Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در طرح‌های توانمندسازی اقتصادی اجتماع‌محور خود از جمله «طرح آسمان»، ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور را به شکل جدی در دستور کار دارد.

در طرح آسمان با هدف نهایی ایجاد اشتغال، گروه‌های 15 تا 20 نفره با رویکرد توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مناطق هدف تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مبحث توانمندسازی اجتماعی، افراد متقاضی شغل از طریق آموزش، خودباوری و اعتماد به نفس، آمادگی پذیرش شغل را کسب می‌کنند که این مهم بر عهده‌ی تسهیل‌گران بنیاد برکت خواهد بود.

عمده تسهیل‌گران حال حاضر در کشور بیش‌تر بر مسایل اجتماعی تمرکز دارند و کم‌تر مباحث اقتصادی با رویکرد اشتغال‌زایی را مورد توجه قرار می‌دهند. از این رو، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصمیم به برگزاری دوره‌ی آموزش تسهیل‌گری گرفته است تا افراد علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه را با مفاهیم و مبانی کلی اقتصادی، مالی و جامعه‌شناسی آشنا نموده و توانایی همکاری در فرآیند ایجاد و تثبیت مشاغل خرد را در مناطق هدف کسب نمایند.

به گزارش دریافتی از معاونت توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت، آزمون ورودی دوره‌ی آموزش تسهیل‌گری با حضور صدها داوطلب روز جمعه اول تیر ماه از ساعت 10 تا 12 به‌طور هم‌زمان در 11 شهر در 7 استان کشور، با همکاری دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود. آذربایجان غربی، لرستان، کردستان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام استان‌هایی هستند که این آزمون در آن‌ها برگزار خواهد شد.

از بین داوطلبان این آزمون، 140 داوطلب پذیرفته‌شده‌ی نهایی پس از انجام مصاحبه به تهران اعزام می‌شوند و از سوی بنیاد برکت به‌طور رایگان در دوره‌های آموزشی تخصصی شرکت خواهند کرد. پذیرفته‌شدگان در مجموع یک دوره‌ی آموزشی یک ماهه را پشت سر گذاشته و سپس در صورت موفقیت در ارزیابی تخصصی، برای اجرای طرح آسمان در مناطق هدف استان‌های مختلف با بنیاد برکت همکاری خواهند داشت.

وظیفه‌ی اصلی این تسهیل‌گران آماده‌سازی افراد جویای شغل برای کسب دانش و مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار است. پس از بهره‌مندی از این مهارت‌ها و توانمندی اجتماعی، تسهیلات لازم از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در اختیار متقاضیان کار قرار می‌گیرد تا به لحاظ اقتصادی نیز شرایط کافی را برای فعالیت و اشتغال پیدا کنند.

این تسهیل‌گران که رابطه‌ی استخدامی با بنیاد برکت نخواهند داشت، به عنوان افراد توانمند محلی و آشنا با جنبه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی مناطق هدف، می‌توانند با رویکرد علمی و روز به فرآیند اشتغال، نقش مهمی در پایداری مشاغل ایجادشده داشته باشند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بنیاد برکت تسهیل گری برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۶۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی گفت: با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمد محسن غفوریان با بیان اینکه مرکز آزمون جهاددانشگاهی بر اساس سفارش و درخواست دستگاه متقاضی، فرآیند آزمون استخدامی را طراحی و اجرا می‌کند، اظهار کرد: در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش نیز که صبح جمعه اردیبهشت با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد نیز، اسامی چند برابر ظرفیت آزمون کتبی از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام خواهد شد.

وی افزود: در ادامه وزارت آموزش و پرورش علاوه بر امتیازاتی که افراد در آزمون کسب می‌کنند، فرآیندهایی را برای گزینش و ارزیابی نیروها دارد که پس از انجام مراحل ذکر شده نتیجه نهایی به مرکز آزمون اعلام و اطلاع‌رسانی می‌شود.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه در واقع جهاد دانشگاهی فقط بخشی از فرآیند آزمون را برگزار می‌کند، گفت: مابقی از طریق دستگاه متقاضی، که در این آزمون وزارت آموزش و پرورش است، است، انجام خواهد شد.

غفوریان با بیان اینکه امیدواریم خروجی‌های آزمون کتبی را نیمه دوم خرداد اعلام کنیم، ادامه داد: مسئولان وزارت آموزش و پرورش نیز در تلاشند تا برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که پذیرفته‌شدگان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در مهر ماه معرفی و مشغول به کار شوند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز آزمون جهاددانشگاهی از حدود سال ۹۶ گفت: جهاددانشگاهی مجوز برگزاری این آزمون‌ها را از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرد که در طول این ۶ سال فعالیت این مرکز تجربه برگزاری حدود ۶۵ آزمون را داریم که در آن‌ها بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر شرکت کردند.

غفوریان با اشاره به اینکه این آزمون‌ها در گستره ملی و استانی برگزار شده و تقریباً ماهی یک آزمون را برگزار کرده‌ایم، افزود: اغلب دستگاه‌های متقاضی آزمون استخدامی دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی بودند، اما در مواردی برای بخش خصوصی نیز این آزمون‌ها برگزار شده است.

وی با بیان اینکه اعضای جهاددانشگاهی، دانشگاهیان و آموزش و پرورش در برگزاری این آزمون با جهاددانشگاهی همکاری داشتند، عنوان کرد: بالغ بر ۱۰ هزار نفر عوامل اجرایی این آزمون را تشکیل می‌دهند و با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش ایمنا، شرکت‌کنندگان برای مشاهده نتایج کتبی آزمون می‌توانند نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ به مرکز آزمون جهاددانشگاهی https://hrtc.ir مراجعه کنند.

کد خبر 750439

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند