Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@02:40:39 GMT

سند توسعه روستایی در استان تدوین شد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۵۲۴۷

سند توسعه روستایی در استان تدوین شد

به گزارش خبرگزاری برنا ، استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در استانداری برگزار شد اظهار داشت: در راستای تدوین سند توسعه روستایی ۸۷ کارشناس به روستا‌های مختلف استان اعزام شدند تا از نزدیک شرایط زندگی مردم، نیاز‌ها و چالش‌های منطقه را شناسایی کنند.

محبی افزود:کارشناسان با بررسی مسائلی نظیر میزان، بیکاری، منابع مادی، زیرساخت‌های راه، مخابرات، برق و کشاورزی به تدوین سند توسعه روستا‌های استان پرداخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این سند روستا‌ها با در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی نظیر کوهستانی، مرزی و ساحلی بودن مورد بررسی قرار گرفته اند و در این رابطه 10 راهبرد تدوین شده است که با تدوین این سند پلکان طرقی و تحول روستا‌ها در ده سال آینده ترسیم شده است.

استاندار با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در طرح‌ها و پروژه‌ها اظهار داشت: مشارکت خود مردم در پروژه‌ها روح اعتماد به مسئولان و نظام را در جامعه افزایش می‌دهد و دستگاه‌های اجرایی، باید زمینه را برای حضور بخش خصوصی در بخش های اشتغال و اقتصاد فراهم کنند و موانع فعالیت بخش خصوصی را رفع نمایند.

وی تصریح کرد: همچنین باید به مشکل کم آبی نیز توجه شود و مسئولان برای این مهم چاره‌ای بی اندیشند.

مدیر سازمان برنامه و بودجه استان نیز در جلسه گفت:حدود سه درصد اعتبارات اختصاص یافنه به استان در بخش عمران هزینه می‌شود.

مالکی افزود: در خصوص رفع مشکل کم آبی ۱۰۲۰ میلیارد تپمان اعتبار در استان توزیع شده که ۱۸۰میلیارد تومان به بخش آب روستایی اختصاص یافته است .

میرشکار رییس سازمان صنعت و معدن استان هم با تاکید بر نقش معادن در توسعه منطقه اظهار داشت: در استان سیستان و بلوچستان معادن فراوانی وجود دارد که می‌تواند در بحث توسعه مورد بهره برداری قرار گیرد

وی افزود:علاوه بر این ظرفیت‌های مختلف تولیدی نیز می‌تواند به مدد توسعه منطقه بشتابد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان برق جامعه جلسه شورای برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۵۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

علی سملیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پس از درخواست‌های مردمی در خصوص عدم پوشش مناسب در روستای بن بید و پس از بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل، با ایجاد سایت ایرانسل در این روستا، مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات برطرف و به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

وی افزود: بن بید، روستایی از توابع شهرستان دشتی با ۵۱ خانوار و جمعیت ۱۷۰ نفر می‌باشد.

سملیان اظهار کرد: پروژه سایت روستای بن بید، با نیازسنجی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر و اعتبارات طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیمانکاری شرکت ایرانسل با تکنولوژی 3G/4G طراحی، نصب و راه اندازی شد.

وی گفت: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، می‌تواند سبب توانمندسازی و تأثیرگذاری آگاهانه این قشر از جامعه، در توسعه پایدار روستایی و روند توسعه کشور شود.

وی افزود: ICT در روستا منجر به توانمندسازی در ابعاد گوناگونی مانند آموزش، بهداشت، بازاریابی و داد و ستد، درآمد، گردشگری، بهره وری و غیره می‌شود.

کد خبر 6090302

دیگر خبرها

  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»