Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - با نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب در شیوه‌ جدید بازرگانی مدرن، روح مشتری مداری در سازمان دمیده میشود که این سازوکار موجب رضایت مشتریان وفادار و همچنین مشتریان جدید میشود. در این مقاله هشت دلیل پیاده سازی نرم افزار ارتباط با مشتریان در سازمان را مورد بررسی دقیق قرار میدهیم. پس تا پایان همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایتنا به نقل از آرین سیستم، بسیاری از شرکت هایی که از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری استفاده میکنند، تمامی تمرکز خود را روی بازاریابی و یافتن مشتری های جدید میکنند و اهمیت چندانی به حفظ مشتریان قدیمی خود نمیدهند. اما در شیوه های جدید بازرگانی مدرن، کارشناسان معتقد هستند که در درجه اول می بایست مشتریان قدیمی را راضی نگه داشت و برای افزایش رضایت آنها کوشید. یکی از کارهایی که شرکت ها و کسب و کارهای مختلف میتوانند با crm انجام دهند این است که بتوانند روی خط مشتری مداری حرکت کنند و با نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب بتوانند مشتریان وفادار را از طریق کنترل و مدیریت یکپارچه راضی نگه دارند.

روز به روز شاهد تغییرات زیادی در زمینه های مختلف همچون ابزار و نرم افزارهای مالی و اداری هستیم و این دگرگونی ها به دلیل پیشرفت روزافزون تکنولوژی های روز دنیا می باشد که امکانات و دسترسی های فراوانی را در اختیار ما قرار می دهد. در این راستا نرم افزارهای crm نیز از این فرآیند بروزرسانی و افزایش امکانات مستثنی نبوده است. بنابراین برای بازگویی بیشتر این بروزرسانی در ادامه به بررسی هشت دلیل برای روی آوردن به CRM بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده می پردازیم.
 
هشت دلیل برای روی آوردن به crm
جذب مشتری و کسب رضایت آنان کلید موفقیت حفظ و افزایش سود کسب و کار می باشد. بنابراین ابزاری همچون نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب، اطلاعات مشتریان را در جهت ایجاد و حفظ روابط ساده تر و موثرتر با مشتری در یک مکان جمع آوری میکند تا شما همیشه بدانید که چگونه نیازهای خود را تامین کنید. همچنین یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ایرانی به عنوان ابزار تجزیه و تحلیل به شما اجازه می دهد تا تماس های کسب و کار را ضبط و حاشیه نویسی کنید و آن ها را به داده های مفید و کاربردی تبدیل کنید. شما فقط با چند کلیک در نرم افزار مدیریت مشتریان crm می توانید درک بیشتری از سودآوری پروژه و کارایی کارکنان داشته باشید.

1- جذابیت خدمات مبتنی بر cloud نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
 CRM مبتنی بر ابر یا Cloud CRM به این معنی است که نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب در ابر میزبانی می شوند. نرم افزارهای CRM مبتنی بر Cloud به عنوان یکی از زیرمجموعه های سیستم یکپارچه اتوماسیون اداری می تواند از طریق اینترنت قابل دسترسی باشد و این باعث می شود که دسترسی هر کاربر به اطلاعات مشابه در هر زمان آسان باشد. همچنین شما و تیم تان می توانید با دسترسی به داده های CRM از طریق تلفن همراه یا رایانه خود اطلاعات مشتری را در مسیر مشاهده کنید. نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب با استفاده از قدرت Cloud گزینه کاربردی برای ارائه یک راه حل کامل مدیریت کسب و کار است.

2- رابط کاربری قدرتمند (interface)
امروزه بیش از هر زمان دیگری کاربران نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری ایرانی ترجیح می دهند به جای ترکیب دکمه های کیبورد برای انجام کار خود، از صفحه نمایش روبروی خود در لپ تاپ یا تلفن همراه خود در هر زمان و هر مکان استفاده کنند. نیروهای فروش معمولا اولین کسانی هستند که خواستار دسترسی به تلفن همراه هستند. فراهم کردن آنها با برنامه های کاربردی تلفن همراه نه فقط در حد دسترسی به شکل سنتی نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب می تواند پیاده سازی موفقیت آمیز  CRM تلفن همراه را به ثمر برساند. 

3- نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری برای یکپارچگی داده ها
ساخت روابط با کیفیت نسبت به مشتری و به کمک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری می تواند شکل اثربخشی در پیوند محکم با هر مشتری داشته باشد. به کمک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب کسب و کارهایی که به دلیل عدم یکپارچگی و دسترسی به اطلاعات مشتریان دچار ضعف فروش هستند به راحتی می توانند خدمات بهتر و هدف محور تر با متمرکز سازی داده های مشتری در نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری داشته باشند.

4- تعامل crm با سایر سیستم های کسب و کار
نرم افزارهای CRM می توانند به هماهنگ سازی ارتباطات مشتری در میان واحدهای تجاری کمک کند. داده های فروش، بازاریابی و خدمات مشتری می تواند به کمک نرم افزار مدیریت مشتریان crm همه در یک صفحه قرار بگیرند. چرا که  crm یک سیستم یکپارچه و رکورددار با دیدگاهی مستمر به مشتری و گزارشات مالی برای نقاط قابل لمس در سراسر چرخه زندگی مشتری و منتهی به وجه نقد است.

5- انعطاف پذیری نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری
یکی از عوامل با اهمیت و تاثیر گذار در فرآیند ارتباط با مشتری، درک و کار بهتر با گزینه های موجود نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری است. اینکه کاربر بتواند به راحتی تغییراتی در crm نرم افزار ایجاد و بر اساس نیاز کسب و کار خود و همچنین نحوه ارتباط با مشتریان در نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب سفارش سازی انجام دهد یک مزیت به حساب می آید.

6- نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری و شبکه های اجتماعی
طی چند سال اخیر شبکه های اجتماعی تبدیل به فاکتوری جهت تصمیم گیری بهتر و در نتیجه موفقیت کسب و کار شده است. چرا که بخش زیادی از ارتباط با مشتری توسط همین شبکه های اجتماعی انجام می گیرد. بنابراین طراحان سیستم یکپارچه اتوماسیون اداری تمام تلاش خود را می کنند در طراحی نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب از شبکه های اجتماعی برای ارتباط بهتر فروش و مشتری استفاده کنند. 

7- توانمندسازی ارتباط کارکنان و مشتریان با اپلیکیشن های crm
قدرت یکپارچگی و پویا بودن نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری یکی از دلایلی است که خریداران را تشویق به تهیه  crm می کند. استفاده از دستگاه های متحرک و قابل جابجایی crm جهت ارتباط و پشتیبانی کارکنان از مشتریان یک مزیت و الویت کلیدی برای شرکت ها می باشد.

8- بهبود فرآیند crowdsourcing
برای بهبود عملکرد سازمان بررسی رضایت مشتری از طریق نظرسنجی یا ملاقات با مشتری موجب می شود به طور فزاینده ای صدای مشتری الویت فرآیند شرکت قرار گیرد. چرا که درک و توجه به نیاز مشتری در نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب موجب تصمیمات بهتر و تاثیرگذار بر مشتری می شود.

مدیریت مشتریان خود را به یک نرم افزار حرفه ای بسپارید
پس از خواندن این مقاله اگر تصمیم به خرید یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان تحت وب دارید، حتما مقاله نحوه انتخاب بهترین نرم افزار crm را مطالعه کنید. شرکت ها با فرآیندسازی خودکار یکپارچه از طریق نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری تحت وب می توانند کلیه انتظارات و خدمات مورد نظر مشتریان خود را ردگیری، انجام و نظرسنجی کنند و مدیریت کاملی روی مشتریان وفادار و همچنین مشتریان جدید داشته باشند. نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری بصورت یکپارچه و تحت وب طراحی میشود و مسئولین فروش شرکت ها می توانند نتایج، آمارها و گزارش های مربوط به مشتریان خود را بصورت آنلاین و لحظه به لحظه از طریق کامپیوتر و یا موبایل خود در هر نقطه جغرافیایی رصد کنند. این مقاله توسط کارشناسان آرین سیستم آماده شده است و شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحه مشاوره رایگان نرم افزار crm این شرکت مراجعه کنید.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ارتباط با مشتریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۷۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر روابط‌عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی، دراجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با ابراز خرسندی از سفر به اصفهان با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی و توسعه شبکه سازی گفت: اولین وظیفه ما به‌عنوان اتاق بازرگانی این است که تجارب را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و برای ارتقای شبکه‌سازی ارتباطات اتاق‌ها را بهبود ببخشیم.
عبد اله حسن محمد العامری با اشاره به اینکه در این مجمع باید توانایی کشور‌ها را در نظر گرفت، افزود: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم.
عبد اله حسن محمد العامری ادامه داد: تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد.
در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان آغاز شد
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد