Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@12:23:44 GMT

نحوه پرورش کاشت گل لادن

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۸۵۰۵۵

نحوه پرورش کاشت گل لادن

 

بذر گل لادن را می‌توان در گلدان و بطور مستقیم در محل اصلی کاشت به این صورت که بذر را به مدت ۲۴ ساعت خیس کرده و سپس هر دو بذر را در عمق ۱ سانتی متری می‌کارند.

 گل لادن از گل‌های بسیار زیبا می‌باشد که دو نوع رونده و پیچنده و پا کوتاه دارد. از نوع اول در کاشت و تزیین حاشیه آلاچیق و سر در‌های ورودی و باغچه‌های کنار استخر می‌کارند، زیرا پوشش خوب و گل‌های زیبای آن زیبائی کناره‌ها را دو چندان می‌نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نوع دوم در خط دوم کاشت وحاشیه‌های تپه‌های گل استفاده می‌نمایند.

نام لاتین گل لادن GARDEN NASTURTIUM و نام علم یآن TROPAEOLUM MAJUS، از خانواده تروپائوی یکبار آبیاری کالاسه و بومی منطقه شمال بولیوی تا کلمبیا در آمریکای جنوبی می‌باشد.

روش کاشت

بذر گل لادن را می‌توان در گلدان و بطور مستقیم در محل اصلی کاشت به این صورت که بذر را به مدت ۲۴ ساعت خیس کرده و سپس هر دو بذر را در عمق ۱ سانتی متری می‌کارند.

روش دیگری نیز در تکثیر لادن می‌باشد و آن هم به صورت گرفتن قلمه می‌باشد. قلمه را از ساقه‌ی سخت و قوی گل لادن گرفته، برگ‌های آن را قیچی کرده و دو تا سه بند را برای قلمه در نظر میگیریم و سپس در یک لیوان آب در پشت پنجره که آفتاب خوب داشته باشد می‌گذاریم که خیلی زود ریشه می‌زند و قلمه ریشه دار را میتوانیم در خاک مناسب داخل گلدان یا باغچه بکاریم. توصیه می‌شود که از روش کاشت اول (کاشت بذر) استفاده شود.

زمان کاشت گل لادن در فصل بهار است.

خاک مناسب

خاک مناسب برای رشد این گیاه خاک برگ یا خاک شنی می‌باشد. خاک باغچه نیز مناسب است.

میزان رطوبت خاک نه خیلی زیاد باشد نه خیلی کم.

آبیاری

این گل نیاز به رطوبت کمی دارد و به طور متوسط هفته‌ای یکبار آبیاری کافی است.

نور

لادن از گیاهانی است که آفتاب مستقیم و شرایط خشک آب و هوایی را دوست ندارد لذا مکانی که برای این گل در نظر میگیریم باید جایی باشد که سایه آفتاب بوده و هوای معتدلی داشته باشد.

منبع: کشتزار

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۸۵۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال

رسول مقسم روز شنبه گفت : سال قبل گلستان از محل تولید نهال‌جنگلی ۳۸۷ هکتار از عرصه‌های جنگلی هیرکانی را با کاشت «بلوط، ون، افرا و خانواده سرو نقره‌ای» احیا کرد یا توسعه داد که شامل ۲۰۰ هکتار در منطقه «قلعه‌قافه» مینودشت، ۱۰۰ هکتار در منطقه «قربان‌دره» مراوه‌تپه، ۵۷ هکتار در منطقه «جوزچال» رامیان و ۳۰ هکتار در مناطق« عربکلو و خسروآباد» گالیکش بود.

طبق گزارش مسوولان حوزه جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، سال قبل در قالب اجرای طرح ملی چهارساله کاشت یک میلیارد درخت، ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال جنگلی برای فضای سبز، زراعت چوب، احیا و توسعه جنگل و مرتع و بیابان با بهره‌گیری از نهالستان‌های دولتی و خصوصی در استان تولید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت در حالی که تعهد ایجاد شده برای گلستان در این سال پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نهال بود.

به روزرسانی جنگل‌های هیرکانی نیازمند احیا و توسعه

رییس اداره جنگلکاری، پارک‌ها و تفرجگاه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: مکاتبه با ادارات شهرستانی منابع طبیعی و آبخیزداری برای شناسایی جنگل‌های مخروبه، کم پوشش و فقیر جنگلی انجام شده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

گلستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ تعداد یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن برپایه کشاورزی استوار است.

دیگر خبرها

  • آغاز کاشت نشا برنج در شالیزار‌های بابل + فیلم
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • نحوه پرورش درخت انبه با کمک میوه آن در گلدان خانگی (فیلم)
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در گلپایگان