Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@03:28:00 GMT

بهترین سن آموزش بهداشت دهان و دندان

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۹۹۲۳۷

 منصوره میرزائی متخصص ترمیمی و زیبایی؛ بهترین سن شروع آموزش اصول بهداشت دهان و دندان را قبل از 7 سالگی خواند و بیان کرد: پوسیدگی دندان در سنین پایین معمولا با بی توجهی والدین مواجه می شود چراکه تصور میکنند دندان شیری نیازی به ترمیم ندارد.

وی با بیان اینکه بیشترین مشکلات بیماران در حوزه دندانپزشکی ترمیمی ناشی از عوارض پوسیدگی های دندان ها در دوران کودکی است، افزود: حفظ سلامت دندان ها پس از سن 22 سالگی آسان تر است اگر تا این سن فرد دچار پوسیدگی های دندانی نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته میرزایی بسیاری از پوسیدگی های دندانی بزرگسالان تاوان اشتباه و رسیدگی نکردن در کودکی است.

این متخصص ترمیمی و زیبایی با تاکید بر پیشگیری از پوسیدگی دندان های کودکان، اظهار داشت: برخی کشورها در زمینه پیشگیری سرمایه گذاری زیادی می کنند و به همین دلیل میزان پوسیدگی دندان کودکان در آنجا نزدیک صفر است اما متاسفانه بيشتر هزينه ها صرف درمان مي شود كه بسيار سنگين تر از هزينه هاي پيشگيري است.

وی با اشاره به ثابت ماندن میزان پوسیدگی های دندانی در 30 سال اخیر، اذعان کرد: برای کاهش این میزان و پیشگیری از بروز آن، بهترین و موثرین راه توجه به مدارس است تا با انجام معاینات دوره ای در صورت لزوم به دندانپزشکان ارجاع داده شوند.

میرزائی با انتقاد از وضعیت پوشش بیمه ای خدمات دندانپزشکی در کشور، تصریح کرد: لازم است سازمان های بیمه گر هزینه های خدمات دندانپزشکی را حداقل تا سن دبیرستان به خوبی پوشش دهند.

دبیر علمی یازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، اهمیت به پیشگیری و رعایت اصول بهداشتی را در کاهش میزان دندان های کشیده موثر خواند و یادآور شد: متاسفانه در حوزه پیشگیری کار جدی در کشور ما انجام نشده و با توجه به درآمد کم این رشته، تعداد افراد علاقمند هم کم شده است، که باید با کمک دولت بتوان وضعیت کنونی را اصلاح و میزانی پوسیدگی ها را کاهش داد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آموزش بهداشت دهان و دندان مسواک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند