Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ وهاب زاده مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی، عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان محیط زیست در همایش سراسری بازرسی، ارزیابی، عملکرد و پاسخگویی به شکایات ادارات محیط زیست استان‌های کشور در قزوین افزود: مهمترین ضعف در مدیریت منابع آبی، حقابه زیستی تالاب‌ها و مدیریت منابع آب کشور است و اگر در گذشته به این امور توجه می‌شد با مشکلات کنونی مواجه نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: خشک شدن تالابها، دریاچه ها، تخریب جنگلها، مراتع، نابودی گونه‌های گیاهی، جانوری، افزایش ریزگرد‌ها از مشکلات است که باید برای آن‌ها چاره‌ای اندیشیده شود.

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی، عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان محیط زیست گفت: اصلاح فرآیند بازرسی، استمرار ارزیابی، ارتقای سلامت اداری و نظارت مستمر موجب پویایی فعالیت‌ها می‌شود.

وهاب زاده اضافه کرد: گاهی برخی از مدیران به دلیل مشغله کاری از ماموریت‌ها عقب می‌مانند و بازرسی و ارزیابی مورد غفلت واقع می‌شود.

وی گفت:مدیران باید به بازرسان اهمیت بیشتری دهند تا به ارتقای سلامت اداری کمک شود.

وهاب زاده اضافه کرد: در این میان بازرسان هم لازم است کمک مدیران محیط زیست باشند و مانع فعالیت‌ها نشوند.

مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی، عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان محیط زیست گفت:: باید ظرفیت انتقاد پذیری را در میان مدیران بالا برد و از افرادی در مسئولیت‌ها استفاده کنیم که تعهد کاری، تخصص، مقبولیت، تعامل و روحیه خدمت بالایی داشته باشند.

آقاعلیخانی بازرس کل استان قزوین هم در این همایش گفت: با ایجاد پیوند بین حقوق شهروندی و محیط زیست باید از منابع خدادادی صیانت کرد.

بازرس کل استان گفت: همچنین باید تکریم ارباب رجوع، رعایت حداقل استاندارد‌ها در حقوق شهروندی و آموزش رفتاری دفاتر بازرسی و نظارت جدی گرفته شود.

وی افزود: باید رابطه در ادارات جای خود را به ضابطه مندی و قانون دهد و کارمند خود را ملزم به انجام کار مردم بداند و دستگاه‌های نظارتی هم بر نحوه سلامت کاری ادارات تسلط کامل داشته باشند.

آقاعلیخانی ادامه داد: بازرسی بدنبال مچ گیری نیست بلکه تلاش می‌کند ضمن راهنمایی و دادن مشورت لازم از بروز تخلف و انحراف در اجرای قانون جلوگیری کند.

وی افزود: توسعه دولت الکترونیک، کاهش مراجعه حضوری مردم و ارتباط نزدیک با کارمندان می‌تواند از بروز فساد در دستگاه اجرایی جلوگیری کند.

آقاعلیخانی گفت:: دادن اختیارات، امکانات، بررسی ظرفیت‌ها در موفقیت در ارزیابی و بازرسی ضروری است تا کار‌ها به نتیجه برسد.

همایش سراسری بازرسی، ارزیابی، عملکرد و پاسخگویی به شکایات ادارات محیط زیست استان‌های کشور به مدت سه روز در قزوین برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

همایش سراسری بازرسی در قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۲۴۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود

ایسنا/البرز نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سال‌های گذشته قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سال‌های سال است که تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در سه شهرستان نظرآباد، طالقان و چهارباغ فعالیت دارند ولی آن طور که باید و شاید از آنها نشده است.

وی با بیان اینکه این فعالان امروز برای توسعه واحد تولیدی و صنعتی خود با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: ما جلسات و پیش نویس مصوباتی با وزیر قبلی و فعلی صمت داشته‌ایم تا وضعیت این واحدها در البرز تغییر کند.

وی افزود: بر این اساس قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تا کنون نیفتاده است.

این مسئول اظهار کرد: امسال که سال جهش تولید است، حمایت از واحدهای صنعتی و فعالان اقتصادی در اولویت دولت و مجلس قرار دارد.

حدادی تاکید کرد: با حمایت از این واحدها شاهد رقابتی شدن فرایند تولید و از طرفی بالا رفتن کیفیت محصولات و کالاهایی داخلی خواهیم بود.

وی گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ بیش از دو دهه است که فعالیت دارند و متاسفانه چون نگاه جامع و متقنی به آنها نشده از توسعه بازمانده‌اند.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس در پاسخ به اینکه آیا پیوست‌های زیست محیطی در تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی رعایت خواهد شد یا باید منتظر تکرار تجربه تلخ شهرک بهارستان باشیم؟ گفت: توسعه و اشتغالزایی در اولویت دولت قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی به محیط زیست و اراضی ملی به ویژه در محدوده تالاب صالحیه آسیب وارد می‌کند، گفت: تالاب صالحیه تالابی نقطه‌ای است و در برخی ماه‌های سال آب دارد و محیط زیست باید زیرساخت‌های لازم را در این محدوده ایجاد کند.

حدادی اظهار کرد: من انتقاد جدی به رییس محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست البرز دارم چون به هیچ وجه نمی‌توانیم بپذیریم که در مسیر توسعه تولید موانعی ایجاد شود و باید به سمتی پیش برویم که با رعایت ساختارهای محیط زیستی تولید هم رونق بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد