Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر زرگر کارشناس مسائل خاورمیانه  در گفت‌وگو با خبرنگار تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به کاهش نیروهای نظامی ترکیه به در ادلب به خواست روسیه اظهار کرد: در سوریه حضور نیرو های نظامی چندین جنبه دارد؛ یکی در جهت منافع کشورهای حاضر در سوریه و دیگری در جهت رقابت با سایر کشور های حاضر در سوریه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرزهای ترکیه با عراق و سوریه، مرز های ناتو است و ترکیه بدون در نظر گرفتن منافع ناتو و آمریکا در حال فعالیت در سوریه است. کشور ترکیه سیاست خارجی مستقلی دارد، ولی در عین حال سیاست هایش نمی تواند خارج از سیاست های ناتو یا آمریکا باشد.

وی افزود: ترکیه به عنوان همسایه روسیه منافع امنیتی دارد و به دنبال کاهش نیروهای خود در سوریه است. در صورت کاهش نیروهای نظامی ترکیه در سوریه اوضاع می تواند از حالت تشنج به وضعیت تعادل برسد. این اقدامات صرفا نشانه تصمیم یک کشور به تنهایی نیست.

کارشناس مسائل خاورمیانه افزو : ترکیه متحد آمریکا و عضو فعال ناتو است. ایران متحد و هماهنگ با روسیه است و ایران همیشه سعی کرده است که به عنوان یک بازیگر مستقل عمل کند. ترکیه این روز ها به دنبال دوری از اتخاذ تصمیم تنهایی است و خواهان مشورت در اخذ تصیمات با روسیه و ایران است .

زرگر در پایان خاطر نشان کرد: در مقابل کاهش نیروهای ترکیه در سوریه، اسرائیل و آمریکا نیز باید نیروهای خود را کاهش دهند. ترکیه به تنهایی تصمیم نخواهد گرفت، بلکه در معاملات سطح بالا وهایکولوتیک به دنبال انجام مذاکرات هستند.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحولات منطقه سوریه ارتش گروههای تروریستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۰۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد

به گزارش صدای ایران از انتخاب، اردوغان که در یک گردهمایی ابراز همبستگی با فلسطینیان از طریق ویدیو سخن می‌گفت، افزود: «مرکز راداری در کورجیک [استان ملطیه]هیچ ربط، ارتباط، و پیوندی با هیچ کشوری بجز امنیت کشورمان و متحدانمان ندارد و نمی‌تواند داشته باشد.»

رئیس جمهوری ترکیه در بخش دیگری از سخنانش مدعی شد کشورش روابط دیپلماتیک و تجاری با اسرائیل را کاهش داده و محدودیت‌های تجاری بیشتری علیه اسرائیل وضع خواهد کرد.


به گفته او، از منظر تجاری، ترکیه تنها کشوری است که در ۵۴ گروه کالایی محدودیت علیه اسرائیل وضع کرده است.

رئیس جمهوری ترکیه شنبه این هفته با یک هیئت حماس به سرپرستی اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، در استانبول دیدار کرد.

به گفته عباس ولی، استاد علوم سیاسی، ترکیه تحت رهبری اردوغان حماس را بر تشکیلات خودگردان فلسطینی ارجح می‌داند.

آلومینیوم، فولاد، محصولات ساختمانی، سوخت جت، و کود‌های شیمیایی از جمله محصولاتی هستند که ترکیه صادرات آنها به اسرائیل را محدود کرده است.

اسرائیل نیز در واکنش به این اقدام ترکیه، برخی محصولات این کشور را ممنوع کرده است.

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان