Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر خلاف گفته هاي خودروسازان و قطعه سازان چندان هم مشتريان ايراني نمي توانند خود را بدست بازار بسپارند و انتخاب داشته باشند چرا كه نه از خودروي با كيفيت خبري هست و نه از تنوع محصول و قيمت.

محمدرضا نجفي منش، رييس انجمن قطعه سازان همگن ايران در گفتگو با جيب نيوز گفت:به هيچ وجه شوراي رقابت نبايد در قيمت گذاري دخالت كند چرا كه نتايج غلطي به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وي در حال حاضر خودروسازها و قطعه سازان ايراني زيان مي دهند در نتيجه صنعت خودروسازي تحرك لازم را ندارد و وي معتقد است، هيچ جاي دنيا هيچ دولتي قيمت گذاري تكليفي انجام نمي دهد.

نجفي منش در ادامه تاكيد كرد: خريداران خودرو اين روزها هوشمندانه عمل مي كنند در نتيجه اگر قيمت يك خودروي صرفه اقتصادي داشته باشد مي خرند در غير اين صورت نه!

نجفي در پاسخ به اين سوال كه اما تنوع خودروها در ايران آنقدر نيست تا به مشتري حق انتخاب دهد ،گفت:چه كسي مي گويد حالت رقابتي نيست ما اين همه خودروي متنوع داريم با قيمت هاي مختلف!

نجفي در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار ما مبني بر اينكه با توجه به تصميم شوراي رقابت براي افزايش قيمت خودروهاي زير ٤٥ ميليون و از طرف ديگر فضاي ملتهب اقتصادي و كيفيت پايين خودروها، افزايش قيمت خودرو چه توجيهي دارد، گفت: اين همه مسكن و ساير اجناس و اقلام گران مي شود توجيه دارد اما افزايش قيمت خودرو توجيهي ندارد؟ به نظرم همه اينها بهانه است.

وي تاكيد كرد: بايد اجازه داد بازار خودش تصميم بگيرد.

نجفي عنوان كرد: در صورتيكه بازار خودرو شرايط منطقي خود را داشته باشد و دخالت دستوري در آن صورت نگيرد به صورت منطقي قيمت خودرو بايد 20 درصد افزايش يابد.

رييس انجمن همگي قطعه سازي كشور گفت : البته نظر شوراي رقابت هم افزايش حدود 20درصدي قيمت خودرو است اما به هر حال دخالت اين شورا در قيمت گذاري خودرو منطقي نيست.

نجفي اذعان داشت: خريداران خودرو بايد بر اساس كيفيت و قيمت خودرو براي خريد تصميم بگيرند و به نظر مي رسد خريداران هوشمندانه عمل مي كنند.

وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه اما كيفيت و قيمت خودرو در ايران با هم تناسبي ندارد، گفت:به نظر مي رسد ما نمي خواهيم به تصميم مردم احترام بگذاريم، اگر خودرويي كيفيت داشته باشد و در عين حال قيمت مناسبي هم دارا باشد مي خرند در غير اين صورت نه، حرف من اين است كه بايد بازار بدست انتخاب مردم سپرد.

اين گفته هاي نجفي منش در حالي است كه كارشناسان معتقدند خودروسازان داخلی همیشه بر طبل افزایش قیمت می‌کوبند؛ فرقی هم نمی‌کند که کشور در چه شرایط اقتصادی باشد؛ دلار ارزان باشد یا گران. در دوران تحریم باشد؛ یا پساتحریم. آنها هنوز هم اطمینان دارند هرگونه خودرویی تولید کنند،‌ مشتری داخلی آن را می‌خرد .

بنابراين شايد بتوان گفت بر خلاف گفته هاي خودروسازان و قطعه سازان چندان هم مشتريان ايراني نمي توانند خود را بدست بازار بسپارند و انتخاب داشته باشند چرا كه نه از خودروي با كيفيت خبري هست و نه از تنوع محصول و قيمت.

دكتر خاكساري استاد دانشگاه نيز معتقد است ايران خودرو و سايپا به حقوق مصرف كننده احترام نمي گذارند ضمن اينكه قيمت خودرو در ايران دو و نيم برابر جهاني است.

بنابراين بايد ديد آيا در بازار خودرو ايران مشتريان واقعا هوشمند عمل مي كنند يا چاره اي در انتخاب هاي خود ندارند ؟

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خودرو کیفیت تناسب شورای رقابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!

یکی از اخبار مرسوم این روز‌ها در کشورمان، اخبار مربوط به گرانی تمامی اجناس و کالا‌ها است. قیمت خودرو نیز در این بین به‌صورت آرام یا ناگهانی پرواز می‌کند و مصرف‌کنندگان بیشتری را از خرید خودرو ناامید می‌کند.

به گزارش دیجیاتو، در روزگاری نه‌چندان دور، با بودجه ۱۰۰ میلیون تومان یا کمتر از آن می‌توانستید خودرو‌های مناسبی را برای رفت‌وآمد خود خریداری کنید. بااین‌حال آیا اکنون هم می‌توان با ۱۰۰ میلیون تومان خودرو خریداری کرد؟

البته باید به این موضوع اشاره کنیم که رقم ۱۰۰ میلیون تومان (معادل تقریبی ۱۵۴۰ دلار) به هیچ عنوان آسان به دست نمی‌آید. برای تهیه‌کردن این بودجه، باید حقوق خود را به مدت ده ماه پس‌انداز کنید یا آن‌که بانک‌های مختلف را برای تأمین وام مورد نیاز جستجو کنید. در ازای این تلاش سخت، تنها خودرو‌های کارکرده متعلق به دو دهه پیش به انتظار شما نشسته‌اند!

جدول گزینه‌های خرید خودرو با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان، اردیبهشت ۱۴۰۳:

خودرو‌های کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بازار درحال‌حاضر، اتومبیل‌های اقتصادی دهه ۱۳۸۰ بازار ایران هستند که در آن دوران رقبای سرسخت یکدیگر به حساب می‌آمدند. پراید از سایپا و پژو آردی از ایران‌خودرو، ارزان‌ترین گزینه‌های خرید برای مشتریان ایرانی در اوایل و اواسط دهه ۱۳۸۰ خورشیدی بودند. این خودرو‌ها برخلاف پیکان، ظاهر مدرن‌تری داشتند و از نظر امکانات نیز فاصله کمتری با خودرو‌های مطرح آن زمان نظیر پژو ۲۰۶، پژو ۴۰۵ و زانتیا داشتند. نسخه‌های کارکرده این خودرو‌ها با شرایط نه‌چندان مطلوب، تنها گزینه‌های موجود برای خرید خودرو با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان به شمار می‌آیند.

نکته‌ای که در این بین وجود دارد، تفاوت بین گزینه‌های موجود از پراید و پژو آردی است. تنوع پراید در بازه قیمتی کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان بیشتر است. مصرف‌کنندگان نیز به‌دلیل نگهداری آسان‌تر پراید نسبت به پژو آردی، تمایل بیشتر به خرید پراید نشان می‌دهند. ازاین‌رو قیمت پراید در مقایسه با قیمت پژو آردی مشابه خود، اندکی بالاتر است. در سوی دیگر خرید پژو آردی گزینه مناسب برای افرادی است که خودرویی با ظاهر بهتر و اتاق ایمن‌تر می‌خواهند.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول