Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@20:40:35 GMT

۱۳ دلیل داغ شدن گوشی و راه جلوگیری از آن‌ها

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۵۴۹۸

۱۳ دلیل داغ شدن گوشی و راه جلوگیری از آن‌ها

به گزارش جهان نيوز، اگر مالک یک گوشی هوشمند هستید، احتمالا تا حالا بارها با مشکل داغ شدن گوشی مواجه شده‌اید. این یک پدیده‌ی شایع به‌حساب می‌آید که معمولا در فصل تابستان بیشتر هم می‌شود. علت داغ شدن گوشی ممکن است عوامل مختلفی باشد که گرمای تابستان هم تأثیر زیادی در آن‌ها دارد. در ادامه به ۱۳ روش برای جلوگیری از داغ شدن گوشی و خنک کردن آن می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱. باتری گوشی خود را فقط تا ۸۰ درصد شارژ کنید
اول از همه، اگر ناچار به شارژ شبانه گوشی خود هستید، در این مدت گجت مذکور را بر یک سطح صاف و خنک قرار دهید. در ضمن باید بگوییم که طبق نظر کارشناسان، بهتر است که باتری گوشی را تا ۱۰۰ درصد شارژ نکنید زیرا چنین کاری عمر باتری را کاهش را می‌دهد و احتمال گرم شدن آن هم افزایش می‌یابد. در کل، وقتی که شارژ باتری به حوالی ۳۰ درصد رسید آن را به شارژر وصل کنید و وقتی که شارژ به ۸۰ درصد نزدیک شد، آن را از برق دربیاورید.

۲. گوشی را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار ندهید
این مورد نیازی به توضیح چندانی ندارد. برای خنک نگه‌داشتن گوشی، آن را در یک روز گرم تابستانی، در معرض نور مستقیم خورشید به حال خود رها نکنید.

۳. همواره اپلیکیشن‌های بلااستفاده را ببندید
وقتی که به‌طور همزمان اپلیکیشن‌های زیادی باز باشند (همین موضوع برای تب‌های مرورگر هم صدق می‌کند)، گوشی باید پردازش‌های بیشتری انجام دهد همین منجر به گرم شدن آن می‌شود. به همین خاطر اگر از اپلیکیشن‌های خاصی استفاده نمی‌کنید، آن‌ها را به‌طور کامل ببندید و در ضمن در حین شارژ شدن گوشی، بستن اپلیکیشن‌ها و بازی‌های سنگین را هم فراموش نکنید.

۴. روشنایی صفحه‌نمایش را کم کنید
بخش اعظمی از شارژ باتری صرف تأمین انرژی برای روشنایی صفحه‌نمایش می‌شود. به همین خاطر در مواقعی که در محیط‌های بیرون هستید، برای خنک کردن گوشی، سعی کنید تا حد ممکن روشنایی صفحه‌نمایش گوشی را کاهش دهید.

۵. اپلیکیشن‌ها را به‌روز نگه‌دارید
برای خنک کردن گوشی، همواره توصیه می‌شود که سیستم‌عامل و اپلیکیشن‌ها را به‌روز نگه دارید. زیرا شاید در نسخه‌ی قدیمی آن‌ها مشکلی وجود داشته باشد که همین مشکل مذکور منجر به مصرف انرژی بیشتر و افزایش گرمای گجت می‌شود.

۶. اپلیکیشن‌های بلااستفاده را در گوشی خود نصب نکنید
تا آنجایی که می‌توانید اپلیکیشن‌های بلااستفاده را حذف کنید. همچنین توصیه می‌شود تنظیمات نوتیفیکیشن‌های مربوط به اپلیکیشن‌های نه‌چندان ضروری را هم غیرفعال کنید. در نهایت هم باید به غیرفعال کردن سرویس‌های مربوط به مکان‌یابی اپلیکیشن‌های خاص هم اشاره کنیم.

۷. از حالت هواپیما بهره بگیرید
در مواقعی که در بیرون از خانه هستید و قصد استفاده از گجت خود را ندارید، برای خنک کردن گوشی می‌توانید آن را خاموش یا حالت هواپیما را فعال کنید. با این کار شارژ کمتری مصرف می‌شود و در عین حال گرمای کمتری تولید می‌کند.

۸. برای مدت طولانی از بلوتوث استفاده نکنید
سعی کنید که برای مدت طولانی از بلوتوث استفاده نکنید و بعد از استفاده از این مشخصه، تنظیمات مربوط به آن را غیرفعال کنید. اگر گوشی شما به‌صورت خودکار به بلوتوث اتومبیل وصل می‌شود، بهتر است این اتصال خودکار را غیرفعال کنید.

۹. اگر گوشی اندرویدی دارید یک اپلیکیشن آنتی‌ویروس نصب کنید
اگر گوشی اندرویدی دارید و همواره گوشی شما داغ می‌شود، این مشکل می‌تواند مربوط به وجود ویروس باشد. به همین خاطر با نصب یک اپلیکیشن قدرتمند آنتی‌ویروس می‌توانید در راستای خنک کردن گوشی خود قدم بردارید.
۱۰. از بازی کردن دست بکشید
اگر احساس می‌کنید که گوشی شما در حال داغ شدن است، پس در چنین حالتی بهتر است از انجام بازی دست بکشید و در ضمن بعد از بستن آن مطمئن شوید که بازی مذکور در پس‌زمینه‌ی سیستم فعال نباشد.

۱۱. کاور گوشی را بردارید
اگر گوشی شما تا حد زیادی داغ شده، برای خنک کردن آن بهتر است کاور آن را بردارید.
۱۲. کابل شارژ را بررسی کنید
یکی از مواردی که می‌تواند منجر به داغ شدن بیش‌ازحد گوشی در حین فرایند شارژ شود، مشکل در زمینه‌ی کابل شارژ است. به همین خاطر برای بررسی این موضوع گوشی خود را با یک کابل جدید،شارژ کنید.

۱۳. شاید علت داغ شدن گوشی دوربین آن باشد
بسیاری از کاربران در مورد این موضوع خبر ندارند اما باید بگوییم اگر مدت طولانی مشغول فیلم‌برداری با گوشی خود هستید، این فرایند می‌تواند منجر به داغ شدن گوشی شود. به همین خاطر برای خنک کردن گوشی فیلم‌برداری را متوقف و برای مدتی اپلیکیشن دوربین را به‌طور کامل ببندید.

منبع: ‌This Is Inside
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه تهران ۹ هزار اتوبوس برقی نیاز دارد، گفت: خرید و واردات دو هزار دستگاه در دست پیگیری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، مهدی چمران امروز _ پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت _ در همایش روز معمار بجنورد اظهار کرد: خرید و تأمین اتوبوس‌های برقی نهایی شده است و اکنون تأمین ۹ هزار دستگاه از این ناوگان در تهران نیاز است.

وی افزود: حمل و نقل برقی و پاک نیاز پایتخت است البته در این باره کشور تجربه‌ای ندارد به همین لحاظ خرید ناوگان برقی مخالفانی دارد.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه اجرای این امر کار سخت و پیچیده‌ای نیست، خاطرنشان کرد: اکنون زمینه سازی برای تأمین ناوگان حمل و نقل برقی در حال انجام است، قراردادی میان شهرداری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز وزارت نیرو برای ایجاد ایستگاه شارژ برق منعقد شده، استارت کار زده شد و تا زمانی که اتوبوس‌ها تأمین شود، ایستگاه‌های شارژ هم آماده خواهد شد.

چمران با اشاره به اینکه یک ایستگاه شارژ برق اتوبوس به صورت نمادین افتتاح شده است، گفت: قرارداد تأمین ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با شرکت داخلی از جمله مپنا بسته شده و تا پایان سال شماری از آن تحویل می‌شود، همچنین خرید و واردات ۲ هزار دستگاه در دست پیگیری است.

وی درباره تأمین اتوبوس‌های برقی برای شهر بجنورد گفت: این امر باید نیازسنجی و مورد مطالعه قرار گیرد، باید میزان تأثیر آلودگی ناوگان حمل و نقل در کاهش کیفیت هوا مورد بررسی قرار گیرد تا ضرورت تأمین این ناوگان تشخیص داده شود.

رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها با اشاره به اینکه ناوگان برق قیمت بالا و البته دوام بیشتری دارد گفت: نداشتن آلودگی سوخت و صوت از مزایای این ناوگان است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با انتقاد از ورود نماهای رومی به شهرها اظهار کرد: باید در بهبود سیما و منظر شهری کار شود، معماری رومی وارداتی است که به عنوان حُسن قالب شد، البته مصوب شد که معماری رومی و وارداتی به ویژه برای ساختمان‌های مسکونی ممنوع شود.

کد خبر 750092

دیگر خبرها

  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • مهار آتش‌سوزی در مغازه شارژ سیلندر گاز
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!