Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، خبری از آغاز به کار مجدد خط مونتاژ دوچرخه مدل ۲۶ این کارخانه و رفع توقیف و ترخیص قطعات خریداری شده از خارج کشور به گوش می رسد.
 
۱۷ ماه پیش مجتمع آساک دوچرخ قوچان،  به عنوان بزرگترین کارخانه دوچرخه سازی خاورمیانه و شناسنامه اقتصادی این شهرستان در شرایط نابسامانی به سر می‌برد، به طوری که مالک کارخانه قریب به ۷۰۰ میلیارد ریال به سیستم بانکی بدهکار بوده و کارگران این مجتمع ۲۶ ماه حقوق دریافت نکرده بودند و کارخانه نیز تعطیل شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مجتمع صنعتی دوچرخه سازی قوچان با نام تجاری"آساک دوچرخ"با سرمایه ۲۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بصورت سهامی عام و با سرمایه گذاری ۵/۹۱ درصدی بانک صنعت و معدن و شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن و ۵/۸ درصدی مردم قوچان، در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار در سال ۱۳۶۲ طرح ریزی و در ۲۲ مهرماه ۱۳۷۷ با ظرفیت تولیدی ۳۰۰ هزار دستگاه دوچرخه در سال به بهره برداری رسیده بود.
 
پیش از واگذاری این کارخانه به بخش خصوصی بیش از ۲۰۰ نفر در این کارخانه مشغول به کار بودند، اما از زمانی که کارخانه آساک دوچرخ به بخش خصوصی واگذار شد مشکلات این خانه غول آسا نیز شروع شد.
 
حالا با گذشت حدود ۱۷ ماه  که از تعطیلی کارخانه دوچرخه سازی قوچان می گذرد،  رییس اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان از آغاز بکار مجدد خط مونتاژ دوچرخه مدل ۲۶ این کارخانه و اعطای پنج میلیارد تومان تسهیلات به این واحد صنعتی و رفع توقیف و ترخیص قطعات خریداری شده از خارج کشور خبر داد.
 
حبیبی کیا رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قوچان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: خوشبختانه با همکاری مسئولان ارشد، دستگاه قضایی وپیگیری نماینده مردم در مجلس، از انبار‌های کارخانه رفع پلمپ شد و فروش مزایده قطعات هم منتفی شد.
 
وی افزود: با توجه به درخواست مدیر عامل کارخانه برای دریافت تسهیلات بانکی بین ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان برای ترخیص قطعات خریداری شده از خارج کشور و پرداخت بخشی از بدهی‌ها و مطالبات معوق کارگری، اعطای این وام با شرایطی به تصویب رسید به طوری که هم اکنون پنج میلیارد تومان از این تسهیلات اعطا و موجب شد قطعات توقیف شده در گمرک ترخیص شود و به کارخانه انتقال یابد.
 
 رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قوچان افزود: حدود ۳۰ نفر از کارگران فرا خوانده شدند و زمینه فعالیت یک خط مونتاژ برای تولید دوچرخه مدل ۲۶ فراهم شد.
 
 هادی شوشتری نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی هم در گفتگو با خبرنگار ما  گفت: در جلسه هئیت مدیره بانک رفاه کارگران اعطای ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات در خواستی کارخانه مصوب شد به طوری که در چهار قسط پنج میلیارد تومانی و طی مراحل مختلف تولید به دوچرخه سازی قوچان پرداخت شود.
 
هادی شوشتری تصریح کرد: بر اساس تفاهم نامه مسولان ارشد شهرستان ۳۰ درصد از وام دریافتی به مطالبات کارگری اختصاص یافت و بخشی از آن برای ترخیص قطعات از گمرک و  برخی نیز به بدهی‌های مالی از جمله برق و گاز اختصاص پیدا می‌کند.
 
وی گفت: سرانجام با رفع پلمب از انبار‌های کارخانه و رفع مشکلات گمرک محموله آزاد شده به کارخانه انتقال یافته است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارخانه دوچرخه سازی خاورمیانه ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

 به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، از مجموع 609 فقره طرح غیرفعال یا راکد شناسایی شده در پایان سال 1401، تعداد 449 فقره طرح طی سال 1402 از طریق تامین مالی به مبلغ 30 هزار و 747 میلیارد ریال، با اقداماتی نظیر تمدید، رفع مشکل پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و سایر اقدامات قانونی، تعیین تکلیف و به چرخه تولید بازگردانده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است