Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاع > ارتش - همشهری آنلاین:
فرمانده کل ارتش گفت: اینکه فرمانده ارتش فارغ از شخص من با اینکه دارای جایگاه رفیعی است با افتخار هر چه تمام‌تر از بسیجی بودن حرف بزند، بیانگر این است که بسیجی بودن محدود به یک سازمان خاص نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش طی سخنانی در اولین همایش ائمه جماعات و فرماندهان بسیج کوی‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه خداوند بزرگ را شاکریم که نام ما را در فهرست بسیجیان عالم ثبت کرده است، گفت: این شکر متکی به یک اعتقاد عمیق و منطق قوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظاراتی که خداوند بزرگ از انسان‌ها دارد، در فرهنگ بسیج متجلی است. این نعمت بزرگی است که انسان در مسیر و جریانی قرار گیرد که شفاف‌ترین راه و نزدیک‌ترین مسیر به هدف خلقت انسان و انتظارات خداوند بزرگ از انسان‌هاست.

وی با بیان اینکه شیطان هم کار خود را می‌کند و دائم در تلاش است که انسان‌ها را از مسیر الهی باز بدارد، تصریح کرد: بی دلیل هم نیست که شیاطین بزرگ و کوچک این قدر در برابر بسیج با بغض و دشمنی برخورد می‌کنند.

مجله چهره‌های دفاعی ایران | مجله نهادهای دفاعی ایران | مجله تجهیزات دفاعی ایران

فرمانده کل ارتش با اشاره به اینکه در چند ماه گذشته و پس از بیان خاطره‌ای درباره اینکه حدود بیست سال پیش نزد رئیس دفتر فرماندهی معظم کل قوا گفته بود که آرزوی قلبی‌اش است که در بسیج فعالیت کند، هجمه‌های فراوانی از سوی دشمنان انقلاب و نظام علیه او شکل گرفته است، افزود: در آن زمان حضرت آقا با آن دید بلندشان و با نهایت بزرگواری بلافاصله از این موضع تمجید کردند. اما در مقابل، گروهی نیز با شدت و قدرت هر چه تمام‌تر شروع به مخالفت و دشمنی با این موضع کردند و این موضوع تا الان هم ادامه دارد. به نظر می‌رسد این موضوع درسی برای همه ما و یک ایجاد انگیزه و البته روشن شدن و نشان دادن راه است تا هر آن جا که دشمن بیش از همه حساسیت نشان می‌دهد، ما هم از زاویه خودمان روی آن حساس باشیم.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از کسانی که این مخالفت‌ها و دشمنی‌ها را می‌کنند، این سرباز کوچک را به خوبی می‌شناسند، ادامه داد: این حرف برای آن‌ها غیرمنتظره نبود. آن‌ها از سال‌ها پیش میزان علاقه من به بسیج را می‌دانند، از خصوصیات و اعتقاد قلبی من به بسیج آگاه هستند و سابقه عملی ارتباط من و بسیج را دنبال می‌کنند. اعلام موضع من برای آن‌ها جدید نبود. به نظر می‌رسد چیزی که باعث شد آن‌ها حساس شوند، این بود که می‌خواستند این موضع برای جوان‌ها الگو نشود.

موسوی ادامه داد: اینکه فرمانده ارتش فارغ از شخص من، با اینکه دارای جایگاه رفیعی است، با افتخار هر چه تمام‌تر از بسیجی بودن حرف بزند، برای جوان‌ترها الگو خواهد شد. این موضوع همچنین بیانگر این است که بسیجی بودن محدود به یک سازمان خاص نیست. هر انسانی، در هر جایگاهی و با هر توانایی می‌تواند به جایگاه خود متعصب باشد و به بسیجی بودن افتخار کند. حضرت آقا هم روی این موضوع تاکید کردند و فرمودند، فرمانده کل ارتش با دلبستگی سازمانی و وابستگی عاطفی که به ارتش دارد و من آن را تایید می‌کنم، این مواضع را در وحدت نیروهای مسلح انتخاب می‌کند.

فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه بسیجی بودن یک تفکر، یک مکتب و یک راه است، تصریح کرد: واقعیت این است که کلید حل بسیاری مشکلات امروز ما بسیج است. این بسیج است که می‌تواند بسیاری از موانع را پشت سر بگذارد و بسیاری از مشکلات را حل کند. بسیج ضامن بسیاری از پیشرفت‌ها، اوج گرفتن‌ها و بقای انقلاب است. بسیج و بسیجی است که می‌تواند به خواست خداوند بزرگ به آرمان‌های انقلاب اسلامی جامه تحقق بپوشاند. همه می‌توانند و باید خود را در این مسیر قرار دهند. همه ما باید بسیجی فکر کنیم، بسیجی کار کنیم و به بسیجی بودن افتخار کنیم.

وی افزود: امام بزرگوار ما اولین بسیجی انقلاب اسلامی بودند. همچنین ایشان می‌فرمودند حضرت امیرالمومنین علی(ع) اولین بسیجی عالم بود. حضرت آقا نیز به بسیجی بودن و تفکر بسیجی افتخار می‌کنند، زیرا این راه و کلید حل مشکلات است.

موسوی ادامه داد: دشمنان ما به خوبی می‌دانند که شاید بتوانند با برخی محاسبات در مورد برخی قدرت‌ها و نقاط قوت ما به خود امید شکست نخوردن بدهند، اما در مقابله با تفکر بسیجی هیچ امید پیروزی نخواهند داشت و این قطعی است.

وی همچنین گفت: بسیج یادگار امام(ره) است و بسیج ارتش هم یادگار فرمانده بزرگوار ما امیر سرلشکر صالحی به شمار می‌رود. ایشان بسیج را به شکل فعلی در ارتش برنامه‌ریزی، هدایت و راه‌اندازی کردند و تا امروز برکت آن برای ارتش، کارکنان ارتش و خانواده‌های آنان ادامه دارد. ما این نعمت را شکر می‌کنیم و از امیر سرلشکر صالحی هم تشکر می‌کنیم که این نعمت را برای ما باقی گذاشتند. با خداوند عهد می‌بندیم که از این امانت به خوبی محافظت کنیم و طوری با آن رفتار کنیم که همه از ما راضی باشند که این امانت را چگونه حفظ کردیم، رشد دادیم و هر روز بهتر و بیشتر از پیش کار خود را انجام می‌دهد.

فرمانده کل ارتش در ادامه 21 تیرماه سال 67 را یکی از تلخ‌ترین و در عین حال درس‌آموزترین روزهای پایانی تاریخ جنگ تحمیلی دانست و با اشاره به اینکه در روزهای پایانی جنگ نفوذی‌ها و عناصر منافقین با یک ترفند برنامه‌ریزی‌شده و البته بسیار ساده و سوار شدن بر موج عملیات روانی باعث ایجاد آشفتگی در نیروهای ایرانی شدند، افزود: امکان داشت که در آن زمان دستاوردهای 8 سال جنگ تحمیلی و آن همه خون‌های پاک به زمین ریخته شده، آن همه جانباز و آن همه آزاده بر باد رود. در اواخر جنگ و در این تاریخ یک عده هیاهو کردند که دشمن آمد و فرار کنید. این موضوع باعث شد که بسیاری از نیروها را در جو روانی ایجاد شده قرار دادند و البته دیری نپایید که این رخنه ترمیم شد.

وی تصریح کرد: امسال به نظر می‌رسد برنامه اصلی دشمن روی جنگ اقتصادی سوار شده، اما در واقع برنامه آن‌ها با عملیات روانی روی جنگ اقتصادی سوار شده است. ما چندین سال است که با تحریم‌ها و مشکلات زندگی می‌کنیم، اما آن‌ها جوری وانمود می‌کنند که در شرایطی بدتر از گذشته هستیم. تا جایی اتفاقی می‌افتد عده‌ای راه می‌افتند، جریانی به راه می‌اندازند و دعوایی ایجاد می‌کنند تا مردم را از حیله و ترفند دشمن منحرف کنند.

موسوی هشدار داد: ما باید خیلی مراقب باشیم. می‌گویند آدم عاقل دو بار از یک سوراخ گزیده نمی‌شود، اما ما چند بار باید گزیده شویم؟ وظیفه بسیجیان در این عملیات و جنگ روانی بسیار مهم است. دشمنان اصلی ما واقعا قدرت مقابله با ما را ندارند. آن‌ها می‌دانند که شمارش معکوس برای پایان عمرشان شروع شده و لحظه به لحظه به افول و زوال نزدیک می‌شوند، اما جوری رفتار می‌کنند که به ما بباورانند در وضعیت بدی قرار داریم.

وی تصریح کرد: ایران در درون خود همه چیز برای آن که سرزمینی سربلندتر و آبادتر از امروز باشد را دارد. حتی اگر دور این کشور دیوار بکشند هیچ اتفاقی نمی‌افتد. ما 8 سال با این وضعیت با عالم جنگیدیم، دشمن را زمین زدیم و پشتش را به خاک مالیدیم. این همان ملت است و باز هم توانایی آن را داریم.

فرمانده کل ارتش اضافه کرد: دشمن این را می‌داند و با پادوهایش در ایران روی موج‌ها سوار می‌شوند. ما باید مراقب باشیم گرفتار جنگ روانی دشمن نشویم. درس بزرگتر این است که حتی اگر دشمنان نفوذی کرده‌اند و جاهایی موفق شدند، راه‌های نفوذ را پیدا کنیم، آن‌ها را ببندیم و مقابل دشمن بایستیم.

وی یادآور شد: ما از روزهای اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی با استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جهانخوار و اذنابش از جمله رژیم صهیونیستی درگیر بوده‌ایم و تا کنون در تمام این درگیری‌ها به یاری خداوند با روحیه بسیجی پشت دشمن را به خاک مالیده‌ایم. این هم مرحله جدیدی است و به یاری خداوند بزرگ در آن هم پیروز می‌شویم. اما این نکات را باید بدانیم و اگر آن‌ها را فراموش کنیم، ممکن است ضربه بخوریم و هزینه‌های زیادی دهیم. مردم اگر در جریان این مسائل قرار نگیرند، شاید با هزینه‌های زیاد موفق شویم.

موسوی افزود: باید مراقب نفوذی‌ها، ترفند دشمن و جنگ روانی باشیم و فقط به این که خودمان در جریان هستیم و می‌دانیم قانع نباشیم و به همه بگوییم. باید جلوی این جنگ هم ایستاد و ان شاءالله سال 97 یکی دیگر از پیروزی‌های بزرگ نظام اسلامی با روحیه بسیجی رقم بخورد.

وی همچنین با تقدیر و تشکر از نفرات برگزیده اولین همایش ائمه جماعات و فرماندهان بسیج کوی‌های سازمانی ارتش، از رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برای برپایی این همایش تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که چنین همایش‌هایی به اهداف خود دست یابند.

فرمانده کل ارتش در ابتدای سخنان خود نیز با اشاره به سالروز شهادت شهید ارتشی مدافع حرم، مهدی جودی ثانی یاد و خاطره این شهید بزرگوار را گرامی داشت.

در همین زمینه: سقوط جنگنده در حوالی شهرستان سرباز | خلبانان ارتش در سلامت هستند تغییر ساختاری ارتش موجب بازدارندگی پایدار می‌شود ۳ شهید تازه تفحص شده نیروی زمینی ارتش تشییع شدند

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۴۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات وعده صادق ظهور قدرت اراده ملت ایران بود

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه در همایش گرامی‌داشت مقام استاد و مربی که در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، با اشاره به کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه عملیات وعده صادق ظهور قدرت اراده ملت ایران بود، اظهار داشت: همگی شکوه و اقتدار جدیدی را در پی این عملیات تجربه کردیم.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه اراده ملت ایران در اراده رهبر این ملت متجلی و متراکم است، گفت: رهبری تجلی‌گاه اراده خداوند و اراده مردم است که در طول اراده خداوند است.

فرمانده کل سپاه عملیات «طوفان‌الاقصی» را عامل شکست اطلاعاتی رژیم صهیونیستی دانست و افزود: عملیات وعده صادق نیز موجب شکست بازدارندگی این رژیم اشغالگر شد.

وی عنوان کرد: به فضل الهی در ایامی به سر می‌بریم که خداوند متعال نصرت آشکار و فتح مبین خود را بر جبهه اسلام جاری کرد و به ما این ظرفیت و استعداد را بخشید که ظرف نزول نصرت‌های الهی در این شرایط خطیر، حساس و سرنوشت‌ساز انقلاب اسلامی باشیم.

سرلشکر سلامی ادامه داد: همه می‌دانند که ما یک جهاد بی‌وقفه و جنگی توقف‌ناپذیر و پیوسته را ظرف دهه‌های اخیر با نظام استکباری و با خلفا و شرکای او در ائتلاف‌های متنوع داشته‌ایم. دشمن ذخایری از راهبردهای متنوع را علیه ما در اختیار داشت و از این انبار استراتژی‌ها در اشکال مختلف و در سال‌ها و دهه‌های گذشته علیه انقلاب شکوهمند و نظام مقدس ما استفاده کرد.

فرمانده کل سپاه بیان کرد: دشمن همه جهات نبرد را گشود و همه راه‌های غلبه بر نظام اسلامی را آزمایش کرد. تمامی این نبردها مقیاس و وسعتی کامل در حداکثر اعمال ممکن قدرت بودند و دشمن در هیچ جایی از دشمنی خود کوتاهی نکرد؛ نه در افق زمان، نه در وسعت مکان و نه در شدت عمل. دشمن با همه ابزارها از جمله جنگ خارجی، پدیده سرسختانه تحریم اقتصادی، ترور، نبردهای تکفیری، جنگ‌های اطلاعاتی، فتنه‌های امنیتی، تهاجمات فرهنگی و جنگ‌های رسانه‌ای به میدان آمد و همه راه‌ها را آزمود و انقلاب را در مقاطع مختلف با مخاطرات جدی مواجه کرد.

وی اظهار داشت: تاریخ سراغ ندارد که کشوری چهار و نیم دهه در معرض جنگ‌های سنتی و مدرن با دشمنی به وسعت نیمی از قدرت اقتصادی، فرهنگی، نظامی و سیاسی جهان درگیر شده باشد، اما بعد از این مدت در مقتدرترین، مسلط‌ترین و قوی‌ترین حالت خود قرار داشته باشد.

سردار سلامی افزود: هیچ چیزی جز جاری شدن سنت‌های الهی «وَلَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا» نمی‌تواند توجیه‌گر این واقعیت شگفت‌انگیز باشد، همه کشورهای دنیا با جنگ ضعیف می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران با جنگ قوی‌تر شد، همه کشورهای دنیا با «تحریم» تخریب می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران با تحریم ساخته شد، همه کشورهای دنیا با فشار سیاسی منزوی می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران با فشار سیاسی میدان نفوذ پیدا می‌کند، همه کشورهای جهان با اغتشاشات داخلی از هم فرومی‌پاشند، اما نظام ما با اغتشاشات ثبات داخلی خود را مستحکم‌تر کرده است و هر آنچه که دشمن عمل کرد، بر خلاف آن ثابت شد.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه کشور و به خصوص سپاه در میدان جهاد رشد می‌کند، عنوان کرد: مادامی که دشمن در لانه باشد و ما در خانه، نه او شکست می‌خورد و نه ما پیروز می‌شویم؛ تا وقتی که یکدیگر را ملاقات نکنیم، نمی‌توانیم دشمن را فرسوده، خسته، افسرده و ناتوان کنیم.

وی با تأکید بر اینکه ما در یک جنگ تمام‌عیار به سر می‌بریم، گفت: عقربه‌های این جنگ همچون عقربه‌های ساعت در هر مقطع در یک مسئله ما را با دشمن درگیر می‌کند؛ یک روز جنگ اقتصادی محور شرارت‌های دشمن می‌شود، یک روز نبردهای تکفیری اوج می‌گیرد، یک روز فتنه داخلی مشتعل می‌شود که همه این‌ها ظهور اجزا و ارکان متنوع ذخایر راهبردهایی است که دشمن اندوخته است؛ اما بر حسب تجربه و بر اساس قدرت و دانش، ما هم در مقابل چنین دشمنی با تجربه، با دانش و با ابزار و تعریف روش‌ها در میدان حاضر می‌شویم.

سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: راز موفقیت‌های سپاه در گسترش قدرت، ابتکارات راهبردی در نوآوری‌ها و خلاقیت‌های میدانی همین است که در سه سطح جنگ، درگیر است؛ در سطوح راهبرد، عملیات و تاکتیک.

فرمانده کل سپاه بیان کرد: ما محکوم به این هستیم که آگاهانه با بینش عمیق، دانش قوی، ابزار پیشرفته، روش‌های نو و دانش‌های جدید از انقلاب اسلامی حراست کنیم. حراست از انقلاب اسلامی همه ابعاد زندگی ما را در بر می‌گیرد؛ چرا که دشمن تمامی ابعاد زندگی ما را به جنگ تبدیل کرده است. عرصه‌های دانش، اقتصاد، فرهنگ، سیاست، امنیت و معیشت از سوی دشمن به میدان جنگ تبدیل شده است؛ بنابراین آموزش‌ها در سپاه باید با این تنوع گسترده موضوعات رشد کند. سپاه باید در بُعد ساختن کشور زیرساخت‌ها را با مدرن‌ترین ابزارها و پیچیده‌ترین فنون و تکنیک‌ها و با نوین‌ترین دانش‌ها بسازد.

وی با بیان اینکه ما دائم در حال مقایسه شدن هستیم، افزود: ما را همیشه مقایسه می‌کنند که آیا پیشرفت کرده‌ایم یا عقب مانده‌ایم؟ افتخار امروز انقلاب این است که به برکت هنرنمایی نایب امام زمان (ع) حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) ما هم به دشمنانمان حمله کردیم و دست‌های ما به اندازه لازم باز بوده است. ولیِ امر ما هم دست‌های دشمن را بسته، هم کشور را ساخته است و هم قدرت دفاع از انقلاب و کشور را نوسازی کرده است. او با این همه بحران پیچیده و درهم تنیده در وسط یک میدان سخت ایستاده است و با حکمت و منطق وحی، آگاهی عمیق از سنت‌های الهی، نهراسیدن از شکوه ظاهری دشمن، نفوذ بر قلب مؤمنان، هدایت صحیح در لحظه‌های سخت و آرامش‌بخشی در میان امواج التهاب، یک جامعه سرافراز، سربلند و پرآوازه به نام ایران اسلامی ساخته است.

سردار سلامی ادامه داد: اینکه خداوند در چند دهه در تمام میدان‌های کثیر سخاوتمندانه نصرت خویش را بر قلب مؤمنان و ولی امر ما جاری کرده و به قلوب استحکام بخشیده است. در ماجرای وعده صادق کاملاً دیدید که هیچ‌یک از ایرانیان از اینکه دشمن چه واکنشی نشان دهد، نهراسید. هیچ‌کس از دشمن نترسید با اینکه همه فکر می‌کردند، این دشمن عکس‌العمل نشان می‌دهد.

فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه هر ملتی پژواک و بازتاب شخصیت رهبر خود است، عنوان کرد: خصوصیات رهبری و امامت این است که شخصیت، هویت و خصوصیات او درپیکره جامعه تکثیر و جاری می‌شود که این فرصت الهی است. در این ماجرا این استثنایی‌ترین تصمیم یک نظام بود.

وی اظهار داشت: ممکن نیست هیچ رهبری و نظامی در نقطه‌ای از عالم چنین تصمیمی را بگیرد؛ تصمیمی که از یک طرف بر یک شجاعت عظیم و از سوی دیگر بر یک حکمت عمیق تکیه دارد. وسعت این تصمیم و شجاعت آن شگفتی‌ساز این ماجرا و بخش مهم قدرت ما، تجلی این اراده بود.

سرلشکر سلامی افزود: ما که اجراکننده هستیم، کار سختی انجام نمی‌دهیم؛ آن‌که تصمیم می‌گیرد و مسئولیت این عمل را می‌پذیرد و در میان فشرده‌ترین صف‌آرایی جهانی در قلب این صف‌آرایی وارد می‌شود و دشمن را از میان می‌گسلد، او منبع اصلی قدرت ما است.

فرمانده کل سپاه اضافه کرد: این عملیات از این طرف روی یک نقطه انجام شد با همان تدبیر، همان هندسه نقطه روی صفحه کاغذ، اما از آن طرف یک جهان پاسخ داد. جغرافیای آن طرف شامل یونان، مدیترانه، دریای سرخ، حجاز، عراق، اردن، فلسطین و ترکیه جغرافیای جنگی بود که دشمن به کار برد. این طرف یک عمل محدود و کسر فوق‌العاده از یک قدرت عظیم و کسر بسیار کوچکی از یک قدرت بزرگ بود، اما آن طرف همه ظرفیت‌های یک جنگ بزرگ، همزمان بدون غافلگیری بکار گرفته شد.

وی گفت: تقریباً ۹۰ درصد غافلگیری ما گرفته شده بود و دشمن شاید لحظه دقیق و هدف دقیق را نمی‌داند. اما این جغرافیای صهیون آنقدر کوچک است که همه نقاط به هم مرتبط هستند، اما فرانسه، اردن، انگلیس، آمریکا، اسرائیل و دیگران در شعاعی وسیع‌تر همگی با تمامی قدرت حاضر بودند و همه عمل کردند و در مقابلِ یک عمل کوچک، یک جنگ بزرگ را انجام دادند که البته فقط یک‌بار می‌توانستند این عمل را انجام دهند. اگر موج دوم حملات سر می‌گرفت، کارایی این سیستم یکپارچه دفاعی حداقل ۵۰ درصد کاهش می‌یافت و در موج سوم ۵۰ درصدِ موج دوم و به همین نسبت مابقی حملات موجب کاهش مداوم توان پدافندی دشمن می‌شد.

سردار سلامی ادامه داد: اینکه این تصمیم گرفته شود که با وجود اعلام بزرگترین قدرت تاریخ بشر که ما در کنار اسرائیل با اراده آهنین ایستاده‌ایم. در این نقطه کوچک پرتراکم پدافندی همه آمدند و همه می‌گویند واکنش نشان می‌دهیم با این فرض با چنین دشمنی مستقیم و رسمی با پذیرش مسئولیت صدها فروند موشک و پهپاد پرواز می‌کنند، نشان می‌دهد که چه اتفاقی رخ داده است. جنگ به سرزمین صهیونیست‌ها کشیده شده است و وقتی موشک‌ها با هم تلاقی می‌کنند در آسمان روی سر صهیونیست‌هاست؛ موضوعی که همه آن را می‌بینند و برای اولین بار پس از دهه‌ها یک قدرت، جنگ را به سرزمین و فضای صهیونیست‌ها کشیده است. هشت ساعت دلهره، آشفتگی، ترس و اضطراب ناشی از اراده شلیک موشک‌ها و پهپادها و قدرت بی‌نظیری است که همه می‌دانند قابل تکرار است و از این پس، این معادله ما است.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: این عملیات همه جهان را آرام کرد؛ حتی دشمنان ما آرام شدند. کسانی هم که در شمال و غرب و مناطق دیگر ژست اقتدار می‌گرفتند، همگی خاموش شدند.

وی گفت: رژیم صهیونیستی اصلاً جنگ را در سرزمین خود نمی‌پذیرد. در دکترین دفاعی اسرائیل، جنگ در خارج از مرزهاست. برای صهیونیست‌ها بازدارندگی به مفهوم عدم وجود اراده شلیک است؛ نه اصابت. هیچ‌کس نباید اراده شلیک داشته باشد که همه این‌ها شکسته و جنگ پیش‌دستانه باطل شد. ما رسماً اعلام کردیم که می‌زنیم و همه هم می‌دانستند. این عظمت است که رسماً اعلام می‌کند می‌زنیم. سیلی می‌زنیم. می‌زند و نمی‌ترسد و به خدا توکل می‌کند. آخرین عبارتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) به ما فرمودند، این بود که بر خداوند توکل کنید. توکل توأم با تدبیر و حکمت و اراده و قدرت.

سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: باید سپاه را در حد و اندازه‌های این عملیات‌ها دید؛ البته این عملیات کوچک بود. سپاه را باید قوی کنید که البته قوی هست؛ اما قدرت مانند موجود زنده دائماً باید در حال رشد و کمال و نوسازی باشد. اگر در رشد قدرت متوقف شویم از دشمن عقب می‌مانیم. در دیداری هم که با رهبر معظم انقلاب داشتیم، معظم‌له فرمودند که سپاه در بحث آموزش همه جانبه مجاهدت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق ظهور قدرت اراده ملت ایران بود
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • سرلشکر سلامی: در عملیات وعده صادق هیچ ایرانی از واکنش دشمن نترسید
  • کارگران با روحیه ملی در راه دفاع از ارزش‌های اسلام حرکت می کنند
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • سرلشکر سلامی: سپاه و بسیج همواره مدافع حقوق کارگران خواهند بود
  • دلنوشته فرمانده اسبق سپاه امیرالمومنین (ع) همزمان با تفحص پیکر شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده»
  • تجلیل از معلمین فرزندان شهدا و بسیجی بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم
  • همدلی نیروهای مسلح مثال‌زدنی است