Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@00:06:01 GMT

آرایش غلیظ چه مضراتی می تواند داشته باشد؟

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۸۶۱۶۴

آرایش غلیظ چه مضراتی می تواند داشته باشد؟

از آرایش غلیظ چه می دانید؟ آرایش غلیظ چه مضراتی می تواند داشته باشد؟ این ها سوالاتی هستند که ما در هنگام تحقیق از متخصصین پوست و زیبایی سوال کردیم تا در مورد موادی که برای صورت مان استفاده می کنیم به ما پاسخ دهند.

چیزی که یاد گرفتیم این است که آرایش غلیظ داشتن یا نداشتن یک مسئله شخصی است و برای هر کس تعریف متفاوتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر صورت ممکن است عوارض زیادی در اثر استفاده از رژگونه و کرم پودر به وجود آید و اگر شما جزء کسانی هستید که آرایش غلیظ می کنید بهتر است بدانید که با زیادی آرایش کردن خود را در معرض چه اتفاقاتی قرار می دهید:   باعث بسته شدن منافذ صورت تان می شوید.

آرایش صورت منافذ صورت را می پوشاند و در نتیجه پوست نمی تواند نفس بکشد. بسیاری از مواد تشکیل دهنده در محصولات آرایشی از مواد طبیعی مثل روغن نارگیل گرفته تا سیلیکون های مصنوعی و شیمیایی، همگی ایجاد جوش های سر سیاه می کنند و موجب مسدود شدن منافذ پوست می شوند. کثیفی ها و باکتری هایی که در روزنه های پوست جمع می شوند ایجاد جوش قرمز و جوش سرسیاه می کنند.

اگر آرایش کردن را دوست دارید سعی کنید هر شب به خوبی صورت تان را با محصولات مناسب شستشو دهید تا منافذ پوست تان زمانی برای نفس کشیدن داشته باشند.
خود را در معرض ابتلا به عفونت قرار می دهید.

صورت شما تنها چیزی نیست که باید مدام آن را تمیز کنید. چه قدر از تمیزی کیف آرایش تان مطمئن هستید؟ لوازم آرایشی پس از تنها یک بار استفاده می توانند محل مناسبی برای رشد باکتری های مضر شوند. لوازم آرایشی که برای چشمهایتان از آنها استفاده می کنید به ویژه ریمل، بسیار در معرض ایجاد باکتری قرار دارند. بسیاری از آرایش های ما می توانند به راحتی از طریق چشم ها و دهان وارد بدن مان شده و موجب بیماری بشوند. هر چه بیشتر آرایش کنید، شانس بیشتری برای ابتلا به بیماری دارید. برای جلوگیری از این اتفاق، سعی کنید لوازم آرایشی قدیمی را دور بریزید و از لوازم آرایش دیگران به هیچ عنوان استفاده نکنید.
چروک های صورت تان را بیشتر می کنید.


شما هنگام آرایش کردن بیش از هر زمان دیگری پوست تان را لمس می کنید که این خود باعث ایجاد چین و چروک بیشتر می شود. جسیکا ویزر متخصص پوست معتقد است مالش و کشیدن پوست ظریف اطراف چشم موجب به وجود آمدن چروک می شود. هرچه بیشتر و بیشتر آرایش می کنید، پلک هایتان نیز بیشتر کشیده می شوند و آسیب می بینند. ایزابل بلیس فیزیکدان جامع می گوید : پوست بیشتر از بقیه اجزاء چهره شکننده است و این کشیدگی باعث آسیب رسیدن به کلاژن آن شده و به مویرگ هایش صدمه وارد می کند. پس هنگامی که اطراف چشمتان را آرایش می کنید بدانید که حتی آرایش کم هم زیاد است.
شما خود را در معرض عوارض جانبی قرار می دهید.


بسیاری از ما به شدت درگیر رژیم های غذایی خود و جایگزین کردن غذاهای سالم و ارگانیک به جای غذاهای ناسالم هستیم اما در مورد لوازم آرایشی چطور؟ با توجه به محصولاتی که استفاده می کنید، سموم زیادی وارد بدن تان می شود.

استیو سو متخصص پوست می گوید : ما با محصولات آرایشی و مراقبتی زندگی می کنیم و نفس می کشیم پس باید هر روز از خود بپرسیم که چه محصولی برای استفاده امن تر و مطمئن تر است؟

دکتر سو و همکارانش، در طول ۱۲ سال شکایات مربوط به آرایش مردم را در سازمان غذا و مواد مخدر مورد بررسی قرار دادند. تعداد ۵۱۴۴ شکایت مربوط به لوازم آرایشی و بهداشتی بود. پیش از خرید لوازم آرایشی از سالم بودن آنها اطمینان حاصل کنید و بدون تحقیقات از آنها استفاده نکنید.
شما آرایش پاک کن بیشتری نیاز پیدا می کنید.

وقتی که شما آرایش غلیظ می کنید برای پاک کردن آن هر شب نیاز به تمیز کردن بیشتری دارید. پاک کننده صورت می تواند بقایای مضر آرایش را از صورت شما پاک کند. همه آرایش پاک کن ها ممکن است مناسب نباشند بنابراین پیش از آنکه هر شب آنها را استفاده کنید بهتر است عناصر تشکیل دهنده روی بطری آن را بخوانید.

سوزان استوارت می گوید : بسیاری از آرایش پاک کن های فوری حاوی مواد تمیز کننده فعال هستند که روی پوست می مانند مگر اینکه شسته شوند. باقی ماندن این مواد شیمیایی روی پوست موجب تحریک شده و پوست را خشک می کند. بعضی از آنها و همچنین عطرها حاوی مواد نگهدارنده مثل فرمالدهید هستند که می توانند برای پوست بسیار آلرژیک باشند.

برای شروع سعی کنید آرایش کمتری داشته باشید تا مجبور نباشید بیش از اندازه از پاک کننده های آرایشی استفاده کنید.
شما ممکن است احساس خجالت بیشتری کنید.

آرایش می تواند احساس شادمانی و زیبایی به شما ببخشد اما زمانی که ما شروع به تکیه کردن بر آن می کنیم تا حس خوبی داشته باشیم می تواند برای ما خطرناک باشد. اگر شما خودتان را با آرایش کردن پیدا می کنید و با آرایش غلیظ احساس خوبی برای ترک خانه دارید، وقت آن رسیده که جداً رابطه خود با آن را بررسی کنید. بر اساس مطالعات جامعه شناسی و روانشناسی اجتماعی، زنانی که اعتماد به نفس ندارند و همیشه نگران ظاهرشان هستند نسبت به زنانی که اعتماد به نفس بالاتری دارند آرایش بیشتری می کنند. اگر شما برای داشتن اعتماد به نفس بیشتر، آرایش می کنید سعی کنید کم کم این عادت را ترک کنید و ببینید چه احساسی پیدا می کنید.
ممکن است احساس زیبایی بیشتری کنید.

این اشتباه نیست که شما با پوشیدن لباس زیبا و آرایش کردن احساس بهتری دارید. آرایش کردن می تواند به طور موقت اعتماد به نفس شما را بالا ببرد. این برای مواقعی که شما کمی اضطراب دارید مثل یک قرار عاشقانه یا یک سخنرانی شغلی می تواند بسیار مفید باشد اما درست این است که این احساس خوب را بدون وابستگی به آرایش نسبت به خود داشته باشید.

در یک مطالعه در مجله روانشناسی اجتماعی تعدادی از دختران دانشجو را با آرایش و بی آرایش مورد بررسی قرار دادند و دریافتند شرکت کنندگان با آرایش احساس بهتری نسبت به خود داشتند و بیشتر آنها بدون آرایش احساس بدی در مورد خود پیدا می کردند.
شما ممکن است احساس بزرگ شدن کنید.

آرایش کردن خود مثل یک رویداد بزرگ در زندگی زنان است. چه کسی در میان ماست که ازدحام در مقابل آینه دستشویی مدارس دخترانه و خط چشم زدن ها و برق لب های رولی و میوه ای را به یاد نداشته باشد؟ اما چه اتفاقی می افتد وقتی شما به عنوان یک نوجوان بیش از حد آرایش می کنید؟ مطالعات نشان داده که آرایش غلیظ شما را از دوران کودکی خود جدا کرده و به دوران بزرگسالی پرتاب می کند. پس اگر سایه آبی غلیظ و رژلب براق دخترتان شما را خشمگین می کند بدانید که او در حال گذر از یک رویداد مهم است.
احتمال دارد شما در زمان تخمک گذاری باشید.

اگر شما به زیاد آرایش کردن بیش از حد معمول تمایل پیدا کردید، تقویم را بررسی کنید. یک مطالعه روانشناسی، ارتباط میان چرخه قاعدگی زنان و آرایش آنها را پیدا کرد. به گفته محققان، زنان در دوره تخمک گذاری بیشتر از همیشه آرایش می کنند. شاید این یک راه غریزیست که به شما کمک می کند تا در طول بارورترین زمان بدن خود احساس جذابیت بیشتری داشته باشید.
مردم ممکن است شما را قضاوت کنند.


وقتی بیش از حد آرایش می کنید ممکن است به یک فرد کاملاً متفاوت تبدیل شوید. این چهره شماست و حق دارید هر طور که دوست دارید خود را آرایش کنید اما به یاد داشته باشید که بهتر است چهره طبیعی خود را بیش از اندازه نپوشانید. هر بار که می خواهید آرایش کنید این جمله را در ذهن تان تکرار کنید : “من وقتی آرایش می کنم باید شبیه به زیباترین حالت خودم شوم.”
ممکن است هیچ اتفاقی نیفتد.


وقتی آرایش غلیظ می کنید، ممکن است در معرض عوارض خطرناکی قرار بگیرید اما از طرفی هم ممکن است هیچ اتفاقی برایتان نیفتد.

الن پارکس، متخصص پوست می گوید : ممکن است عوارض پایداری از آرایش غلیظ در بدن باقی نماند. اگر زیاد آرایش می کنید یا شب ها آرایش تان را پاک نمی کنید ممکن است ایجاد آکنه کند و منافذ پوست تان بسته شود. همچنین باید برس های آرایشی خود را به خوبی بشویید یا اگر قدیمی هستند آنها را دور بریزید زیرا ممکن است باعث سوزش پوست و آکنه شوند.
نکته آخر : چگونه به پوست تان رسیدگی کنید.

اگر آرایش غلیظ را دوست دارید، مشکلی نیست فقط یادتان باشد اولین قدم در روند مراقبت از پوست حذف آرایش است. وقتی بهترین پوست را داشته باشید، بهترین آرایش را نیز دریافت می کنید. متخصصین زیبایی تأکید می کنند : شب ها از کرم دور چشم و سرم های ضد پیری استفاده کنید و آرایش نداشته باشید.

اگر هر گونه آرایشی دارید پیش از خواب صورت تان را بشویید و اگر بیش از اندازه خسته اید به جای شستشو از دستمال مرطوب استفاده کنید. وقتی شما به شستشوی هر شب و لایه برداری هفتگی عادت کنید، پوست درخشان تری خواهید داشت. الیزابت متخصص زیبایی می گوید : لایه برداری هفتگی و منظم سلول های مرده را حذف می کند، منافذ صورت را کوچک کرده و بقایای آرایش را پاک می کند. ماسک خاک رس بهترین ماسک برای انواع پوست است زیرا مواد شیمیایی ندارد و منافذ را به خوبی تمیز می کند. غیر از خاک رس از گیاه آلئوورا و سرکه سیب هم می توانید استفاده کنید. از پوست تان به خوبی مراقبت کنید و سپس کم یا زیاد هر چه قدر که دوست دارید آرایش کنید. منبع: هفت گنج

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه مد و زیبایی آرایش آرایش غلیظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر

خال های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی ، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.

به گزارش نمناک، این لکه ها معمولا ناگهانی ایجاد می شوند و به راحتی هم از بین نمی روند و بعضی از افراد از دیدن آن ها نگران می شوند اما جای نگرانی نیست. این لکه ها گاهی اوقات با خال اشتباه گرفته می شوند اما خال نیستند. طبق مطالعات انجام شده، 50 درصد از جوانان با آن درگیر می شوند اما درمان خاصی برای آن مورد نیاز نیست. 

اطلاعات عمومی در مورد خال های قرمز  این خالها می توانند در هر دوره ای از زندگی روی پوست ایجاد شوند ، البته بعد از 30 سالگی رایج تر هستند.  این خالها به دلیل رنگ قرمزی که دارند توجه دیگران را به خود جلب می کنند.   ژنتیک افراد می تواند در به ارث بردن این خال ها موثر باشد. این خالهای قرمز روی پوست دقیقا چه هستند ؟

خال های قرمز روی پوست، به دلیل گشاد شدن مویرگ های پوست ایجاد می گردند و به دلیل مشکلات بسیار کوچکی در سیستم عروقی ایجاد می شوند. این خال ها اغلب روی قفسه سینه و بازوها دیده می شوند. این خال ها معمولا نرم و برجسته هستند و اندازه قطر آن ها بین 1 الی 5 میلی متر متفاوت است. ظاهر آن ها اغلب به گونه ای است که با خال اشتباه گرفته می شود. گاهی اوقات این لکه ها برعکس خال ها، در موارد نادری نشان دهنده تومور نیز هستند. 

دلایل ایجاد خال های قرمز چیست؟

دلیل اصلی این خال ها ناشناخته است. اگرچه که طبق مطالعات انجام شده، سن، فاکتور مهمی در این مورد است و هرچه سن افراد بالاتر برود، احتمال این خال های قرمز روی پوستشان بیشتر خواهد شد. اگرچه که ژنتیک، تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض محصولات شیمیایی و آب و هوا نیز می توانند عاملی برای ایجاد این خال ها باشند.

آیا جای نگرانی است ؟

بسیاری از ما نگران می شویم که شاید این خال های قرمز سرطانی باشند اما واقعا جای نگرانی نیست. شاید نشانه ای از تومور باشند اما هنوز هم باید به ظاهر آن ها توجه کرد و هرگونه تغییری را زیر نظر گرفت تا بتوان خطرناک بودن آن را متوجه شد بنابراین، اگر روی پوست خود خال های قرمز دارید ، موارد زیر را به خاطر بسپارید:

 این خال ها نباید به تعداد خیلی زیاد در یک قسمت خاص از بدن باشند.  خال های قرمز روی پوست نباید ناراحتی برای فرد ایجاد کنند. اگر آسیب زا بودند یا خارش ایجاد کردند، به پزشک مراجعه کنید.  این خال ها نباید خونریزی داشته باشند. اگر با لمس کردنشان خونریزی کردند، حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.  به رنگ و شکل این خال ها توجه کنید. اگر خال ها تیره تر شدند و گوشه های آن سفت و نامنظم بودند، حتما با متخصص صحبت کنید. برای از بین بردن خال قرمز چه کاری می توان انجام داد ؟

بدون توجه به خطرات این خال ها در موارد نادر، قطعا وجود آن ها روی پوست خوشایند نیست اما رعایت نکات زیر حائز اهمیت است.

 بسیار مهم است که در خانه با این خال ها ور نروید و با متودهای طبیعی و خودسرانه برای از بین بردن آن ها تلاش نکنید.  خال های قرمز روی پوست اندازه ای بین 6 تا 7 میلی متر دارند. از آن جایی که این خال ها، مویرگ های ورم کرده هستند، نباید با آن ها ور رفت. متخصص پوست بهترین راهکارها را به شما پیشنهاد می کند.  تیغ جراحی یا لیزر معمولا برای سوزاندن خال های قرمز استفاده می شود و در جلوگیری از به وجود آمدن دوباره آن ها نیز موثر است. این تکنیک کاملا امن و بی خطر است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • بارش برف و کولاک همراه با مه غلیظ در ژالانه
  • با پوست گردو، اسپیکر بلوتوث آر جی بی بسازید(فیلم)
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • (ویدئو) پوست الکترونیکی که دقت لمس آن درست مانند پوست انسان است!
  • آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست