Web Analytics Made Easy - Statcounter

  حجت‌الاسلام والمسلمین جواد صادق‌زاده، رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا؛ در پاسخ به سوالی مبنی بر اخبار اعلام شده در خصوص کاهش کمک‌های شهرداری تهران به فعالیت‌های دینی و قرآنی و همچنین تاثیر این فعالیت‌ها بر کاهش آسیب‎های اجتماعی گفت: حمایت‌ها و پشتیبانی‌های مدیریت شهری پایتخت از فعالیت‎های دینی و مراکز مذهبی ازجمله مساجد، نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه افزایش داشته است؛ به شکلی که تغییر در نحوه تخصیص اعتبارات مذهبی با توجه به اسناد بالادستی و مصوبات شورای اسلامی شهر تهران، با هدف تحول و کیفیت‌بخشی به فعالیت دینی و قرآنی و همچنین ارائه بهتر خدمات مساجد برای پاسخگویی به نیاز‌های روز جامعه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به افزایش کمی و کیفی برنامه‌های مذهبی پیش‌رو ازجمله دهه‌های کرامت و ولایت در دوره جدید مدیریت شهری، گفت: توزیع محصولات فرهنگی و کمک نقدی به تمامی مساجد شهر تهران در مناسبت‌های مذهبی به ویژه اعیاد اسلامی جهت برگزاری با شکوه جشن‌های مذهبی در همین دوره انجام گرفت؛ علاوه بر آن برگزاری ویژه‌برنامه‌هایی در مساجد شاخص پایتخت و پیش‌بینی برنامه‌های ویژه برای دهه کرامت امسال و سال گذشته، نشان از افزایش حمایت‌های دوره جدید شهرداری تهران از فعالیت‌ها و برنامه‌های مذهبی دارد.
نقش مراکز مذهبی در کاهش آسیب‎ها
رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به نقش مراکز مذهبی از جمله مساجد در کاهش آسیب‎ها و تربیت صحیح و اصیل، افزود: به دلیل گسترده بودن شبکه مساجد و جامعه هدف پیرامونی آن، این حوزه نقش مهمی در تحولات فرهنگی و اجتماعی جامعه دارد و می‎توان گفت با قرار گرفتن در این مسیر، زمینه پرورش استعداد‌های جوانان فراهم می‌شود و به نوعی بهترین پایگاه برای تربیت و هدایت صحیح جوانان است.
حجت‌الاسلام صادق‌زاده با تاکید بر اینکه مساجد باید متحول شده و پاسخگوی نیاز‌های روز جامعه باشند، اظهار کرد: مساجد، کانون عبادت و جایگاه بیان معارف دین اسلام و همچنین مرکز ارتباط مؤمنان با یکدیگر هستند و امروز زمانی می‎توانند نقش تاریخی خود را در تربیت دینی، عبادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی ایفا کنند که بتوانند مخاطبان خود، به ویژه نسل نوجوان و جوان را جذب و حفظ کنند؛ لذا راهکار کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده از همه فرصت‌های موجود با بهره‌مندی از مدیریتی خلاق و نوآور و احیای کارکرد‌های فراوان مساجد است.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر شیوه جذب جوانان به فعالیت‎های مسجدی و انس با قرآن اظهار کرد: مشارکت دادن نوجوانان و جوانان در برنامه‌های دینی و فرهنگی و اجرای برنامه‌های جذاب و مخاطب‌پسند مساجد، در جذب آنان به خانه‌های خدا مؤثر است؛ لذا مساجد باید کانون تجمع نسل جوان و مرکز گردهمایی‌های صمیمانه و معنوی جوانان و نوجوانان باشند.
رئیس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران ادامه داد: مهمترین راهکار انس جوانان با قرآن این است که ما بتوانیم قرآن را به زبان روز و با فهم همه مردم در جامعه پیاده کنیم. قرآن برای همه انسان‌ها و در همه عرصه‌ها پیامی دارد و انتشار این پیام نیازمند یک هنر است؛ لذا باید بتوانیم کیفیت تبیین قرآن را برای مردم به صورت جذاب و در معنای واقعی آن به مردم به‎خصوص جوانان ارائه کنیم.
وی تصریح کرد: قرآنی کردن نه به این معنی که تنها تلاوت کنیم و یا به حفظ قرآن مشغول شویم؛ البته تلاوت قرآن کار ارزشمندی است، اما برای جامعه‎ای که ریشه در آموزه‎های اسلامی و قرآنی دارد کافی نیست. پس باید زندگی مردم با قرآن توام شود و آن‌ها بفهمند که قرآن برای تمامی مراحل زندگی، فردی، اجتماعی، خانوادگی و امور آن‌ها برنامه دارد.
حجت‌الاسلام صادق‌زاده با تاکید بر اینکه اگر جامعه را قرآنی کردیم و توانستیم آن را با قرآن انس دهیم در آن قطعا هنجارشکنی نخواهد شد؛ به ایکنا گفت: اگر مردم قرآن را بشناسند و بدانند که قرآن در همه زوایای زندگی آن‌ها بهترین برنامه را دارد قطعا سبک زندگی مردم قرآنی می‌شود و امیدواریم بتوانیم خدماتی را ارائه دهیم که موجب رضای خدا باشد و فرهنگ مردم را فرهنگ قرآنی کنیم و بتوانیم از قرآن استفاده کافی ببریم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا جامعه صادق زاده شهرداری تهران جذب جوانان به قرآن مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است

 زهره الهیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند. 

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم. 

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود