Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، در راستای حمایت از نهاد خانواده مرکز ملاقات فرزندان (مرکز مهر خانواده) با حضور رئیس کل دادگستری استان اصفهان و سایر مدیران، در محل فرهنگسرای اندیشه افتتاح شد.

احمد خسروی وفا در مراسم افتتاحیه مرکز مهر خانواده با بیان اینکه در نظام اسلامی خانواده جایگاه بسیار مقدس و والایی دارد، اظهار کرد: تمامی تلاش ها باید برای حفظ و تقویت این نهاد ارزشمند صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروی وفا افزود: در خانواده‌های دارای تنش و یا خانواده‌های طلاق، فرزندان با آسیب ها و مشکلاتی مواجه هستند که یکی از این مسائل، مسئله نحوه ملاقات آنها توسط والدین است که تا پیش از این خانواده ها در کلانتری ها با فرزندان خود دیدار می کردند که این امر موجب بروز آسیب ها و مشکلاتی برای خانواده ها و کودکان می شد اما جهت جلوگیری از آسیب های احتمالی روحی و ... این مرکز افتتاح شد.

وی گفت: با افتتاح مرکز مهر خانواده ضمن اجرای قانون، موارد مرتبط با ملاقات فرزندان، مشاوره والدین برای کاهش آسیب ها و سنجش کودکان از لحاظ کودک آزاری و آسیب های روحی و روانی در این مرکز انجام می شود.

در این مراسم خسروی وفا با بیان اینکه تاکنون موارد ارجاعی ملاقات فرزندان در محل کلانتری‌ها و یا محل هایی انجام می گرفت که با روحیه کودکان تناسب نداشته و چه بسا موجب آسیب هایی نیز می شد، اظهار کرد: با افتتاح مرکز ملاقات فرزندان با همکاری بهزیستی و شهرداری منطقه ۱۵ استان اصفهان، از این پس موارد ملاقات فرزندان به دستور قضات در این مرکز و تحت نظر مشاوران و روانشناسان انجام خواهد گرفت.

خسروی وفا در این مراسم اظهار کرد: مرکز در محل فرهنگسرای اندیشه به بهره برداری رسید و شامل اتاق کودک، محوطه بازی کودکان، اتاق کارشناسان و اتاق مشاوره است.

وی گفت: موارد ارجاعی از سوی دادگاه های خانواده و اجرای احکام پس از ثبت در مرکز، توسط کارشناسان و روانشناسان وضعیت مناسب کودکان، وضعیت روحی والدین، شرایط حضانت کودکان مورد بررسی قرار می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ضمن انجام ملاقات فرزندان در این مرکز، جلسات مشاوره برای والدین با هدف کاهش تنش خانواده و امکان بازگشت مجدد و بهبود وضعیت کودکان برگزار می‌شود.

 گفتنی است ، این مرکز در راستای اجرای تبصره ماده 41 قانون حمایت خانواده و ماده 68 آیین نامه اجرایی و به منظور اجرایی کردن برنامه ابلاغی از سوی اداره کل پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه افتتاح شد.

انتهای پیام /س  

تاسیس مرکز مهر خانواده در اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۳۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی سیزدهمین کنگره روانشناسی کودک و نوجوانان گفت: از ابتدای تولد، کودکان و شیرخواران لازم است تحت نظر مراکز خدمات جامع سلامت بهداشتی، ارزیابی رشد و تکامل دریافت نمایند تا در صورت بروز اولین فاکتور‌های نگران کننده، خانواده به کارشناسان متخصص در این حوزه ارجاع داده شوند.

دکتر فاطمه محرری با اشاره به اینکه ۴ تا ۷ اردیبهشت ماه سیزدهمین کنگره روانپزشکی کودک و نوجوان در شهر مشهد برگزار شد، افزود: برخی از کودکان رشد و تکامل طبیعی را ندارند، به موقع صحبت نمی‌کنند و راه نمی‌روند و توانمندی‌های ارتباطی و اجتماعی متناسب با سن ندارند لازم است برای این کودکان به سرعت مداخلات تشخیصی و درمانی انجام گیرد.

وی گفت: شناسایی و درمان به موقع این اختلالات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است برخی از کودکان از اولین مراحل رشد دچار نقص هستند و برخی در سنین بالاتر شاهد کاهش توانمندی تکاملی آنها هستیم که برای هر دو گروه باید درمان‌های مورد نیاز در نظر گرفته شود. 

دکتر محرری با اشاره به اینکه از جمله اختلالات عصبی تکاملی می‌توان به اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش فعالی و نقص توجه اشاره نمود تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد بیماران طیف اوتیسم هستیم، علاوه براین براساس ارزیابی‌های صورت گرفته ۵ تا ۱۰ درصد کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه هستند و در شهر مشهد این امار به ۱۰ درصد می‌رسد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: کودکان دچار اختلال بیش فعالی عملکرد تحصیلی، شناختی، عاطفی و اجتماعی مناسبی ندارند، بدلیل توجه و تمرکز ناکافی افت عملکرد تحصیلی داشته، در روابط بین فردی کنترل تکانه ندارند و از صبر و حوصله کمی برخوردارند که این موضوع می‌تواند باعث نگرانی خانواده شود.

دکتر محرری با اشاره به اینکه اختلال اوتیسم بیشتر کودکان پسر را درگیر می‌کند، اما اگر کودک دختری به این اختلال دچار شود شدت بیماری اش بیش از پسران است، اظهار کرد: در این کودکان تماس چشمی، خنده اجتماعی و ارتباط کودک با والد کمرنگ است و از همان ابتدا والدین با این علائم هشدار دهنده روبرو می‌شوند، اما در برخی از کودکان بعد از دو سالگی کودک دچار افت عملکرد می‌شود.

وی با تاکید براینکه مهمترین علت مراجعه والدین به مراکز درمانی عدم گفتار کودک است این در حالی است که پس از بررسی‌های بیشتر تشخیص اوتیسم برای کودک گذاشته می‌شود و درمان‌های متناسب با شرایط کودک برای او در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: کودکان طیف اوتیسم ضعف در حوزه‌های ارتباطی و اجتماعی داشته، علائق محدود و رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری دارند، بنابراین برای این کودکان درمان‌های مختلفی مانند گفتار درمانی، مشاوره و آموزش‌های ویژه، بازی درمانی، کار درمان ذهنی و حرکتی توصیه می‌شود.

دکتر محرری با بیان اینکه همکاران متخصص کودکان و نوزادان در حوزه اختلالات عصبی تکاملی مسلط هستند و اکثر خانواده‌ها در قدم اول با متخصص اطفال مشکل کودک را در میان می‌گذارند و در صورت لزوم به سایر کارشناسان ارجاع می‌شوند، ابراز کرد: در اختلالات خفیف شروع با دارو درمانی نیست، اما اگر در معاینه کودک شاهد اختلالاتی در خواب، پرخاشگری یا صدمه زدن به خود و دیگران باشیم، درمان‌های دارویی نیز برای کودک توصیه می‌گردد که هیچ گونه خطری برای سلامتی کودکان ندارند و اعتیاد آور نیست.

وی تاکید کرد: خانواده‌ها باید علائم هشدار دهنده را بشناسند و به موقع برای درمان مراجعه کنند تا از پیامد‌های نامناسب بعدی جلوگیری شود و کودک بتواند حضور موثری در اجتماع داشته باشد.

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است