Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل بنیاد برکت گفت: ستاد راهبری طرح پیشرفت و آبادانی به زودی در دلفان تشکیل می‌شود. ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سعید جعفری ظهر امرور در ستاد مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی که با موضوع پیشرفت و آبادانی شهرستان دلفان در سالن جلسات استانداری لرستان تشکیل شد اظهارداشت: ما به درخواست استاندار لرستان از رئیس ستاد اجرای فرمان امام (ره) خواستیم تا بنیاد برکت به بحث دلفان ورود پیدا کند و در کنار استاندار و مجموعه دستگاه‌های اجرایی به نوعی مدیریت و راهبری طرح توسعه، پیشرفت و آبادانی دلفان را با محوریت اشتغال بر عهده بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هنر ما باید این باشد که بتوانیم مجموعه امکانات را به حرکت در بیاوریم و با هدایت استاندار در یک بازه زمانی مثلا سه ساله اقداماتی را در شهرستان دلفان به ثمر بنشانیم تا نتیجه آن رفع فقر، محرومیت و بهبود شاخص‌ها باشد اما بنیاد برکت به تنهایی نمی‌تواند این کار را انجام دهد چون نیازمند کار و خرد جمعی است.

مدیر عامل بنیاد برکت به شکل گیری ستاد راهبری طرح پیشرفت و آبادانی در شهرستان دلفان اشاره کرد و گفت: ریاست این ستاد با استاندار است و اعضای ستاد دستگاه‌های اجرایی هستند که در بخش‌های مختلف فعالیت دارند.

وی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان را دبیر این ستاد دانست و عنوان کرد: در این ستاد امام جمعه و فرماندار حضور دارند و ما نیز در نقش قائم مقامی و دستیاری در کنار  استاندار به عنوان مدیر این طرح خدمت می‌کنیم.

جعفری بیان کرد: برای انجام این کار بنیاد برکت یک مدیر اجرایی در استان مستقر می‌کند و ستاد این طرح از هفته‌های آینده تشکیل می‌شود؛ معاونین استاندار رئیس این کمیته‌ها هستند و به تناسب موضوعیت و محوریت کمیته‌ها اعضا را مشخص می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه ستاد راهبری طرح پیشرفت و آبادانی در دلفان حدود چهار کمیته تخصصی دارد ، خاطرنشان کرد: در بخش‌های اجتماعی، آموزشی و فرهنگی، اقتصادی و سرمایه گذاری، اشتغال، زیر بنایی، عمران و آبادانی و بخش‌های حقوقی، امنیتی و حقوقی فعالیت‌ها دنبال می‌شود.

مدیر عامل بنیاد برکت تصریح کرد: شاخصه اصلی اعضای ستاد و این کمیته‌ها حضور مردم است، از هر  جامعه‌ای که بتوانیم نماینده‌ای در این کمیته‌ها داشته باشیم تبیین می‌کنیم و هر کاری هم که می‌خواهد در منطقه انجام شود یک گردش کاری خواهد داشت.

وی با اشاره به امکانات و ظرفیت‌های شهرستان دلفان اظهارداشت: بر حسب تجربه برای اینکه یک رویکرد منطقه‌ای توسعه‌ای داشته باشیم و آن مشکلات دوباره تکرار نشود ما باید جایگاه و ظرفیت منطقه را ببینیم.

جعفری افزود: برای شناخت امکانات این شهرستان باید یک مشاور باشد که مشاور انتخاب شده است  و می‌تواند ظرف چند ماه آینده مطالعات را انجام دهد. مطالعات فاز به فاز در کمیته‌ها بررسی، تایید و نهایتا به تصویب ستاد می‌رسد و اجرایی می‌شود.

وی عنوان کرد: این برنامه فصل الخطاب همه ما خواهد بود. برای اینکه جریانی در منطقه دلفان ایجاد و یک باور و عزم ملی در منطقه شکل بدهیم به طور یقین باید قبل از اینکه کار مشاور ارائه شود چند کار پیشرو و پیشگام در منطقه انجام دهیم که در این قضیه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار بیایند.

مدیر عامل بنیاد برکت بیان کرد: ما می‌توانیم از محل تفاهم نامه کمیته امداد و سپاه مبنی بر ساخت 800 واحد مسکونی در لرستان، بخشی را در شهرستان دلفان عملیاتی کنیم.

وی تصریح کرد: بنیاد برکت هم اکنون در دلفان و کوهدشت فعالیت‌های حوزه اشتغال خود را رشوع کرده است. با استاندار لرستان صحبت شده تا شهریور ماه امسال برنامه‌های حوزه اشتغال دلفان را عملیاتی کنیم.

جعفری خاطرنشان کرد: ما به عنوان یک عضو و جز از آن مجموعه راهبری دلفان حضور پیدا می‌کنیم و با توجه به تجربه‌ای که در رویکرد توسعه منطقه‌ای داریم این تجربه را با هم افزایی در دلفان عملیاتی می‌کنیم و به طور یقین ما برای این کار باید رویکرد قرارگاهی، عملیاتی و جهادی داشته باشیم و پس یک مقداری از این میز و صندلی‌ها باید فاصله بگیریم و وارد میدان عمل و عملیات شویم.

وی اظهارداشت: ما کار را با برنامه و طرح پیش می‌بریم و این برنامه و اقدام پایش می‌شود. اگر پایش و رصد نشود هیچ کارایی ندارد. این پایش انجام می‌شود تا کاری که در دلفان انجام می‌دهیم قابل تکثیر باشد و در سه سال دوم بتوانیم در کل استان اجرایی و تکرار کنیم.

مدیر عامل بنیاد برکت افزود: برای تحقق برنامه‌های این ستاد مردم باید پای کار بیاین چون یکی از دلایلی که ما نتوانستیم در بحث  توسعه موفق شویم این بوده که نشستیم و برای کسانی تصمیم گرفتیم که از خودشان  نظری نخواستیم.

وی بخشی نگری و عدم شبکه سازی را از دیگر عوامل عدم توسعه دانست و عنوان کرد: ما جریان توسعه از گفتمان را در منطقه ایجاد نکردیم، کشورهای که عقب تر از ما بودند ولی همین برنامه‌ها را اجرا کردند اکنون موفق تر از ما هستند و توانتسند محرومیت را از بین ببرند. آنها مردم را پای کار آوردند و به جای اینکه به دنبال صنایع بزرگ باشند به دنبال صنایع خرد و متوسط بودند.

جعفری گفت: تمام بحث اجتماعی حول بحث اقتصادی است بنابراین اگر در منطقه کاری برای مردم انجام دهیم و درآمد و معیشت پایدار داشته باشند  بسیاری از مشکلات اجتماعی نیز کم می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41450/P1377/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۶۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراحل برخورد با افراد بی‌حجاب بر اساس لایحه عفاف و حجاب

حجت‌الاسلام محمدتقی نقد علی درباره نحوه برخورد با افراد بی‌حجاب طبق لایحه عفاف و حجاب گفت: در لایحه عفاف و حجاب که اگر مورد تایید نهایی شورای نگهبان قرار بگیرد مرحله نخست را در قالب یک تذکر پیامکی با یک جریمه معلق قرار دادیم و در مرحله بعد اگر طرف اصرار بر کشف حجاب داشت جریمه قطعی خواهد شد و در مرحله سوم فرایند قضایی را تعریف کردیم.

وی اظهار کرد: ماده ۶۳۸ قانون فعلی بی‌حجابی را جرم‌انگاری کرده است و جرم هم  جرم مشهود است و نیروهای انتظامی طبق آن عمل می‌کنند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود: اگر لایحه به مجلس بیاید وضعیت از نظر کیفیت برخورد تعدیل می‌شود.

حجت‌الاسلام نقدعلی اظهار کرد: تشکیل ستاد حجاب از تکالیف مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و سال‌های سال است که تشکیل ستاد حجاب تکلیف شده است و مطابق آن پیش می‌روند.

وی گفت: کارکرد ستاد حجاب این است که دستگاه‌ها را جمع می‌کند و تکالیف اجرایی و عملیاتی کردن مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را تدوین می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • مراحل برخورد با افراد بی‌حجاب بر اساس لایحه عفاف و حجاب