Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امروزه با توجه به نرخ بالای تورم و هزینه های سرسام آور دولتی در ایجاد اشتغال و بهره مندی از قابلیت ها و مهارت های نیروی انسانی روستایی از جمله زنان روستایی، کاهش بیکاری، از بین بردن نابرابری های اجتماعی، افزایش و بهبود مشارکت زنان در فعالیت های اقتصادی از عمده ترین هدف گذاری های بسیاری از سازمان های دولتی از جمله دفتر مشارکت و امور زنان وزارت جهاد کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این هدف گذاری ها هنگامی که در قالب ارائه طرح هایی چون طرح صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و گسترش تعاونی های کارآفرینی و اشتغال با نظارت دقیق دنبال شود، فرصت های شغلی جدیدی را برای نیروی کار در روستاها از جمله زنان و دختران روستایی به خصوص زنان بی سرپرست خواهد بود.
از طرفی راه اندازی تعاونی های روستایی و استفاده از تجمع سرمایه های اندک در قالب صندوق های خرد زنان و نیز حمایت تکمیلی از قابلیت های زنان روستایی در قالب طرح های اعتباری دولت به آنها، بسیار حایز اهمیت است.
از سوی دیگر، تجمع این سرمایه های انسانی و مالی اندک و ارائه قابلیت های زنان راهی در جهت توسعه و گسترش تعاونی ها و ایجاد زمینه های کارآفرینی و اشتغال زایی برای آن ها است.
توسعه اشتغال پایدار در روستاها، توانمندسازی زنان روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستایی و ایجاد مهاجرت معکوس از شهر به روستا از اهداف راه اندازی صندوق توسعه خرد زنان روستایی است که با جذب اعتبارهای ملی در توسعه این صندوق ها علاوه بر کمک به افزایش ضریب دسترسی زنان روستایی کم ‌درآمد به تسهیلات اعتباری شاخص های ارزیابی مدیران دستگاه های اجرایی و دولتی را نیز مشخص خواهد کرد.
مسوول امور زنان جهاد کشاورزی شهرستان حاجی آباد در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هم اکنون 12 صندوق خرد زنان در این شهرستان راه اندازی شده است که در زمینه های دامداری، پرورش مرغ بومی، صنایع دستی، قالی بافی و گلیم بافی تسهیلات ارائه می دهند.
راضیه ملکی افزود: هر صندوق بین 25 تا 30 نفر عضو دارد و در سال گذشته نیز 3 صندوق جدید با وام 150 میلیون ریال با سود 4 درصد راه اندازی شد که در حال حاضر 12 صندوق در حاجی آباد فعال است.
وی با اعلام تجمیع صندوق های اعتباری خرد زنان روستایی در این شهرستان ابراز کرد: این کار با هدف توزیع عدالت در بهبود وضعیت اقتصادی، رفع نابرابری های اجتماعی و تقویت و توانمندسازی زنان روستایی صورت می گیرد.
وی ابراز داشت: صندوق‌ های خرد زنان روستایی علاوه بر تجمیع سرمایه های این صندوق ها، گامی در جهت توسعه عدالت و رفع نابرابری های اجتماعی و توسعه کارآفرینی و اقتصادمقاومتی به شمار می روند.

**پرداخت پنج میلیارد ریال وام به زنان روستایی در سال 96
کارشناس مسوول امور زنان سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: طرح صندوق خرد زنان روستایی و عشایری با هدف توانمند سازی زنان روستایی و عشایری، ایجاد اشتغال پایدار، فراهم کردن بستری برای فعالیت های اجتماعی بانوان هرمزگان در حال اجرا است.
لاله بشیرزاده افزود: هم ‌اکنون 97 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی با 3هزار و 800 عضو در استان هرمزگان وجود دارد.
به گفته وی، 80 درصد وام های این صندوق به طرح های کشاورزی و 20 درصد نیز به طرح های صنایع دستی پرداخت می شود.
این مسوول ادامه داد: دامپروری، پرورش طیور، تولید ترشی، پرورش قارچ و صنایع دستی از مهم ترین رشته هایی هستند که صندوق خرد زنان روستایی فعالیت می کنند.
بشیرزاده در خصوص تجمیع صندوق های خرد زنان روستایی نیز گفت: درحال حاضر صندوق های شهرستان های میناب، رودان، حاجی آباد و پارسیان درحال تجمیع هستند.
وی هدف از تجمیع صندوق ها را تقویت سرمایه صندوق های خرد، دستیابی اعضا به منابع مالی بیشتر و ایجاد اشتغال پایدار، تشکیل شبکه فعالیت های زنان روستایی از طریق تجمیع صندوق ها، جلوگیری از پراکندگی صندوق های خرد و امکان تبادل تجربه بین آن ها و فراهم شدن شرایط بهتر برای ترویج توانمندی ها و فعالیت های زنان در بخش کشاورزی عنوان کرد.

** اعطای 20 میلیارد ریال به صندوق خرد زنان بندرعباس در سال جاری
به گفته بشیرزاده، از ابتدای راه اندازی صندوق خرد زنان روستایی 800 طرح ارائه شده و در سال گذشته نیز پنج میلیارد ریال وام از طریق این صندوق به متقاضیان پرداخت شد.
کارشناس مسوول امور زنان سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، زنان تسهیل گر را یکی از بازوان اصلی زنان در جوامع روستایی دانست و ابراز داشت: هر صندوق دارای 3 تسهیل گر بومی روستایی است که در مجموع 291 تسهیل گر در این حوزه فعالیت می کنند.
وی خاطرنشان کرد: امسال20 میلیارد ریال از طریق مدیرکل امورزنان و خانواده استاندار هرمزگان به صندوق خرد زنان روستایی شهرستان بندرعباس تسهیلات مالی اختصاص داده شد.
بشیرزاده یادآور شد: در راستای طرح تجمیع صندوق های خرد زنان روستایی در استان هرمزگان، صندوق های شهرستان های حاجی آباد، میناب، رودان و پارسیان به زودی تجمیع می شوند.
9887/7408
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 بیکاری دستگاه های اجرایی زنان سرمایه وزارت جهاد کشاورزی جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۵۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به مباحث مطرح شده اخیر، مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر را در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد دانست.

به گزارش ایسنا، مصطفی قمری وفا در صفحه ایکس نوشت:

«قطعا روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای بوجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، متغیرهای پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمارها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقبا به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزارهای سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، #بانک_مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (بویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانکها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دیماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمارهای مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملا با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده