Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، احمدعلی موهبتی روز سه شنبه در بیست و پنجمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان و سومین نشست مجمع مشورتی جوانان تربت حیدریه افزود: اهمیت موضوع زمانی بیشتر مشخص می شود که بدانیم نخستین مجمع مشورتی جوانان استان ابتدا در تربت حیدریه تشکیل و آغاز بکار کرد که این بیانگر بذل توجه مدیران شهرستان به جوانان منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه امروز برای جوانان کار خاصی انجام نمی دهیم و بیشتر نقش تسهیل گری امور را بر عهده داریم، اظهارداشت: جوانان این شهرستان در قالب 11 سمن دارای مجوز و 26 سمن که در انتظار دریافت مجوز فعالیت هستند، در عرصه های مختلف فرهنگی اجتماعی، اقتصادی و سیاسی نقش افرینی می کنند و این شایسته ارج گذاری است.
مشاور استاندار خراسان رضوی در امور جوانان نیز با بیان اینکه آمارها نشان می دهد مشارکت سیاسی و خرد جمعی در تربت حیدریه نسبت به استان در سطح بسیار بالایی است، گفت: حضور 87 درصدی مردم در آخرین انتخابات سیاسی مبین این ادعا است.
علی باغدار دلگشا افزود: در عین حال میانگین سنی طلاق این شهرستان که در مردان 34 و در زنان 28 سال است، هر چند در سطح ملی وضعیت بدتر است، اما با کمک جوانان و در قالب سمن ها باید نسبت به رفع آسیب های اجتماعی تلاش بیشتری صورت گیرد زیرا نکته مهم آن است که سمن ها نقش مهمی در ایجاد تحولات اجتماعی دارند.
وی در ادامه از ضرورت انجام اصلاحات آیین نامه پارلمان مشورتی جوانان یاد و تصریح کرد: شما با ارایه نظرات اصلاحی می توانید نقش مهمی برای انجام این اصلاحات داشته باشید.
شهرستان تربت حیدریه دارای 54 هزار و 194 نفر جوان است که معادل سه درصد جمعیت جوانان استان و از این حیث پنجمین شهرستان استان است.
تربت حیدریه همچنین دارای 11 سازمان مردم نهاد (سمن)، 2 تشکل صنفی و 2 تشکل سیاسی است.
مرکز شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه در فاصله 150 کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
1744/6121
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 آسیب های اجتماعی اقتصادی و سیاسی خراسان رضوی طلاق مشهد روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی هشتم اردیبهشت ماه، در جلسه قرارگاه استانی مساجد استان لرستان، که با حضور اعضای ستاد برگزار شد، اظهار کرد: ما هر آنچه که داریم از وجود پر خیر و برکت مساجد است، ما باید بتوانیم خدمات مسجد را خوب جلوه دهیم و به مردم خدمت‌رسانی کنیم.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی یک سری تشکیلات مانند پایگاه‌های بسیج، کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد، در کنار احداث و توسعه مساجد تشکیل شد که بسیار ضروری است و باعث شده به غیر از شرکت در نماز جماعت، جوانان و نوجوانان به واسطه برنامه‌های متنوع به مسجد سوق پیدا کنند.

شاهرخی بیان کرد: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد، در سال‌های اخیر با توجه به نیاز مردم و حضور مستمر روحانیان و بسیجیان در محلات، تشکلاتی همچون ستاد تسهیلگری تشکیل شد که توفیقات خوبی در این راستا نصیب شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: مجموعه امور مساجد استان نیز با صبر و حوصله اقدامات خوبی انجام داده، برنامه‌ها و مصوبات ارزشمندی را در راستای توانمندسازی ارکان مسجد عملیاتی کرده که تشکیل این ستاد و کارگروه دنباله همین موضوع است.

وی تأکید کرد: قرارگاه‌های مساجد باید باعث شود که روز به روز شاهد تغییر و تحول در سطح محلات و جامعه باشیم و انتظار است که با برگزاری چنین جلساتی، ظرفیت‌های استان در جهت رونق امور مساجد ارزیابی و آن‌ها را به کار بگیریم.

شاهرخی افزود: ما جوانان و نوجوانانی داریم که از بابت انقلابی‌گری و عقیدتی و کار جهادی از نسل گذشته اگر جلوتر نباشند عقب‌تر نیستند، در اختیار قرار دادن خدمات آموزشی، پژوهشی، تفریحی و سرگرمی از سوی سازمان‌ها، نهادها و ادارات مختلف به جد باید پیگیری شود، از آنجایی که این قشر از جامعه منبعی برای درآمد ندارند و مشتاقانه برای اوقات فراغت و کارهای فرهنگی مساجد مراجعه می‌کنند، باید این خدمات در اختیار آنان قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • تجلیل از مربیان عقیدتی و هادیان سیاسی بسیج در بندرعباس
  • تشکیل مجمع مشورتی شورای ادوار بندرعباس
  • یادواره ۴۵ شهید کارگر در تربت جام برگزار شد
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه و نیشابور
  • آزادی بیان غربی‌ها اهداف استکباری و استبدادی دارد
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد