Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فضل اله رنجبر در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته اهل سنت که در مسجد شافعی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در این طرح کارگاه های تولیدی که از نیروهای جدید استفاده کنند علاوه بر معافیت مالیاتی، دولت بخشی از دستمزد نیروی جدیدی که آن کارخانه یا واحد تولیدی به کار گرفته را پرداخت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به تلاش های مستمر استاندار کرمانشاه برای تحقق این طرح اشاره کرد و افزود: جزییات این طرح از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری کرمانشاه اعلام می شود.
وی از آیت الله علما، امام جمعه کرمانشاه و ماموستا محمدی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه به عنوان چهره های محبوب و وحدت بخش یاد کرد و گفت: چنین شخصیت های برجسته ای همواره مایه وحدت و آرامش در استان ما هستند.
وی از پنجم تیر ماه به عنوان سالروز مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد یاد کرد و افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی در شرایط حساسی قرار دارد و امروز هر نغمه و صحبتی که موجب ناامیدی و یاس برای مردم باشد آن صدا، صدای دشمن خواهد بود.
فرماندار کرمانشاه ادامه داد: خواست دشمنان این است که بذر ناامیدی را در مردم ایجاد کنند و آنان را نسبت به دستاوردها و امنیت کشور ناامید کنند چرا که امروز شاهد یک امنیت مطلوب و پایدار در کشور هستیم که دشمن این وحدت و امنیت را به دلیل مشکلات اقتصادی نشانه گرفته است.
رنجبر ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری به روحیه وحدت و برادری و تلاش برای حل مشکلات نیاز داریم که این روحیه در میان مردم اهل سنت و تشیع وجود دارد.
وی با بیان اینکه دولت طرح های خوبی برای کاهش نرخ بیکاری و حمایت از سرمایه گذاری دارد، اظهار داشت: می توان از اشتغال روستایی به عنوان یک فرآیند جدید در دولت تدبیر و امید یاد کرد چرا که معتقد است اگر به اشتغال روستایی و افزایش درآمد مردم بپردازیم بی شک مهاجرت به حاشیه و شهرهای بزرگ کاهش می یابد.
رنجبر ادامه داد: در همین راستا 352 میلیارد تومان تسهیلات به استان کرمانشاه اختصاص یافته که در مرحله اول و دوم طرح به میزان 176 میلیارد تومان در کرمانشاه جذب شده است و بسیاری از طرح های اقتصادی در حال تشکیل پرونده هستند.
فرماندار کرمانشاه ادامه داد: همچنین 846 میلیارد تومان در قالب اشتغال فراگیر از سوی دولت به استان اختصاص یافته که 2 تا هشت درصد آن به عنوان یارانه از محل کمک های فنی اعتباری به این رقم اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت: 366 میلیارد تومان از این رقم در مرحله اول، ابلاغ اعتبار داده شده، این بدان معنا است که سرمایه گذاران می توانند به دستگاه های اجرایی و ادارات مرتبط مراجعه کنند و تشکیل پرونده دهند.
وی با بیان اینکه نزدیک به 600 میلیارد تومان با سود چهار درصد برای مناطق زلزله زده از سوی دولت اختصاص یافته، ادامه داد: 150 میلیارد تومان به عنوان مرحله اول وارد استان شده و کارگاه های تولیدی و اقتصادی که در شهرهای زلزله زده دچار خسارت شده اند می توانند با مراجعه به دستگاه های مربوطه از وام کم بهره و بدون بهره، بهره مند شوند.
وی در بخش دیگر از سخنانش به در نظر گرفته شدن 28 میلیارد تومان در بخش مشاغل خانگی به استان اشاره کرد و افزود: همه این اقدام ها گویای توجه ویژه دولت و تلاش برای مهار و کاهش بیکاری است.
7460/8066
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 اداره کل تعاون کار و رفاه امام جمعه خطبه های نماز جمعه دستمزد یارانه جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۰۹۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از اجرای طرح صدور نسخه اجتماعی برای نخستین‌بار در قزوین در قالب یک طرح پایلوت ملی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدرضا جعفری میزوجی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرگزاری‌های استان قزوین که در سالن جلسات سازمان جهادکشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: قزوین به عنوان نخستین استان طرح صدور نسخه اجتماعی را به صورت طرح پایلوت ملی اجرا می‌کند.

وی با بیان اینکه صدور نسخه اجتماعی توسط بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان صورت می‌گیرد، گفت: در این طرح برای خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و به ویژه زنان سرپرست خانوار نسخه اجتماعی برای رهایی آنها از آسیب اجتماعی و توانمندسازی مالی آنها صادر می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با اشاره به نحوه صدور نسخه اجتماعی اضافه کرد: در مرحله نخست این طرح از اعضای خانواده‌های نیازمند درگیر با آسیب اجتماعی تست روان‌شناسی می‌گیریم و در مرحله بعد هم شرایط اجتماعی، روحی و روانی این خانواده‌ها را از صفر تا ۱۰۰ بررسی می‌کنیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: بعد از بررسی‌های صورت‌گرفته یک نسخه اجتماعی برای حل مشکلات و آسیب‌های خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و همچنین زنان سرپرست خانوار پیچیده می‌شود که با اجرای نسخه مربوطه و طی مراحل مختلف خانواده‌های آسیب‌دیده طی مدت یک‌سال توانمندسازی می‌شوند.

وی یادآور شد: نوشتن و صدور این نسخه توسط تیم روان‌شناسان و مددکاران اجتماعی صورت می‌گیرد و در قالب این نسخه‌ها مواردی نظیر حضور کودکان نیازمند یا زنان سرپرست خانوار در کارگاه‌های روان‌شناسی، فرزندپروری و تقویت خلاقیت برای این خانواده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با ذکر اینکه حدود ۱.۵ سال است که اجرای این طرح را در سطح استان قزوین آعاز کردیم، گفت: نخستین مجری این طرح هستیم و برای اجرای آنها هم به جز کمک‌های مردمی از هیچ نهاد دولتی و غیردولتی بودجه‌ای دریافت نکردیم.

جعفری میزوجی با اشاره به ارائه بسته‌های مختلف معیشتی و درمانی در قالب طرح نسخه اجتماعی تصریح کرد: با این حال مخالف اصلی پرداخت پول نقد به خانواده‌های آسیب‌دیده هستیم، چرا که در چنین خانواده‌هایی بی‌شک مشکلاتی مانند اعتیاد وجود دارد و پرداخت مستقیم پول به زنان سرپرست خانوار یا کودکان بی و بدسرپرست منجر به هزینه‌کرد بی‌جای این کمک‌های نقدی می‌شود.

وی افزود: در این طرح مددکاران ما همراه با کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست به مراکز خرید یا درمان می‌روند و تا انتهای فرآیند در کنار آنها هستند تا اعتبار تخصیص‌داده‌شده در جای مناسب خود هزینه شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از صدور نسخه اجتماعی برای ۱۳۸ خانواده آسیب‌دیده قزوین در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در نهایت طی یک‌سال اخیر سه میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان خدمات به خانواده‌های آسیب‌دیده، کودکان نیازمند و زنان سرپرست خانوار ارائه دادیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: این خدمات شامل دو میلیارد تومان خدمات اجتماعی و فرهنگی، یک‌میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان بسته معیشتی و ۱۰۰ میلیون تومان خدمات اوقات فراغت که خدمات اوقات فراغب در قالب برگزاری جشن تولد، کارگاه نقاشی و بردن کودکان به شهربازی و مانند اینها بوده است.

کد خبر 749478

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • هشدار قالیباف نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • پرداخت ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه کالا در استان بوشهر
  • موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک
  • تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها