Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:39:57 GMT

آفت ملخ در 12000هکتار از مزارع طارم مهار شد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۵۷۹۳۱

آفت ملخ در 12000هکتار از مزارع طارم مهار شد

زنجان- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: طبق برنامه زمان بندی و هدف گذاری شده، با کمک 47 کارشناس، آفت ملخ در 12000 هکتار از مزارع این شهرستان مهار و کنترل شد.

مجتبی اسکندری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کارشناسان مربوطه در قالب 6 اکیپ در شهرستان طارم در عملیات مبارزه با ملخ، کانون یابی و کانون کوبی این آفت کشاورزی فعالیت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ملخ از آفات عمومی و خطرناک مزارع و باغها بوده و مبارزه با آن به عهده دولت است، اظهار داشت: کار ردیابی، پیش آگاهی و کانون کوبی این آفت از اواخر اسفند سال گذشته آغاز و به محض ظهور پوره ملخ مبارزه و کانون کوبی انجام شده است.
اسکندری با اشاره به مراحل مبارزه با آفت ملخ تصریح کرد: در مرحله اول، مراتع و مزارع آلوده به این آفت کانون یابی و با پرچم آبی رنگ و پس از سم پاشی محل مورد نظر با پرچم قرمز رنگ علامت گذاری می شود تا دامداران و زنبورداران جهت جلوگیری از آثار سم پاشی به این منطقه وارد نشوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم اظهار کرد: در سال جاری نیز همانند سال گذشته با کنترل کامل این آفت 40 هزار هکتار از مزارع و باغ های در معرض این آفت شهرستان، مصون ماندند.
اسکندری در پایان ضمن تقدیر از کارشناسان و پرسنل این مدیریت در عملیات مبارزه با آفت ملخ، از موفقیت کامل این طرح در سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به باردهی مزارع شهرستان طارم و بالدار شدن ملخ های باقی مانده، سم پاشی به صورت کامل به اتمام رسیده است و هم اکنون جهت از بین بردن ملخ های بالغ از طعمه مسموم استفاده می شود که تا چند روز آینده نیز این بخش از عملیات به اتمام خواهد رسید.
به گزارش ایرنا، شهرستان طارم در شمال استان زنجان به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی خاص، مرکز ملخ های شاخک بلند و کوتاه از جمله ملخ مراکشی است و شناسایی کانون های تخم ریزی ملخ ها و اجرای به موقع عملیات سمپاشی موجب دفع خطر حمله ملخ ها به مراتع و مزارع می شود. کاهش بارندگی و خشک شدن علوفه مراتع در منطقه عامل اصلی هجوم ملخ است.
40 هزار هکتار از مراتع شهرستان طارم آلوده به آفت عمومی ملخ بوده که در صورت عدم کانون یابی و کانون کوبی به موقع می تواند به بحران جدی منجر شده و کلیه محصولات زراعی و باغی شهرستان را تهدید کند.
همه ساله از فروردین تا تیر 12000 هکتار از اراضی شهرستان طارم علیه این آفت سمپاشی می شود.
شهرستان طارم با 47 هزار نفر جمعیت (حدود 5 درصد جمعیت و 10 درصد مساحت استان زنجان) در 90 کیلومتری شمال شرقی زنجان واقع شده و با استانهای قزوین، اردبیل و گیلان همسایه است.
9886/6085

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي مهار آفت ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۷۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: با آغاز برداشت گوجه فرنگی از ۲۵۰ هکتار مزارع این شهرستان پیش بینی می‌شود، ۱۰ هزار تن محصول برداشت و به بازار‌های داخلی و خارجی ارسال و صادر شود.
مجید صفری بیان کرد: ۱۰ تن محصول تولید شده گوجه فرنگی از مزارع شهرستان مهر به کشور امارات متحده عربی صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: کشاورزانی که قصد صادرات محصول تولیدی خود را دارند باید از طریق سامانه سانکا و کشاورزانی که قصد فروش محصول خود را در بازار‌های داخلی دارند از طریق سامانه سبک ،  اطلاعات خود را ثبت و کد شناسه سلامت محصول دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • طارم، نگین سبز زنجان
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی