Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@09:13:51 GMT

کباب، موجب فشار خون بالا و سرطان می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۳۰۹۹۸

کباب، موجب فشار خون بالا و سرطان می شود

طبق مطالعه انجام شده توسط انجمن قلب آمریکا، پختن گوشت به صورت کبابی و در دمای بالا خطر ابتلا به پرفشاری خون را افزایش می دهد و سرطان زا است. این مطالعه شامل مرغ و بلدرچین کبابی نیز می شود.

به گزارش سرویس علمی ایمنا از TECHNEWS، حدود ۷۵ میلیون آمریکایی که ۲۹ درصد از جمعیت این کشور هستند، از فشار خون بالا رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فشار خون بالا همچنین می تواند احتمال بیماری های قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد که یکی از علل اصلی مرگ در ایالات متحده است. محققان به تازگی نتیجه تحقیق طولانی مدتی بر روی روش پخت گوشت حدود ۱۸۰ هزار زن را بررسیو آن را  تجزیه و تحلیل کردند.

در ابتدای مطالعه هیچ یک از افراد فشار خون بالا، دیابت، بیماری قلبی یا سرطان نداشتند، آنها به طور منظم گوشت گاو، مرغ یا ماهی می خوردند. شرکت کنندگان در این مطالعه به طور متوسط طی ​​۱۲ تا ۱۶ سال مورد بررسی قرار گرفتند. از بیش از ۱۰۸ هزار شرکت کننده در این مطالعه، ۳۷ هزار نفر از آنها در اثر پخت گوشت در دمای بالا یا کبابی، فشار خون بالا و سرطان را در طول مطالعه تجربه کردند. در واقع در کسانی که حداقل دو بار در هفته گوشت قرمز، مرغ یا ماهی را با دمای بالا و کبابی طبخ کرده و خورده بودند، خطر ابتلا به فشار خون تا ۱۷ درصد بیشتر بود.

اثر دمای بالا برپخت و پز

محققان همچنین خاطر نشان کردند که گوشتی که در دماهای بالا پخته شده، علت ابتلا به پرفشاری خون بوده است. این فرایند باعث التهاب و مقاومت به انسولین می شود. همچنین می تواند بر
لایه های رگ های خونی تاثیر داشته و در نهایت منجر به فشار خون بالا شود. همچنین می تواند منجر به آترواسکلروز شود، بیماری ای که در آن شریان ها به دلیل افزایش چربی و کلسترول باریک می شوند.

در همین حال، نتیجه یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان می دهد که گوشت پخته شده در دمای بالا همچنین می تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد. دانشمندان دریافته اند که ترکیبات گوشت قرمز و فرآوری شده باعث ایجاد ترکیبات سرطان زایی می شوند که می توانند DNA فرد را تغییر دهد، خطر ابتلا به سرطان در این حالت افزایش می یابد.

تاکنون، این تغییرات در آزمایشگاه ها با بررسی حیواناتی مانند موش ها دیده شده است. بنابراین اجتناب از پختن گوشت در دمای بالا می تواند به کاهش خطر ابتلا به فشار خون کمک کند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سرطان فشار خون اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۰۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!

 
به گزارش تابناک به نقل از نوریج، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه تورنتو،  مشخص کرد که چگونه علاقه افراد به قهوه، همراه با ترکیب ژنتیکی آنها می‌تواند بر سلامت کلیه‌ها تاثیر داشته باشد.

تاثیر قهوه بر سلامتی همیشه موضوع بحث بوده است. مطالعات قبلی تصاویر متناقضی را ترسیم کرده‌اند، با برخی هشدارها درباره اثرات مضر کافئین بر سلامت کلیه‌ها، در حالی که برخی دیگر مزایای محافظتی آن را پیشنهاد می‌کنند.

با این حال، این تحقیق جدید ملاحظاتی را مطرح کرده که تعامل بین مصرف کافئین و ژنتیک نام گرفته است.

این مطالعه با تمرکز بر افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می کنند، معادل حدود 300 میلی‌گرم اسپرسو، نقش مهمی را که ژن‌های ما در نتایج سلامت ایفا می‌کنند، شرح می‌دهد.

نکته قابل توجه، در جاهایی مانند کانادا و ایالات متحده، میزان مصرف روزانه کافئین توصیه شده برای بزرگسالان به 400 میلی گرم محدود شده است.

در مطالعه جدید مسئله ژنتیک افراد و میزان متابولیسم کافئین در بدن مطرح شده و ثابت شده که میزان تجزیه و متابولیسم مواد موجود در قهوه در افراد متفاوت است و باید به میزان آن توجه کرد.  

امروزه، با در دسترس بودن آزمایش‌های ژنتیکی برای تغییراتی مانند ژن CYP1A2، افراد می‌توانند توصیه‌های شخصی در مورد مصرف کافئین خود و پیامدهای بالقوه آن برای سلامتی دریافت کنند.

محققان با بررسی شاخص‌های سلامت کلیه‌ها مانند آلبومینوری، هایپرفیلتراسیون و فشار خون دریافتند که متابولیسم‌های کندی که قهوه مصرف می‌کنند با خطر بیشتری برای مشکلات کلیوی روبرو هستند.

این مطالعه با سرپرستی احمد السوهمی استاد دانشگاه تورنتو  در مجله پزشکی JAMA Network  منتشر شد، که نشان می‌دهد که تاثیر انتخاب‌های غذایی ما، مانند مصرف قهوه، میان همه مردم جهان مشترک نیست، بلکه عمیقاً شخصی است و تحت تاثیر ژنتیک است.

درک استعدادهای ژنتیکی ما می‌تواند منجر به انتخاب‌های سبک زندگی سالم‌تر شود که به طور خاص برای نیازهای فردی ما طراحی شده است و راه را برای تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تر و موثرتر تغذیه هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • طرز تهیه چاپلی کباب توسط آشپز خیابانی اهل پاکستان (فیلم)
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • آماده سازی ۱۵۰۰ سیخ کوبیده توسط آشپز ترکیه ای (فیلم)
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟