Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اجتماعی دادگستری کل استان اصفهان از تاسیس دومین خانه مهر برای ملاقات فرزندان طلاق با والدین در شهر اصفهان خبر داد و گفت: این مکان‌ها به دلیل فضای آرام و بدون استرس محیط امنی برای دیدار کودک با والدین می‌باشد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، طلاق، یکی از آسیب‌های مهم اجتماعی است که دستاورد‌های آن نه فقط از هم گسیختگی زن و مرد بلکه برهم پاشیدگی شالوده یک خانواده را سبب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال اگر این خانواده فرزند یا فرزندانی داشته باشد بیشترین آسیب به آن‌ها وارد می‌شود به ویژه اگر آن‌ها خردسال باشند از همان دوران از وجود پدر و مادر محروم می‌شوند.

جدایی از والدین از یک سو و بهانه گیری‌ها و بی تابی فرزندان برای دیدار با پدر و مادر از سوی دیگر باعث می‌شود تا ملاقات این فرزندان در کلانتری‌ها انجام شود که آن جا هم محیط مناسبی برای این کار نیست. به همین دلیل قانونگذار تکلیف انتخاب مکان مناسب برای دیدار را به عهده معاونت اجتماعی قوه قضائیه گذاشته است.

محمدرضا قنبری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان در رابطه با لزوم توجه به آسیب‌های فرزندان طلاق اظهار کرد: قانون حمایت خانواده با هدف راه اندازی مراکز دیدار فرزندان طلاق با والدین در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در سال ۱۳۹۲ تصویب شد.

وی درباره تبصره یک ماده ۴۱ این قانون خاطرنشان کرد: قانون‌گذار، قوه‌قضائیه را مکلف به ایجاد امکانات مناسب برای ملاقات فرزندان طلاق با والدینشان کرده است.

وی در ادامه درباره این ماده قانونی اضافه کرد: قوه قضاییه مکلف است برای نحوه ملاقات والدین با طفل، ساز و کار مناسب با مصالح خانواده و کودک را فراهم کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، ادامه داد: اجرای این طرح طبق ماده ۶۸ آئین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده نیازمند همکاری و مساعدت سازمان‌ها و اداراتی مانند سازمان بهزیستی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت و درمان، پلیس پیشگیری و شهرداری است.

وی از تأسیس دومین خانه مهر در شهر اصفهان خبر داد و اضافه کرد: این خانه برای ملاقات فرزندان طلاق با والدین در فرهنگ سرای اندیشه تشکیل شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اصفهان با اشاره به اینکه ایجاد خانه مهر به جهت احساس امنیت در کودکان است، ادامه داد: این مکان‌ها به دلیل فضای آرام و بدون استرس محیط امنی برای دیدار کودک با والدین می‌باشد و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان در همین راستا دومین مرکز را با این هدف ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمدرضا قنبری پیشگیری از وقوع جرم مرکز ملاقات فرزندان طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز روانشناس که در مجموعه دهکده نشاط ولیعصر و به همت سازمان بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به میزبانی اداره کل بهزیستی استان تهران برگزار شد، افزود: نقش روانشناسان در امیدآفرینی و سازندگی روح و جان بشر و تلاشی که برای زیبا زندگی کردن و بهینه بودن به کار می‌برند بر کسی پوشیده نیست.

وی گفت: نقش درمانگر جسمی و روحی ناهنجاری‌ها و نقص‌ها از یک سو، نقش پیشگیری و ممانعت از آسیب‌ها از یک سو؛ اما اینکه بتوان قدرت و توانمندی فرد را به کار گرفت و استعدادهای او را شناخت و در او انگیزه و امید ایجاد کرد از مهم‌ترین کار روانشناسان است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: تدوین منشور مشاوره خانواده از مسوولیت‌هایی است که در سند مهندسی فرهنگی کشور بر عهده این معاونت قرار گرفته است و در ماه‌های قبل به تدوین نهایی رسید که بعد از رفتن به شورای مهندسی فرهنگی، عمومی خواهد شد.

وی بیان کرد: از وظایف دیگری که در ماه‌های آغاز به کار دولت از جانب رئیس جمهور بر عهده این معاونت گذاشته شد، برنامه‌ریزی برای پیشگیری یا کاهش طلاق بود که در این خصوص برنامه‌هایی را به ستاد ملی زن و خانواده بردیم و پس از تصویب، نتیجه نهایی در کمیسیون‌های فرعی و اصلی دولت مصوب و ابلاغ شد.

خزعلی همچنین گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به طراحی پلتفرم همساز برای زوجین نوپا اشاره نمود، تا از روزی که ازدواج می‌کنند مشاور خانواده در اختیار آنها قرار بگیرد و هر ماه با آنها تماس گرفته شود. در این طرح همچنین آموزش‌هایی برای مهارت زندگی و ارتباط به زوجین داده می‌شود تا دچار مشکل نشوند.

وی ابراز امیدواری کرد مشاورین و روانشناسان در اجرای این برنامه معاونت را پشتیبانی و همراهی نمایند.

وی در ادامه مشاوره‌های روانشناسی و حقوقی را از جمله حمایت‌هایی دانستند که می‌توان به زنان سرپرست خانوار ارائه نمود.

در انتهای این مراسم از روانشناسان و مشاوران برتر تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6091291

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ویرایش دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد