Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@02:21:17 GMT

برگزیدگان چهارمین جایزه ادبی فرشته معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۹۰۹۶۴

برگزیدگان چهارمین جایزه ادبی فرشته معرفی شدند

برگزیدگان چهارمین دوره جایزه داستان‌نویسی فرشته چهارشنبه شب در فرهنگسرای نیاوران، معرفی و تقدیر شدند. ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۳ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا به نقل از روابط عمومی شهر کتاب فرشته، اختتامیه چهارمین دوره جایزه فرشته با موضوع آژیر قرمز چهارشنبه 30 خرداد در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شروع این آیین با آژیرهای قرمزی بود که از سالن آمفی تئاتر به صدا درآمد. سیدمحمد بهشتی، منیژه حکمت، هوشنگ مرادی کرمانی، امید روحانی، لیلی گلستان، پوریا عالمی، ناهید طباطبایی، علی خدایی، بلقیس سلیمانی، آرش خاموشی، امید بلاغتی، حسین پاکدل، مژده دقیقی، گلی امامی، شیوا مقانلو، حسن محمودی، مسعود فروتن، علیرضا تابش، سیدعباس سجادی، افشین شحنه تبار و...  از جمله چهره‌های حاضر در این آیین بودند.

 چاپ 10 داستان برتر به فارسی و انگلیسی

سیدصالح بهشتی مدیر شهر کتاب فرشته در این مراسم گفت: در دوره چهارم سعی کردیم این جایزه در سطح ملی گسترش پیدا کند و حتی پژواک بین المللی داشته باشیم.

وی با اشاره به جوایزی که برای برگزیدگان در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در بخش عکس برگزاری نمایشگاه و در بخش داستان کوتاه چاپ کتاب برگزیدگان از جوایز ماست. برای این منظور در دوره چهارم، نمایشگاه عکسی روز جمعه یکم تیر در گالری فرشته افتتاح می شود که تا آخر تابستان ادامه دارد. همچنین نمایشگاه هایی را در چند شهر ایران و دوسلدورف آلمان برپا می کنیم تا کمکی باشد برای اینکه این استعدادها درحوزه عکاسی بهتر دیده دشود. بعد از تهران نمایشگاهی در نگارخانه بیان در اصفهان، سپس به نگارخانه نارنج در شیراز، نگارخانه هومهر در کرمان، نگارخانه آفرینش در کرمانشاه، نگارخانه الهی در رشت و در نهایت به گالری ای در شهر دوسلدورف در آلمان می رویم.

مدیر شهر کتاب فرشته همچنین درباره انتشار آثار برگزیدگان بخش داستان نیز توضیح داد: ما 10 اثر برگزیده را در قالب یک کتاب طبق سنوات گذشته به زبان فارسی منتشر می‌کنیم و در این دوره به کمک افشین شحنه تبار مدیر انتشارات شمع و مه، کتاب برندگان دوره چهارم به زبان انگلیسی هم منتشر می‌شود تا در کشورهای دیگر هم عرضه شود و این استعدادها فرصت بهتری برای دیده شدن پیدا کنند.

 در ادامه این مراسم در قالب یک گفتگوی ویدیویی پژمان موسوی دبیر چهارمین دوره جایزه فرشته توضیحاتی درباره روند برگزاری این دوره ارایه کرد.

وی گفت: از بین 400 داستان و 100 عکس، کار انتخاب آثار آغاز شد و 30 اثر که رتبه بالا را آورده بودند به هیات داوران سپرده که درنهایت 10 اثر نهایی در 2 بخش داستان و عکس برگزیده شد.

ادامه این مراسم با اهدای جوایز بخش عکس همراه بود.هیات داوران بخش عکس شامل غزاله هدایت، مهران مهاجر و آرش خاموشی می شدند.

آرش خاموشی با قرائت بیانیه هیات داوران گفت: موضوع آژیر قرمز برای کسانیکه تجربه اش نکردند خیلی سخت است، من خودم دهه شصتی هستم و از اولین صداهایی که همیشه در ذهنم است همین آژیر قرمز است. مخاطبان این دوره از جایزه نسل جوانی هستند که تجربه نداشتند اما باز هم آثارشان خیلی خوب بود.

وی ادامه داد: فکر می‌کنم نزدیک 150 اثر از 100 عکاس به دبیرخانه رسید و 10 عکاس برگزیده نهایی از 50 درصد خانم ها و 50 درصد آقایان انتخاب شد.

اهدای جوایز در بخش عکس:

 تندیس چهارمین دوره جایزه فرشته، لوح تقدیر و جایزه نقدی برای نفر اول به آرش قاضی رسید.

همچنین لوح تقدیر و بن شهر کتاب نیز به پریا دیانی، سمانه غلام نژاد، عطا رنجبر زیدانلو، ساعده دوست بخیر، مهدی اسدی، سودابه ذوالفقاری، بابک کنعانی، شیرین امیری رسید.

بزرگداشت گلی امامی

«جایزه فرشته» در سه دوره پیش از این با تقدیر و بزرگداشت یکی از چهره‌های ادبی کشور همراه بوده است؛ این بار نیز از گلی امامی؛ ادیب، نویسنده، مترجم و از بانیان انتشارات «زمینه» تقدیر به عمل آمد.

ادامه مراسم با اهدای جوایز بخش داستان همراه بود. داوران این دوره در بخش داستان کوتاه شامل علی خدایی، ناهید طباطبایی، بلقیس سلیمانی و تعضای هیات انتخاب: حسین پاکدل، کاوه فولادی نسب، امید بلاغتی، حسن محمودی و شیوا مقانلو می شدند.

علی خدایی به نمایندگی از هیات داوران بیانیه را قرائت کرد و با اشاره به داستان های برگزیدگان بیان کرد: وقتی مسابقات بهانه هایی مثل آژیر قرمز، کیسه سیاه، دفاع مقدس و... داشتند ما داستان را براساس آن بهانه بررسی می کنیم و اینکه سایه آن بهانه چقدر در رگ و پی داستان و شخصیت ها رفته است.

 بعد از سخنان وی ناهید طباطبایی، بلقیس سلیمانی، حسین پاکدل، امید بلاغتی، حسن محمودی و شیوا مقانلو برای اهدای جوایز روی سن رفتند.

اهدای جوایز

لوح تقدیر و بن شهر کتاب فرشته به محدثه شریفات، الهام صداقتی، فروزان طاهری، بهرام غلامی، عطیه خراسانی، سحر رفیع، دلارام دل نواز، مریم محمدی، سولماز اسعدی تعلق گرفت.

تندیس جایزه فرشته، لوح تقدیر و جایزه نقدی نیز به مجتبی هژبری به عنوان نفر اول رسید.

انتهای پیام/

R1386/P1010114/S4,35/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کتاب و ادبیات

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب و ادبیات کتاب و ادبیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۰۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: باهدف رشد، توسعه و برند سازی گردشگری روستای هدف گردشگری بیابانک، احیاء و حفظ آئین و سنن قدیمی روستاها، حفظ و معرفی شیرینی سنتی گولاچ این منطقه، معرفی هویت اجتماعی و فرهنگی و افزایش شورونشاط اجتماعی در میان مردم، چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ بیابانک در روستای هدف گردشگری بیابانک برگزار شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات ازجمله برنامه‌هایی بود که برای رونق اقتصاد محلی و معرفی توانمندی‌های روستایی در این جشنواره انجام شد.

حسن عربی گفت: اجرای برنامه‌های شاد و مفرح، پخت گولاچ و رونمایی از لوح ثبت ملی روستا ازجمله برنامه‌های این جشنواره بود.

او بابیان اینکه برای پخت گولاچ، از زردچوبه، آرد، آب، شکر، گلاب، تخم‌مرغ، زعفران، روغن کنجد و خمیرترش استفاده می‌شود، افزود: گولاچ برند مواریث معنوی روستای بیابانک به شمار می‌رود و برگزاری چندساله جشنواره گولاچ در این روستا نشان از اهمیت این نان در بین مردم این روستا دارد.

روستای بیابانک در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شهر سرخه قرارگرفته است و این روستا در مقایسه با بسیاری از روستاهای کشور مساحت کوچکی را شامل می‌شود اما ازنظر جایگاه کیفی در سنت کهن دارای مقامی برجسته در ابداعات معماری و فرهنگی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902642

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • «هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • معرفی فینالیست‌های والتر اسکات ۲۰۲۴
  • رونمایی پرشور کتاب «کیومی» هوتن هاشمی در فرشته شهرتاب
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد