Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به مقاله اخیر ظریف در پاسخ به اظهارات پمپئو و بیان شروط 15گانه ایران در برابر شروط 12گانه ایالات متحده آمریکا، اظهارعقیده کرد: انتشار این مقاله در راستای دیپلماسی عمومی بود اما در واقعیت چیزی را تغییر نمی‌دهد.

رحمان قهرمان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا با اعتقاد بر اینکه انتشار این مقاله دیر هنگام بود و باید زودتر از اینها این مقاله منتشر می‌شد تا توجه بیشتری را به سمت خود جلب کند، گفت: به نظر می‌رسد این اقدام بیشتر یک نوع واکنش نسبت به اقدام آمریکا بود و شاید بهتر بود که این مقاله قبل از اظهارات پمپئو یا بلافاصله بعد از آن منتشر می‌شد نه با این فاصله زمانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه آنچه که در نامه آقای ظریف مطرح شده است خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران است که از گذشته مطرح بوده است و چیز جدیدی در آن نبود، تصریح کرد: در واقع در این مقاله آقای ظریف تلاش کردند یک چارچوب کلی از خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران را مشخص کنند و این مقاله از این نظر حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه وقتی صحبت‌های آقای پمپئو در یک طرف و مقاله آقای ظریف را در طرف دیگر قرار می‌دهیم مشخص می‌شود که محل اختلاف و دعوای دو کشور کجاست، در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: اما واقعیت این است که آنچه در نظام بین‌الملل تعیین‌کننده است قدرت واقعی است و این نامه‌نگاری‌ها بیشتر در راستای دیپلماسی عمومی و تاثیرگذاری بر افکار عمومی دنیا و داخل آمریکا است ولی بر روی دولت آمریکا و سایر حکومت‌ها تاثیری نمی‌گذارد چرا که دولت آمریکا از خواسته‌های ایران مطلع است و ایران نیز می‌داند که برنامه آمریکا چیست.

قهرمان‌پور با بیان اینکه بر اساس این موضع‌گیری‌ها این موضوع مشخص است که اولین و مهم‌ترین اختلاف بین ایران و آمریکا، اختلاف بر سر پذیرش جایگاه و موقعیت  جمهوری اسلامی ایران از سوی دولت آمریکاست، ادامه داد: در واقع می‌توان گفت مهمترین نکته ای  که آقای ظریف در این مقاله بر آن تاکید کرده بودند این است که آمریکا باید موقعیت و موجودیت جمهوری اسلامی ایران را به رسمیت بشناسد و دست از تلاش جهت تغییر نظام سیاسی ایران دست بردارد. سیاست رژیم چنج در مورد ایران در دولت اوباما کم‌رنگ شده بود و به نظر می‌رسید که آمریکا از این سیاست در مورد ایران عبور کرده ولی با روی کار آمدن ترامپ این موضوع جدی شده است و آقای ظریف در همین مقاله بر روی  اهمیت تغییر این سیاست تاکید کرده است .

این کارشناس مسائل آمریکا با بیان اینکه این مقاله در معادلات تغییری ایجاد نمی‌کند، تصریح کرد: همان‌طور که اشاره کردم بیشتر این نامه به نوعی  در راستای تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران و آگاهی‌بخشی به افکار عمومی جهان در این ارتباطاست و در همین چارچوب نباید منتظر این باشیم که اتفاق خاصی در بحث معادلات بین دو کشور ایجاد شود.

وی همچنین در مورد اظهارات اخیر جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا در مورد اینکه در تیر ماه آمریکا سورپرایزی جهت اعمال فشار بر ایران خواهد داشت، گفت: علیرغم اینکه به نظر می‌رسد موضع‌گیری کاخ سفید در برابر ایران به ظاهر از یک خط و مشی واحدی پیروی می‌کند باید به این موضوع توجه کرد که واقعیت چندان اینگونه نیست و بین ترامپ و نزدیکانش و همچنین ترامپ و تیم محافظه‌کاران که در راس آن پمپئو و جان بولتون قرار دارند یک نوع اختلاف بر سر نوع تعامل با ایران وجود دارد. نئومحافظه‌کاران که عموما سیاست‌های تندتری نسبت به ایران دارند تلاش دارند ترامپ را در مسیر خواسته‌های خود سوق دهند در حالیکه ترامپ با توجه به نگاه تجارت‌محورانه خود چندان  همراه با  سیاست برخورد نظامی با ایران نیست.

وی با بیان اینکه این سورپرایز به نظر نمی‌رسد که ماهیت عجیب و غریبی داشته باشد و احتمالا در راستای افزایش تحریم‌ها و فشارها با ایران و تلاش دولت آمریکا جهت فشار به متحدانش در راستای تحت فشار قرار دادن ایران از سوی آنها خواهد بود، گفت: این سوپرایز هر چه باشد باید مورد تایید ترامپ قرار بگیرد و باید دید که آیا ترامپ زیر بار خط و مشی افرادی مانند جان بولتون خواهد رفت یا نه و واقعیت نگران‌کننده این است که تیم نئومحافظه‌کاران بتوانند ترامپ را به سمت خواسته‌های خود سوق دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ایران و آمریکا پاسخ ظریف به آمریکا محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان وزیر امور خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه عجیب معاون اولی ترامپ؛ زنی معروف به «قاتل سگ‌ها»!

زی‌سان: وقتی صحبت از حضور دونالد ترامپ در انتخابات نهایی ریاست جمهوری آمریکا می‌شود طبیعتا همه می‌خواهند بدانند که چه کسی معاون اول او در سیاست خواهد بود.

به گزارش زی‌سان، کارشناسان و تحلیل‌گران سیاسی آمریکا از اسامی مختلفی نام می‌برند از جمله ران دوس‌سانتیس و بسیاری دیگر ... یکی از کسانی که اخیرا نام او به عنوان کاندیدای احتمالی ترامپ مطرح شده یک زن است که اکنون فرماندار ایالت داکوتای جنوبی است که از مخالفان سرسخت سقط جنین است. 

«کریستی لین نوم» فرماندار جمهوری‌خواه داکوتای جنوبی به خاطر نظرات بسیار جنجالی‌اش شهرت بسیاری دارد و البته یکی از کسانی است که حمایت دونالد ترامپ را پشت خود داشته است. وی از سال ۲۰۱۹ در پست فرماندار داکوتای جنوبی حضور دارد و به عنوان اولین زن فرماندار این ایالت نیز شناخته می‌شود. او به دلیل عدم صدور فرمانی مبنی بر اجباری بودن پوشیدن ماسک در دوران همه‌گیری کرونا شهرت بسیار زیادی برای خود دست و پا کرده است. 

فرماندار داکوتای جنوبی؛ قاتل سگ و بز 

«کریستی نوم» در کتاب دوم خاطرات خود به نام «به عقب بر نمی‌گردیم» درباره کشتن یک سگ و یک بز خانوادگی‌شان صحبت کرد و نوشته که وی آنها را با شلیک گلوله از پای درآورده است. با اینکه این کتاب خاطرات هنوز منتشر نشده بود، اما گاردین زودتر از محتوای آن اطلاع پیدا کرد و این گزارش را منتشر کرد. این سگ که قلاده الکترونیکی به پای‌اش داشت با دیدن چند مرغ در مزرعه خانوادگی عقل از سرش پرید و قلاده را از پای‌اش خارج کرد و مرغ‌ها را کشت. همچنین به دنبال آن سگ که نام‌اش «کریکت» است به خود کریستی نوم حمله کرد و قصد داشت که پای او را گاز بگیرد و به همین دلیل نوم به این نتیجه رسید که این سگ خطرناک است و از او متنفر شد و با شلیگ گلوله او را از پای درآورد. 

کریستی البته در گفتگو با گاردین عنوان کرد که تصمیمات سخت این‌چنینی معمولا در مزرعه اتفاق می‌افتد و می‌گوید مثلا در همان زمان سه اسب مزرعه را مجبور شدیم خلاص کنیم. نوم بعد از شلیک به سگ خانگی، یک بز متعلق به خانواده را نیز از پای درآورد. همین اتفاق باعث شد که هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات از کریستی نوم انتقاد شدیدی کنند به ویژه اینکه اکنون او به عنوان یکی از نامزد‌های احتمالی معاونت ترامپ نیز مطرح شده بود.

 

قاتل سگ خانگی و معاون اولی ترامپ؟!

دونالد ترامپ معروف است که از سگ‌ها (و بیشتر موجودات زنده) متنفر است، اما به نظر می‌رسد که روایت مفصل و عجیب «کریستی نوم»، فرماندار ایالت داکوتای جنوبی از کشتن سگ خانگی خانواده‌اش به نام «کریکت»، نمی‌تواند پل محکمی بین او و ترامپ ایجاد کند؛ حداقل زمانی که صحبت از آینده سیاسی زنی به میان می‌آید که اکنون مترادف کلمه «قاتل توله سگ» است.

در روز‌هایی که نوم از گنجاندن قتل وحشتناک سگ خانگی‌شان را در کتاب جدیدش صحبت کرد، چندین رسانه گزارش دادند که سهم این فرماندار در دنیای ترامپ که زمانی او را به عنوان نامزد احتمالی معاون اولی‌اش در نظر می‌گرفت، به شدت کاهش یافته است. به نوشته وبسایت سمافور، واکنش تیم ترامپ به داستان معروف سگ در زندگی نوم تعجب شدید بود، یکی از افراد نزدیک به کمپین انتخاباتاتی ترامپ به سمافور گفت: «فرماندار نوم بار‌ها و بار‌ها در حال ثابت کردن این است که سبک وزن است. ما نمی‌توانیم مشکل کامالا هریس را تحمل کنیم!.» (کنایه به اینکه مسئله ما مسئله وزن نیست)

«دیلی بیست» همچنین از منابعی دیگر شنیده است که فرماندار کلا قاتل حیوانات است. 

به گفته بیش از نیم دوجین منبع حزب جمهوری خواه که به شرط ناشناس ماندن با «دیلی بیست» صحبت کردند تا جزئیات مکالمات محرمانه را بیان کنند، در مدار ترامپ، تصمیم «کریستی نوم» برای افشاگری مبنی بر اینکه یک بار به سگ خانواده شلیک کرده و او را کشته، به عنوان «خودزنی سیاسی محض» تلقی می‌شود، بخشی از مجموعه‌ای از «لغزش در قضاوت» و نشانه‌ای مبنی بر «ناامیدی رئیس جمهور ترامپ از او» .. یکی از عوامل «عظمت را دوباره به آمریکا باز گردانیم» گفت: «همه اطرافیان ترامپ در حال حاضر در مورد این موضوع صحبت می‌کنند».

یکی دیگر از منابع ترامپ به دیلی بیست گفت: «خودکشی عمومی بدتر از خودکشی جیم جونز (یک رهبر آیینی و عضو کلیسای مریدان مسیح است که به خاطر خودکشی دسته جمعی ۹۱۸ نفر در جونز تاون و مرگ لئو رایان بسیار مشهور شد) در جونزتاون ندیده‌ام. منبع ترامپ ورلد اضافه کرد که نوم پییش از این «شانس بسیار کمی» برای معاونت ترامپ داشته، اما اکنون «کمتر از صفر است».

به گفته عامل «عظمت را دوباره به آمریکا باز می‌گردانیم»، اطرافیان رئیس جمهور سابق به این موضوع می‌اندیشند که اگر او همراه با ترامپ در کمپین‌های تبلیغاتی باشد باعث بدنامی ترامپ می‌شود. آنها همچنین افزودند: «این چیز‌ها ویرانگرند. هیچ چیز در سیاست محبوب‌تر از سگ نیست و نوم یکی از آنها را کشته است و همچنان در مورد آن صحبت می‌کند... این گیج‌کننده است و قضاوت غیرقابل کنترلی از جانب مردم را ایجاد می‌کند.»

روز یکشنبه، نوم در ایکس نوشت که می‌تواند بفهمد چرا برخی از مردم از تصمیم او برای کشتن «کریکت» سگ خانوادگی‌شان ناراحت هستند، اما این انتخاب را اینگونه توجیه کرد: «قانون داکوتای جنوبی می‌گوید سگ‌هایی که به حیوانات حمله می‌کنند و حیوانات دیگر را می‌کشند را می‌توان حذف کرد». او همچنین گفت که این حکایت وحشتناک نشان می‌دهد که وی به هیچ وجه از انتخاب چالش‌های سخت زندگی ابایی ندارد.

tags # دونالد ترامپ سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • (ویدیو) اسکورت عجیب ترامپ برای رفتن به دادگاه؛ لشکرکشی وسط اتوبان!
  • اسکورت باورنکردنی ترامپ برای رفتن به دادگاه؛ این یک لشکرکشی واقعی است! + ویدئو
  • آشکار شدن ماهیت واقعی دولتمردان آمریکا در برخورد خشن با جنبش اعتراضی دانشجویان
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • گزینه عجیب معاون اولی ترامپ؛ زنی معروف به «قاتل سگ‌ها»!
  • نورافکن: هرچه بگذارم، حاشیه می‌شود/ اتفاقات عجیب و غریبی برایمان درست کردند
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • ماهیت واقعی تمدن غرب برای جوانان تبیین شود
  • امروز فرصت مناسبی است که اساتید ماهیت واقعی تمدن غرب را برای جوانان تبیین کنند
  • ببینید | واکنش عجیب و دیرهنگام زاکانی به سرگردانی مسافران و خرابی مترو؛ باید بپرسم