Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-08@02:25:22 GMT

ریزگردهای خوزستان ۱۰۰ میلیون دلار می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۳۴۶۵۷

ریزگردهای خوزستان ۱۰۰ میلیون دلار می‌گیرند

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۱۰۰ میلیون دلار از صندوق ملی برای مقابله با ریزگردهای خوزستان درنظر گرفته شد.

عیسی کلانتری در حاشیه بازدید از تالاب میقان اراک در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع ریزگردهای خوزستان اظهار داشت: ۱۰۰ میلیون دلار امسال برای مقابله با ریزگردهای استان خوزستان و از محل صندوق توسعه ملی امسال در نظر گرفته شده که امید داریم این مطالعات تا اتمام ماه مرداد خاتمه یابد که بتوانیم برای کنترل ریزگردها اقدام لازم را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: البته نباید فراموش کرد این شرایط یک شب یا یک روز ایجاد نشده بلکه اکوسیستم برهم خورده است و کنترل این شرایط حداقل به ۴ یا ۵ سال زمان نیاز دارد.

 

کلانتری عنوان کرد: فعالیت خاصی در بیرون از کشور در موضوع ریزگردها نداریم هرچند کشور عراق اقدامات و فعالیت خوبی در این حوزه انجام داده و بخشی از آب رودخانه فرات را به تالاب‌های حاشیه این رود جاری و هدایت ساخته است.

 

وی خاطرنشان کرد: بااین حال، امروزه تمامی ریزگردهای ۲.۵ میکرون در کشور دارای منشایی خارجی بوده به طوری که در فصل تابستان و بهار ۹۰ درصد از ریزگردها منشا خارجی دارند بااین حال تنها ریزگردهای زمستانی منشایی داخلی دارند.

 

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به ضرورت توجه به نیاز آبی تالاب‌های کشور گفت: براساس نظر وزارت نیرو در هر سال ۱۱.۸ میلیون مترمکعب آب برای تالاب‌های کشور به عنوان نیار آبی این تالاب‌ها مورد نیاز است که البته نظر سازمان محیط زیست این نیاز آبی در هرسال معادل ۲۵ میلیون مترمکعب است.

 

وی افزود: با ایجاد سدها متاسفانه آب به دشت‌ها نمی‌رسد بنابراین دشت‌ها به مرکزی برای طغیان ریزگردها تبدیل شده است به طوری که تالاب گاوخونی چیزی معادل ۱۷۵ میلیون مترمکعب حقابه نیاز دارد این درحالیست که آبی در زاینده‌رود موجود نیست که بااین تفاسیر درگیر موضوعات مربوط به تامین حقابه‌ها در کشور هستیم.

 

کلانتری با اشاره به موضوع تالاب میقان اراک ادامه داد: تالاب میقان اراک در مسیر عبور پرندگان مهاجر است که برهمین اساس، احیای این تالاب امری مهم و ضروری است هرچند شرکت املاح معدنی در حاشیه این تالاب مشغول بهره‌برداری و برداشت سولفات سدیم است هرچند نباید بهره برداری از تالاب و احیای آن در تضاد باشند، بنابراین نباید بقای تالاب با بهره‌برداری معدنی از آن با خطر روبرو شود همین طور امکان استفاده مردم از این تالاب نیز برای مردم باید فراهم شود.

 

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به وضعیت آلودگی هوای شهر اراک گفت: اراک در چند سال گذشته از جمله شهرهای آلوده کشور به شمار می‌رفته و مسئولان نیز به این نتیجه رسیدند که باید برای این موضوع اقدام مناسبی انجام دهند که همین تلاش‌ها موجب شد تا میزان روزهای آلوده شهر از ۱۰۵ روز به ۶۴ روز کاهش یابد.

 

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تولید سوخت پاک در کشور خاطرنشان کرد: با افتتاح فاز سوم خلیج فارس (پالایشگاه ستاره خلیج فارس)">پالایشگاه ستاره خلیج فارس یک سوم بنزین کشور در این مجتمع پالایشگاهی با استانداردهای لازم به تولید می‌رسد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مدادی بعد از ظهر امروز سه شنبه در دور سوم نشست منطقه‌ای مدیران کل حفاظت محیط زیست با محوریت معاونت توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس اظهار کرد: در راستای امور و هماهنگی بین ستاد، ادارات کل محیط زیست به ۵ منطقه تقسیم شده‌اند و در مناطق جلسات بر اساس منظم و موضوعی برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم دو دوره در هر پنج منطقه جلسات برگزار شده و امروز دومین جلسه از دور سوم جلسات منطقه‌ای را در منطقه پنج که استان‌های زاگرس نشین هستند با میزبانی اداره کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری و با محوریت موضوعات مربوط به توسعه مدیریت، مجلس، برنامه و بودجه برگزار می‌کنیم.

مدادی ادامه داد: محور نشست مسائل مربوط به برنامه‌ریزی، بودجه‌ریزی، قوانین مربوط به مقررات در سال ۱۴٠۳ بوده و طبیعی است که محوریت قوانین و مقررات در امسال حول محور شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری شده باشد.

وی اذعان داشت: رسالت سازمان محیط زیست نسبت به شعار سال در دو حوزه مختلف می‌توان نسبت به آن قائل بود، روان سازی امور و تعامل سازنده با دستگاه‌های ذی ربط در راستای تحقق شعار سال و البته با حفظ ملاحضات و اصول زیست محیطی است.

مدادی خاطر نشان کرد: سازمان محیط زیست خود را موظف می‌داند که نسبت به شعار سال همکاری لازم با همه حوزه‌ها داشته باشد.

وی افزود: محور دوم فعالیت سازمان ارتباط با شعار سال و مردمی سازی حفاظت از محیط زیست بوده که یکی از رویکردهای اصلی در امر حفاظت در کل دنیا است و روش‌های نوین در امر حفاظت مبتنی بر مشارکت فعال مردم و ذی‌نفعان و جوامع محلی است که امیدواریم در این حوزه نیز اتفاقات خوبی در سال جاری رقم بخورد.

کد خبر 6099625

دیگر خبرها

  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان