Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاع > دفاع مقدس - همشهری آنلاین:
مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: سردشتی‌هایی که تاکنون پرونده جانبازی آنها در کمیسیون‌‌های پزشکی بررسی نشده یا دچار تشدید علائم و عوارض شده‌اند، می‌توانند دوباره معاینه شوند تا پرونده آنها بررسی و بر اساس موازین علمی اعلام نظر شود.

به گزارش ایرنا به نقل از بنیاد شهید، محمدرضا صدیقی مقدم در خصوص وضعیت فعلی جانبازان شیمیایی سردشت و اقدامات صورت گرفته است، اظهار داشت: به استناد قانون حمایت از مصدومین شیمیایی و پروتکل تشخیصی تدوین شده با همکاری ستاد کل نیروهای مسلح و اداره کل کمیسیون پزشکی این اقدام انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تشریح امکانات و شرایط جانبازان شیمیایی شهرستان سردشت پرداخت و افزود: پس از توافقات صورت گرفته بین بنیاد شهید و وزارت بهداشت، مقرر شده است این وزارتخانه تمهیدات لازم برای صدور مجوزهای قانونی کلینیک، آزمایشگاه، داروخانه و تامین نیروی تخصصی مورد نیاز را انجام دهد.

صدیقی مقدم ادامه داد: شهرستان سردشت علاوه بر کلینیک ویژه جانبازان شیمیایی دارای بیمارستانی با 125 تخت بستری در بخش ‌های داخلی، جراحی، کودکان، ICU، CCU، اورژانس، آزمایشگاه، رادیولوژی، پلی کلینیک تخصصی در رشته‌ های داخلی، قلب، کودکان، جراحی زنان و زایمان، اعصاب و روان، رادیولوژی، پوست و مو، عفونی، بینایی‌ سنجی و روانشناسی بالینی است.

مجله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران (۱۳۵۹-۱۳۶۷) |  مجله زندگینامه شهدای دفاع مقدس

وی افزود: کلینیک جانبازان شیمیایی در حال حاضر از طریق بیمه تکمیلی تمام خدمات خود را به ‌صورت رایگان به جانبازان شیمیایی و سایر گروه‌ های ایثارگری ارائه می‌ کند. این کلینیک با حضور یک پزشک عمومی و هفت متخصص و داشتن داروخانه و آزمایشگاه در حیطه بیماری‌ های چشمی، داخلی، عفونی، پوست، ارتوپدی، طب فیزیکی، داخلی و مغز و اعصاب آمادگی لازم را برای ارائه خدمت به خانواده‌ های شاهد و ایثارگران دارد.

مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید با اشاره به حضور تیم تخصصی پزشکی در این شهرستان گفت: علاوه بر روال جاری کلینیک، هر ساله تیم تخصصی و فوق تخصصی با همکاری اداره کل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و دانشگاه شاهد از تهران به منطقه اعزام می ‌شود و علاوه بر اجرای برنامه درمانی، تشکیل پرونده سلامت، برنامه ‌های آموزشی برای جانبازان شیمیایی و خانواده‌ های آنها برگزار می ‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در طول اجرای این طرح آن دسته از بیمارانی که نیازمند اقدامات بیشتر تشخیصی و درمانی باشند، برحسب نیاز و با هماهنگی بنیاد استان به مرکز استان یا به تهران اعزام می‌ شوند و خدمات مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند.

صدیقی مقدم درباره وضعیت پرونده جانبازان سردشت گفت: در سال‌ های پس از جنگ طی فراخوانی که از ساکنان شهر سردشت برای تشکیل پرونده به عمل آمد، بسیاری از افرادی که قادر به تهیه مدارک بالینی و مستندات مجروحیت خود بودند، در بنیاد تشکیل پرونده دادند، پس از شرکت در کمیسیون‌های پزشکی مشمول درصد جانبازی شدند و تا سال 1380 حدود 600 جانباز شیمیایی در شهرستان سردشت شناسایی و واجد درصد جانبازی شدند.

وی ادامه داد: از آن به بعد و بر اساس پروتکل‌ های تشخیصی تعیین ‌شده برای شناسایی مصدومینی که فاقد مدارک بالینی یا مستندات مثبت در رابطه با مجروحیت شیمیایی بودند، از سال 1380 تا 1392 در مجموع 12 نوبت کمیسیون پزشکی در شهرستان سردشت برگزار شد که بیش از 10 هزار و 340 نفر از متقاضیان مصدومیت شیمیایی توسط تیم ‌های اعزامی کمیسیون پزشکی بنیاد مورد معاینه و بررسی قرار گرفته‌ اند.

مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید تصریح کرد: از سال 1392 به بعد نیز متقاضیان کمیسیون پزشکی شهرستان سردشت به‌ تناوب در کمیسیون‌ های برگزار شده در مرکز استان آذربایجان غربی شرکت کرده و تعیین وضعیت شده ‌اند و در حال حاضر شهرستان سردشت دارای 2 هزار و 213 نفر جانباز است که نزدیک به هزار و 400 نفر از آنان جانباز شیمیایی هستند.

صدیقی مقدم با بیان اینکه مواجهه با گاز خردل یا بمباران‌ های شیمیایی الزاما دلیل بر وجود آسیب یا عارضه ریوی، چشمی یا پوستی نیست، افزود: بسیاری از این افراد در حال حاضر هیچگونه علائم و شواهد بالینی قابل انتساب به عوامل شیمیایی بکار رفته در بمباران‌ های یادشده را ندارند یا با روش‌ های تشخیصی موجود قابل شناسایی نیستند.

تعداد کل جانبازان در کشور 574 هزار و 101 نفر است که 336 هزار و 282 نفر، معادل 59 درصد جانبازان زیر 25 درصد و 237 هزار و 819 نفر، معادل 41 درصد نیز جانبازان 25 درصد و بالاتر هستند. تعداد آزادگان کشور در دوران دفاع مقدس نیز 43 هزار و 173 نفر است.

در همین زمینه: زمینه اشتغال ۸۵ هزار فرزند ایثارگر فراهم شد بیشترین شکایات ایثارگران در مورد احراز جانبازی است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • اروز: اخبار فروش حواله خوردو جانبازان از اساس دروغ است!
  • کشف جسد بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • کودک ۲ ساله سردشتی غرق شد اما نجات یافت!