Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@22:42:44 GMT

۶ علامت خطر یک نامزدی اشتباه

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۰۹۶۳۹

۶ علامت خطر یک نامزدی اشتباه

  دوران نامزدی، روز‌های شناخت بیشتر دختر و پسر از یکدیگر است. به نقل از سلامت نیوز، اگر این شناخت شکل گرفت و یکی از دو طرف به این نتیجه رسیدند که گزینه مناسبی برای ازدواج با هم نیستند، بایستی پایان رابطه را اعلام کرد؛ بدون هیچ تعارفی.


دوران قبل از عقد (دوره نامزدی)، زمان به دست آوردن شناخت بیشتر از یکدیگر است و دوران بعد از عقد و ازدواج، زمان تلاش برای حفظ و نگهداری از رابطه زن و شوهری و تلاش برای درست کردن کم و کاستی‌های زندگی مشترک.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما کاری که بعضی از جوانان انجام می‌دهند بر عکس این روند است؛ یعنی در دوران نامزدی خودشان را برای رسیدن به رابطه و «درست شدن‌های شایدی آینده» به آب و آتش می‌زنند و بعد از اینکه زیر یک سقف رفتند، تازه یادشان می‌افتد که همدیگر را نمی‌شناسند. کاملاً روشن است که این مدل زندگی، مدت زیادی دوام نخواهد داشت و به زودی زوج جوان را مشغول دادگاه‌های طلاق خواهد کرد.

به همین دلیل بسیار مهم است که در درجه اول تکلیف خودتان را با دوران نامزدی روشن کنید و به خودتان یادآور شوید که هدف از این فرصت، افزایش شناخت طرفین از یکدیگر است نه صرفاً اوقات خوش و خاطره انگیزی را گذراندن.

در درجه بعدی خودفریبی‌هایی مانند «شاید بعد از ازدواج تغییر کرد»، «بگذار عقد کنیم! من این اخلاقش را عوض می‌کنم» و... را فراموش کنید و باز هم به خودتان یادآور شوید که شما در مرحله شناخت هستید نه در مرحله تهیه نقشه‌ای برای تغییر دادن فردی دیگر؛ بنابراین اگر در این دوران به این نتیجه رسیدید که نمی‌توانید با فرد مورد نظر فعلی آینده تان را بسازید، رابطه را به شیوه‌ای عاقلانه و بالغانه تمام کنید تا از آسیب بسیار بزرگتری به نام «طلاق» پیشگیری کرده باشید؛ به قول قدیمی‌ها «جلوی ضرر را از هر کجا که بگیرید منفعت است». حالا سئوالی که اینجا مطرح می‌شود آن است که چه موقع باید نامزدی را تمام کرد؟

شش علامت خطر در دوران نامزدی


«پسر خوبیه، ولی وقتی با همیم واقعاً احساس کسالت می‌کنم»، «دختر خوبیه، ولی نمی‌دونم چرا بیشتر حرفام رو بد برداشت می‌کنه»، ... این قبیل جملات که نشان می‌دهند حال دو نفر از با هم بودن خوش نیست یکی از بارزترین نشانه‌های عاقبت به خیر نشدن یک رابطه است.

شاید باور نکنید، ولی جوانان زیادی به دلایلی این ناخوشی را نادیده می‌گیرند و به امید عادت کردن و یا به دلخوشی سایر ویژگی‌های مثبت طرف مقابل مانند جایگاه خوب اجتماعی یا اقتصادی او پای سفره عقد می‌نشینند. به غیر از این مسئله، چند موضوع دیگر هم می‌تواند آژیر خطر را در دوران نامزدی به صدا در بیاود؛ از جمله:

۱. نداشتن سلامت روانی لازم و کافی


همه ما به درجاتی افسردگی، اضطراب، وسواس و برخی دیگر از مسائل مربوط به سلامت روانی را تجربه کرده و می‌کنیم، ولی هرگز شدت آن طوری نبوده که به روابط و زندگی ما آُسیب بزند. منظور از سلامت روانی نامزد هم آن نیست که او یک آدم صد در صد کاملی باشد بلکه منظور آن است که مشکلاتی که باعث ایجاد اختلال در روابط و زندگی روزمره می‌شوند را نداشته باشد.

۲. اعتیاد


اعتیاد شکل‌های مختلفی دارد، ولی بیشتر فقط به اعتیاد به مواد توجه می‌شود. اگر نامزد شما به مواردی مانند کار و یا روابط خارج از چارچوب خانواده اعتیاد دارد، باید به آن هم به چشم یک علامت خطر مهم نگاه کنید.

۳. عدم بلوغ عاطفی، فکری، شخصیتی و اقتصادی


چنانچه نامزد شما بدون مشورت با دیگران از پس یک تصمیم معمولی بر نمی‌آید و یا هزینه‌های زندگی شخصی او را هم فرد دیگری تأمین می‌کند، باید راجع به او بیشتر فکر کنید.

۴. شکاف در انتظارات، علایق، روابط، عقاید و سرگرمی‌ها


اگر انتظارات نامزدتان از زندگی مشترک، علاقه مندی‌ها و اولویت‌های او در زندگی، سبک و دایره ارتباطی او، عقاید مذهبی، سیاسی و تربیتی او و حتی نوع سرگرمی‌های او تفاوت فاحشی با ویژگی‌ها و خواسته‌های شما دارد، باید بدانید که یکی از علامت‌های هشدار دوران نامزدی دارد خودش را به شما نشان می‌دهد.

۵. ورود به جاده یکطرفه ارتباط


اگر این شما هستید که مدام دارید کوتاه می‌آیید، اگر فقط شما دارید از علایق و سلایقتان می‌زنید، اگر دارید همه وقتتان را صرف جلب نظر نامزدتان می‌کنید، و اگر مدام مشغول داد و ستد قول‌های بزرگی مانند عوض شدن، سریع پولدار شدن و ... هستید، در واقع دارید یکی دیگر از علامت‌های خطر دوران نامزدی را تجربه می‌کنید.

۶. مشکلات مهم و عمده با خانواده


اگر خانواده شما یا نامزدتان به طور اساسی با ازدواج شما مخالف هستند و یا در همین دوران کوتاه نامزدی رفتار‌های مداخله گرانه (نه راهنمایی کننده) آن‌ها شامل حالتان شده است، بهتر است راجع به صحیح بودن عقد و ازدواج تان عمیق‌تر فکر کنید.   منبع: سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نامزدی ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۹۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک

فیلم سینمایی «لوتریا» آخرین ساخته علی عطشانی برنده جایزه بهترین فیلمنامه از چهاردهمین جشنواره فیلمسازان نیویورک و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فیلم سینمایی «لوتریا» به کارگردانی علی عطشانی و تهیه‌کنندگی مشترک مهدی منیری، مهدی منصوری، رعنا نبوی، حامد فیضی دیزجی، صدرا درودیان همایونی، کسری درودیان همایونی در چهل‌وچهارمین و چهل‌وپنجمین حضور بین‌المللی خود، برنده جایزه بهترین فیلمنامه از چهاردهمین دوره جشنواره فیلمسازان نیویورک و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم از دهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک شد.

«لوتریا» در چهاردهمین دوره جشنواره فیلمسازان نیویورک International Filmmaker Festival of New York (IFFNY) در سه بخش بهترین فیلم، بهترین بازیگر مرد و بهترین فیلمنامه نامزد بود که در نهایت جایزه بهترین فیلمنامه این جشنواره به علی عطشانی و محمودرضا ثانی رسید.

دهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک Art Color Digital Cinema (ACDCIFF) نیز از 31  می تا 2 ژوئن در  بروکسل برگزار می‌شود.

این جشنواره که برای نمایش فیلم‌های خلاقانه و منحصربه‌فرد طراحی شده است، در سال 2014 افتتاح شد. جشنواره بین‌المللی سینمای هنری بلژیک محیطی را برای فیلمسازان فراهم می‌کند تا آثار جدید خود را به نمایش بگذارند و تماشاگران فیلم‌های نوآورانه جدیدی را از فیلمسازان مبتکر ببینند.

فیلم سینمایی «لوتریا» که اواخر سال 2021 در کشور مکزیک ساخته شده است، تاکنون بیش از 10 جایزه در بخش بهترین فیلم و بهترین کارگردانی جشنواره‌های مختلف بین‌المللی کسب کرده و در فستیوال‌های متعدد جهانی حضور داشته است.

فیلمنامه «لوتریا» بر اساس یک داستان واقعی و نوشته علی عطشانی و محمودرضا ثانی است.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از:
نویسندگان فیلمنامه: علی عطشانی و محمودرضا ثانی، تهیه‌کنندگان: مهدی منیری، مهدی منصوری، رعنا نبوی، حامد فیضی دیزجی، صدرا و کسری درودیان همایونی، دستیار اول کارگردان: هومن سپنتامهر، مدیر فیلمبرداری: محمود عطشانی، فیلمبردار: میگل سالیناس، صدابردار: آلن کابالرو، دستیار صدابردار: امانول جارامیو، چهره‌پرداز: فرزانه زردشت، دستیار چهره‌پرداز: آنا کارن آلوارز، دیوید چاوز، گریس سالیناس، گروه کارگردانی: اوریل لاگونا، حمیدرضا میمندی، علی محمودی، تهیه کننده ایران: احسان ولی پورزند، پریسا زهتابیان، تولید ایران: سعید دلاوری، طراح لباس: بیتا عطشانی، دستیار طراح لباس: الناز باقری، ملیکا سادات اسماعیلی، موسیقی: پوریا حیدری، صداگذاری و میکس: نادر بادامچی، بخش فنی: آلبرتو پالاسیوس، کریستوفرلوپز، کریستوفر سالیناس، جاناتان لوی، عکاس: آلکس گنزالس، منشی صحنه: فریدا آیالا، مدیر تولید: موریسیو مورالس، امور بین‌الملل و زیرنویس: امیدعلی چوگانی، طراح هنری: مجری طرح: بیتافیلم تهران، سیدعلی اسماعیلی، حسین بلاش، تهیه شده در: امریکن برایت لایت فیلم پروداکشنز، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای بیتا فیلم تهران: مریم قربانی‌نیا.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (20 اردیبهشت)
  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (19 اردیبهشت)
  • افزایش سلامت دهان و دندان در دوران بارداری
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود