Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا، محمدرضا رضایی بنا پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه بازرسی و نظارت هیئت قضایی، انتظامی و تعزیرات حکومتی استان از مراکز مرتبط با حوزه سلامت و درمان افزود: این تعداد مراکز غیرمجاز از ابتدای سال جاری تاکنون و با همکاری دستگاه های مربوط پلمپ شده است.

وی در بیان علت پلمپ این مراکز بیان داشت: این مراکز بدون صلاحیت حرفه ای و بدون داشتن مجوز رسمی از مراجع ذیصلاح در محیط های غیراستاندارد و غیربهداشتی و بدون داشتن مبادرت به ارایه خدمات درمانی، دندانپزشکی، طب سنتی، حجامت و تزریقات و پانسمان می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: در بازرسی از این مراکز مقادیر قابل توجهی تجهیزات و مواد دندانپزشکی، داروهای غیرمجاز، داروهای ضد درد، سرنگ های غیرمجاز، وسایل غیربهداشتی حجامت و داروهای خارج از چرخه کشف و ضبط شده است.

وی با اشاره به وقوع تخلفات مالی گسترده در این مراکز غیرمجاز افزود: چنانچه در یکی از مراکز ارایه طب سنتی غیرمجاز، طی ۴۱ روز بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال توسط موسسه از مراجعان پول اخذ شده است.

رضایی بنا با اشاره به خطرات ناشی از انتقال بیماریهای واگیر در این مراکز ادامه داد: ترشحات خون و مایعات بدن یکی از راه های انتقال انواع بیماریهای واگیر همانند ایدز و هپاتیت و سایر بیماری های خطرناک  به انسان بوده، لذا در چاچوب فعالیت غیرقانونی چنین مراکز فاقد مجوزی احتمال انتقال بیماری به مراجعان بسیارزیاد است.

وی با تاکید بر اینکه متولیان عرصه سلامت استان در راستای حفظ و تامین سلامت جامعه، بدون هیچ اغماض و گذشتی قاطعانه برخورد می کنند، متذکر شد: در این زمینه انتظار داریم مراجع ذیصلاح نیز به همراه مردم استان دانشگاه علوم پزشکی را در این امر مهم و حساس یاری کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان از مردم اردبیل خواست فریب  خدمات ارزان این مراکز را نخورده و از مراجعه به مراکز غیرمجاز که سلامت افراد را تهدید می کنند، خودداری کرده و فعالیت مراکز متخلف را به مراجع ذیصلاح و واحد نظارت بر درمان دانشگاه اطلاع و یا با شماره تلفن ۳۳۵۱۷۲۲۶ – ۰۴۵ اطلاع رسانی کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۸۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند، گفت: این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است.

محمد صباییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های شاخص مرکز لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهارکرد: مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای غرب کشور در سال ۹۹ آغاز به کار کرد؛ این مرکز روی لیزرهای پالسی کوتاه و فوق کوتاه یعنی لیزرهای نانوثانیه و فمتوثانیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: لیزر در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و... کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. پلاسما نیز در شیمی و زیست‌شناسی کاربرد دارد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مرکز روی تصویربرداری فراطیفی کار می‌شود که در صنایع غذایی کاربرد دارد، گفت: یکی از مهمترین کاربردهای لیزر و اپتیک در پزشکی، دندانپزشکی، زیست‌شناسی و کشاورزی است و محققان و دانشجویان این مرکز نیز در حال فعالیت در این بخش‌ها هستند.

وی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی نو در این مرکز عنوان کرد: برخی از کارهای تحقیقاتی این مرکز در فناوری بسیار بالا اجرا می‌شوند به عنوان مثال محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند. این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است و در فاز تحقیقاتی است.

صباییان گفت: برای تولید غشاء تصفیه‌خانه‌ها نیز از پلاسما در پلیمر استفاده می‌شود. از این غشاء در تصفیه‌خانه‌ها، برای تصفیه آب استفاده می‌شود. این طرح نیز در فاز پژوهشی و تحقیقاتی قرار دارد.

وی افزود: دستگاه و سامانه لیدار نیز در مرکز اهواز طراحی شده است؛ این سامانه ذرات گرد و غبار را آشکارسازی می‌کند که این فرآیند با استفاده از لیزرهای پالسی کوتاه انجام می‌شود. این سامانه وجود ذرات گرد و غبار در هوا را به صورت دقیق تشخیص می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بخش فیزیک اتمی و مولکولی نیز چندین پژوهش در دست اجرا هستند که عموما سطح بالا و در مرحله تئوری هستند. این بخش، برهم‌کنشی لیزر، اتم‌ها و مولکول‌ها را مورد مطالعه قرار داده است. در طرحی دیگر نیز از لیزر برای تسریع در جوانه‌زنی بذر استفاده شد.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت سنسورهای گازی با استفاده از لیزر نیز از دیگر فعالیت‌های موفق در مرکز تحقیقات اهواز بود که خوشبختانه به ثمر رسیده است. این طرح در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گرفت. در این طرح، از لیزر برای تشخیص وجود گاز استفاده می‌شود. اسپکترومتر نیز که دستگاه طیف‌سنج است و برای اندازه‌گیری تغییرات یک مشخصه فیزیکی در یک محدوده مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای یک شرکت دانش بنیان ساخته شد.

صباییان گفت: علاوه بر این، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای اهواز با مراکز علمی مهم و معتبری همچون بنیاد ملی علم ایران، ستاد ملی کوانتوم و اپتیک و ستاد ملی نانو ارتباطات علمی و پژوهشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست