Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ ریچارد گلدبرگ و مارک دوبوویتز از اعضای ارشد « اندیشکده بنیاد دفاع از دمکراسی ها» که لابی صهیونیست ها در آمریکاست، در روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال نوشتند: در همان هنگام که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به دنبال بازگرداندن تحریم ها علیه ایران است، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در پشت پرده به دنبال تضعیف این تلاش هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«مقام های آلمانی در نشست هایی که در واشنگتن داشته، هدف خود را به روشنی تبیین کرده اند؛ آن ها می خواهند ایران به سامانه سوئیفت که تراکنش های مالی میان کشورهای مختلف را در دنیا تسهیل می کند، متصل بماند. آلمان امید دارد تا با حفظ دسترسی ایران به شبکه سوییفت، در نقض تحریم های آمریکا، توان اروپا را برای پرداخت پول نفت ایران و دریافت دستمزد حاصل از صادرات اروپایی، حفظ کند. آلمان ها می دانند که در صورت متصل ماندن ایران به سوئیفت، هیچ کمپین فشارحداکثری ای علیه این کشور به ثمر نخواهد نشست.»

گلدبرگ از مقامات سابق وزارت خزانه داری آمریکا و از کارشناسان بنیاد دفاع از دمکراسی ها و دوبوویتز مدیر این بنیاد در ادامه ضمن بیان این که دسترسی ایران به سوئیفت امکان عملی شدن توصیه اتحادیه اروپا را مبنی بر ارسال مستقیم پرداختی های نهادهای اروپایی به بانک مرکزی ایران، فراهم می کند، خاطرنشان کردند: در این صورت آمریکا می تواند بانک مرکزی آن کشور اروپایی را به عنوان ناقض تحریم ها شناسایی کرده، دسترسیش را به دلار مسدود کند و بانک مذکور را از سیستم مالی بین المللی منزوی کند. رهبران آلمان بر این باورند که وزارت خزانه داری آمریکا ریسک اقتصادی چنین اقدامی را نخواهد پذیرفت.

ریسک این که بانک مرکزی یک کشور اروپایی به کانالی برای انتقال پرداختی ها به ایران تبدیل شود، این است که دیگر کشورهایی مثل چین، روسیه و هند نیز ممکن است رویکرد مشابهی را با هدف نقض تحریم های آمریکا، در پیش گیرند؛ به این ترتیب راهبرد دولت ترامپ برای تحت فشار قرار دادن رژیم ایران رفته رفته از هم فرو می پاشد.

در ادامه این به اصطلاح «دستورالعمل» آمده است: راه حل، قطع دسترسی ایران به شبکه سوئیفت است. وزارت خزانه داری آمریکا تا چهارم نوامبر (13 آبان) به سوئیفت مهلت داده است تا دسترسی بانک مرکزی و دیگر موسسات مالی ایران را به این سامانه قطع کند.

بخش پایانی این نوشتار به شیوه ای که از طریق آن می توان سوئیفت را به این امر واداشت، پرداخته است: «سوئیفت یک تعاونی است که از بانک هایی در سراسر جهان تشکیل شده است.

این امر اهرم فشار بزرگی را در اختیار وزارت خزانه داری آمریکا قرار می دهد. برطبق قانون آمریکا، این وزارت خانه می تواند کارکنان، مقامات و مدیران سوئیفت را تحریم کند؛ به این معنی که می تواند دارایی های شخصی آنها را مصادره کرده و محدودیت هایی را برای سفر آن ها به آمریکا اعمال کند.

واشنگتن مجاز است دسترسی کارفرمایان این تعاونی را به سیستم مالی آمریکا قطع کند. دولت ترامپ همچنین می تواند برای سیتی گروپ(Citigroup) و جی پی موگن (JP Morgan) دو بانک آمریکایی که نماینده سوئیفت در آمریکا هستند، دردسرهای حقوقی ایجاد کند.

سوئیفت تحت قانون کشور بلژیک فعالیت می کند و بانک ملی بلژیک مسئول نظارت روزانه بر فعالیت های این تعاونی است. وزارت خزانه داری آمریکا می تواند هر یک از این سازمان ها را به پولشویی متهم کند. اگر مقامات بلژیکی به سوئیفت دستور قطع دسترسی ایران را ندهند، آمریکا می تواند آن ها را به دست داشتن در نقض تحریم ها متهم کند.»

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست تلاش مرکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۵۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد

به گزارش قدس آنلاین، مجتبی امانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و تبادل نظر کرد.

وی در این دیدار گزارشی از آخرین تحولات محل ماموریت و وضعیت روابط دو جانبه جمهوری اسلامی ایران و لبنان، همچنین تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و مقاومت و مردم این کشور ارائه کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های سفیر کشورمان، بر لزوم تداوم تلاش برای پیگیری توسعه روابط دو کشور بخصوص در زمینه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی، همچنین اهمیت جایگاه لبنان و نقش آن در محور مقاومت‌ علیه رژیم متجاوز صهیونیستی تأکید کرد.

امیرعبداللهیان بار دیگر بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس جمهور لبنان تأکید و آنان را به تسریع در این کار دعوت کرد.

وزیر امور خارجه تاکید کرد، به نظر می رسد کشورهای منطقه نیز به این مهم توجه داشته و در صدد کمک به حل این موضوع هستند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تجاوز آمریکا و انگلیس به صعده یمن
  • مأموریت دشوار بلینکن
  • ابعاد رویکرد آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • آخرین تحولات اوکراین| اعتراف کی‌یف به دستاوردهای نظامی روسیه
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی وزارت دفاع (فیلم)
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز کارگر» را تبریک گفت
  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد