Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:15:10 GMT

کاهش 30 درصدی سطح آب‌های زیرزمینی در خوزستان

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۵۹۸۹۲۵

کاهش 30 درصدی سطح آب‌های زیرزمینی در خوزستان

معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان این‌که در 56 شهر استان در مجموع حدود یک میلیون و 200هزار مترمکعب آب در شبانه‌روز تولید می‌کنیم، گفت: شرایط خشکسالی باعث شده تا در بحث منابع آب زیر زمینی استان، شاهد کاهش حدود 30 درصدی سطح آب سفره‌های زیر زمینی و به تبع آن برداشت آب باشیم.

مهرداد قنواتی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شرایط خشکسالی به وجود آمده در استان اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت برخی از چاه‌ها و منابع آبی استان، علی رغم ارتقای تاسیسات برداشت کاهش پیدا کرده و علت این موضوع نیز به دلیل شرایط خشکسالی به وجود آمده در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرایط خشکسالی باعث شده تا در بحث منابع آب زیر زمینی استان، شاهد کاهش حدود 30 درصدی سطح آب سفره‌های زیر زمینی و به تبع آن برداشت آب باشیم. این مساله در شهرهای شمال شرق استان و شهرهایی که از منابع آبی زیر زمینی استفاده می‌کنند، نمود بیشتری داشته است.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: در شهرهایی که از منابع آبی سطحی استفاده می‌کنند، خشکسالی باعث شده تا کیفیت آب و میزان آورد آب رودخانه کاهش پیدا کند و این شهرها نیز با مشکلاتی در بحث کیفیت آب مواجه شوند.

قنواتی با بیان این‌که در 56 شهر استان در مجموع حدود یک میلیون و 200هزار مترمکعب آب در شبانه روز تولید می‌کنیم، گفت: در ماه‌های اخیر به دلیل خشکسالی به وجود آمده در استان این مساله با مشکلاتی مواجه و این میزان تولید آب با کاهش رو به رو شده است.

وی ادامه داد: در شهرهایی که این امکان وجود دارد تا تولید آب را افزایش داد، در حال افزایش منابع و تولید آب هستیم اما شرایط خشکسالی در حال حاضر محدودیت‌های بسیاری را برای به وجود آورده است.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان این‌که بیشترین تلاش را می‌کنیم تا مردم با مشکلی در بحث آب مواجه نشوند، اظهار کرد: بدون کمک مردم موفق نخواهیم بود تا بتوانیم خدمات خوبی را به آن‌ها ارائه کنیم. در این زمینه از آن‌ها تقاضا داریم تا در شرایط فعلی نهایت دقت و حساسیت را در صرفه جویی و کاهش مصارف غیر ضروری داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آب هاي زيرزميني خشكسالي منابع آبی منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۸۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال
  • تجهیز ۱۰۰ درصدی چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند
  • رشد ۶۲ درصدی صادرات آبزیان از خوزستان
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان