Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دادستان مرکز خراسان‌رضوی گفت: تا ۱۵ تیرماه مقرر شد که تمامی بیمارستان‌های شهر مشهد مقدس و مطب‌ها و کلینیک‌ها و آزمایشگاه‌ها نسبت به تفکیک زباله و پسماند خود و بی‌خطرسازی آن‌ها و یا واگذاری به بخش خصوصی اقدام کنند. ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴ استانها خراسان رضوی نظرات

قاضی محمد بخشی‌محبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: با توجه به تاکید دادستان مرکز استان در زمینه حفظ سلامت شهروندان و بازدیدهای متعددی که از شهر و برخی بیمارستان‌ها صورت گرفت، مشخص شد که در بسیاری از موارد متاسفانه برخی از پزشکان و مطب‌ها و کلینیک‌ها و بیمارستان‌های مشهد رعایت مقررات قانونی در زمینه دفع پسماندهای پزشکی و عفونی را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دادستان خراسان‌رضوی گفت: پسماند بیمارستانی و عفونی در مواردی با پسماند خانگی مخلوط می‌شود که این مسئله رفتاری مجرمانه است و گاهی نیز این پسماندها در کنار معابر رها می‌شود که هم چهره شهر را نازیبا می‌کند و هم زمان جمع آوری توسط شهرداری، در محل پسماندهای معمولی و عمومی برای دفع اقدام می‌شد و قانون صراحت دارد که اگر کسی پسماندی غیرعادی تولید می‌کند باید برای بی‌خطرسازی آن اقدام کند.

قاضی بخشی‌محبی عنوان کرد: بیمارستان‌ها باید یکی از چهار روشی که پسماند را عادی می‌کند را استفاده کنند و این وظیفه آنها است که پسماند عفونی و بیمارستانی را تبدیل به پسماند عادی کرده تا شهرداری آنها را جمع‌آوری کند. در چند ماه اخیر چندین جلسه برگزار و قرار شد از ابتدای خردادماه با هماهنگی صورت گرفته و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی پسماندهای عفونی تبدیل به پسماند عادی شود. قانون باید در این زمینه به صورت جدی رعایت شود و از پزشکان که خود حافظ سلامت شهروندان هستند توقع داریم جدی‌تر از قبل همراهی داشته باشند.

وی ادامه داد: همچنین حفاظت محیط زیست به عنوان متولی و ناظر اصلی در زمینه این بحث و اقداماتی که توسط شهرداری در زمینه پسماندها صورت می‌گیرد و البته مراکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی باید نسبت به خروجی بیمارستان‌ها نظارت داشته باشند تا پسماند قابل کنترل باشد و اگر هم بناست در اختیار شهرداری قرار گیرد به عنوان پسماند پزشکی در اختیار شهرداری قرار گیرد تا برای بی‌خطرسازی و امحاء آن اقدام کنند.

معاون دادستان خراسان‌رضوی افزود: اقدامات خوبی توسط مدیریت پسماند شهرداری و فرمانداری و دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته و تا 15 تیرماه مقرر شد که تمامی بیمارستان‌های شهر مشهد‌مقدس و مطب‌ها و کلینیک‌ها و آزمایشگاه‌ها نسبت به تفکیک زباله و پسماند خود و بی‌خطرسازی آنها و یا واگذاری به بخش خصوصی و یا واگذاری به شهرداری به عنوان پسماند پزشکی اقدام کنند.

انتهای پیام/ ز

R41347/P41362/S6,1188/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما با حضور معاون وزیر بهداشت ، بخش ویژه بیمارستان امام خمینی شیروان و مرکز درمانی، خوابگاه دانشجویی و مرکز آموزشی ودرمانی بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان با ۴۵۰۰ متر مربع مساحت است.

در بجنورد، طرح‌های ام آر آی، دستگاه سی تی اسکن و آنژیوگرافی بیمارستان امام حسن، بیمارستان مادر و کودک، چهار همراه سرای بیمارستان امام علی و همچنین رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام علی افتتاح شد.

برخی از این طرح ها با مشارکت خیران تکمیل شده است .

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

معاون درمان وزیر بهداشت در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، گفت: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا در حال انجام است.

به گفته دکتر سعید کریمی بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود. 

معاون وزیر بهداشت این را هم گفت در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده بلکه ۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شده است.

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • هشدار: شرایط پسماند در استان ایلام مناسب نیست
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال