Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، فرحناز مینایی‌پور مدیرکل امو زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با بیان اهمیت آینده پژوهی، گفت: «در حوزه مدیریت زنان و  آینده‌پژوهی در دفتر امور زنان پژوهش‌هایی انجام گرفته است و بر طبق این  پژوهش‌ها و آمارهای جهانی، در مناصب مدیریتی، 12 رئیس جمهور، 11 نخست وزیر، 23 درصد پست‌های پارلمانی و  18 درصد وزرای کابینه‌ها، زنان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او افزود: «در ایران، وزیر زن در کابینه دولت نداریم و این در حالی است که زنان در کنار مردان در مسایل اجتماعی و اقتصادی و سیاسی به مسئولیت‌های اجتماعی خود پاسخ داده‌اند.»

مینایی‌پور با اشاره به آمار 6 درصدی حضور زنان در پست‌های مدیریتی گفت: «باتوجه به افزایش حضور اجتماعی  زنان و تأکید رئیس‌جمهور بر حضور زنان در پست‌های مدیریتی، ضروری است که این آینده پژوهی برای حضور زنان در ایران هم صورت بگیرد و باید به حضور زنان اهمیت داده شود تا در سال‌های آتی وزیر زن داشته باشیم.»

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش‌ و پرورش اظهار امیدواری کرد با توجه به افزایش سواد زنان و حضور اجتماعی آنان، در کابینه‌های بعدی حتما از حضور زنان استفاده شود.

او ادامه داد: «در حوزه برنامه‌ریزی، دستگاه‌ها و وزارتخانه ها به سه دسته حساس به جنسیت، نسبتاً حساس و غیرحساس به جنسیت تقسیم می‌شوند و وزراتخانه‌های آموزش و پرورش  و علوم و تحقیقات وفناوری و بهداشت درمان و  پزشکی جزو وزراتخانه های حساس به جنسیت هستند.»

مینایی‌پور با ارائه پیشنهاداتی برای افزایش نقش زنان، خاطر نشان کرد: «طرح پرورش مدیران زن با همکاری مرکز برنامه‌ریزی و نیروی انسانی در دست اقدام است و در این طرح، هدف توسعه نگرش مدیران آینده، توسعه توان، ارتقای انگیزش و  توسعه بینش و دانش است.»

او خاطرنشان کرد: «گروه هدف طرح پرورش مدیران آینده، آموزش معاونین مدیرکل ستاد و رؤسای مناطق آموزش و پرورش است که افزایش مهارت و قابلیت‌های مدیریتی زنان را در آن اجرا خواهیم کرد و انتظار می‌رود مدیران‌کل استان‌ها برای تبدیل شدن آموزش و پرورش به الگوی موفق در بین وزارتخانه‌ها در خصوص انتصاب حداکثری مدیران زن حمایت‌های لازم را داشته باشند.»

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش نیروی انسانی مدیریت زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • شرط ادامه حضور سردار آزمون در رم چیست؟
  • حضور سردار آزمون در تیم فوتبال رم مشروط شد
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست