Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه مدیریت فرهنگی یک پروژه مشارکتی است، گفت: پیش نیاز این نوع مدیریت، آگاهی و مشارکت همه عناصر دانشگاهی از مسائل موجود و اهداف پروژه است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، عسکری در نخستین نشست معاونان فرهنگی اجتماعی و دانشجویی فرهنگی دانشگاه‌های منطقه یک کشور، با بیان اینکه استادان، کارکنان و دانشجویان سه رکن دانشگاه هستند و متناسب با مسئولیت‌هایی که در دانشگاه دارند باید در این پروژه مشارکت داشه باشند، اظهار داشت: در شرایطی که به علت شرایط حاکم بر جامعه همبستگی اجتماعی به مقدار قابل توجهی کاهش یافته است، دانشگاه در بین نهاد‌های جامعه دارای بیشترین حد اعتماد در میان مردم است و هنوز عناصر دانشگاهی برای مردم دارای مرجعیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر همین اساس دانشگاه به عنوان نهاد میانجی و پل ارتباطی بین جامعه و دولت نقش آفرینی می‌کند از این رو از دانشگاه انتظار می‌رود به عنوان خرد منفصل جامعه از طریق نهاد سازی و مدیا در بازسازی همبستگی اجتماعی مشارکت فعال داشته باشد.
مهندس عسکری در ادامه گفت: یکی از اقداماتی که در این زمینه می‌توان انجام داد ایجاد کانون‌های گفتگوی ملی برای حل مشکلات کشور در دانشگاه است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی خاطر نشان کرد: دانشگاه در مقابل مسائل جامعه بی تفاوت نیست. دانشگاه خرد منفصلی است که مسائل را رصد و تحلیل کرده و مواجهه عقلانی با آن‌ها دارد. از این رو باید به وظیفه ذاتی خود که مشارکت اجتماعی و آموزش اخلاقی جامعه است بازگردد و انجام این وظیفه در ذیل معاونت فرهنگی و اجتماعی بیشتر به سرمنزل مقصود می‌رسد.
عسکری با اشاره به نقش کلیدی و سابقه تمدنی و میراث فرهنگی دانشگاه به علت وجود فعالیت و حضور طیف‌های گوناگون دانشجویی و فرصت تعامل با دانشجویان بویژه در معاونت فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و این مهم را عامل موثری در بازخوانی مباحث فرهنگی و مذهبی دانست.
وی همچنین لازمه این امر را شناخت ارکان همبستگی اجتماعی و چگونگی تحقق آن‌ها دانست و افزود: باید به تقویت ارزش ها، هنجار‌ها و قواعد اجتماعی نسلی که آینده ایران، پیشرفت و تعالی آن به ذهن و عمل جوانان دانشجو گره خورده است پرداخت.
عسکری با اشاره به بحث مسئولیت اجتماعی دانشگاه در جامعه گفت: دانشگاه می‌بایست در دو رکن ماموریت‌های کلان دانشگاه و کنشگران یا عناصر دانشگاهی مسئولیت اجتماعی خود را ایفا کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عسگری وزارت علوم مدیرکل فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری امام جمعه شهرکرد گفت: رسانه‌ها و مطبوعات موظفند که مسائل و مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند، به ویژه در این دولت که مسئولان حضور میدانی دارند، باید مطالبات مردم به ویژه در بحث مسکن، راه‌ها، مصوبات سفر و ... کاملا سالم، درست و با هم‌افزایی مطرح شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام هفتم اردیبهشت‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرکرد با بیان اینکه امروز در جامعه بین‌الملل شاهد تغییر و تحولات هستیم، اظهار کرد: بعد از وقایع مختلف نگاه‌ افراد تغییر پیدا کرد، به طوری‌که در آمریکا دانشگاه‌های معتبر علیه حکومت خود و در راستای حمایت از فلسطین و غزه حرکت‌هایی انجام داده و شعارهایی را سر می‌دهند.

وی افزود: با این حرکت‌ها هراس وجود آمریکا را فرا گرفته البته در اروپا نیز این گونه اتفاقات در حال رخ دادن است، این امر نشان از قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی است، جمهوری اسلامی اقتدار را در جامعه ایجاد کرده که نمی‌توان ساده از آن گذشت و این حرکت تا جایی پیش می‌رود که به مقصد خود برسد.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به روز ورزش زورخانه‌ای، تصریح کرد: این ورزش یکی از ورزش‌های سالم و مورد توجه بسیاری از افراد است که باید نگاه قوی‌تر و جامع‌تری به این ورزش صورت گیرد، گرچه مشکلاتی همچون نبود زورخانه در مرکز استان از مشکلات این جامعه ورزشی بود که در سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان شد تا تلاش در راستای دایر شدن زورخانه‌ای در مرکز استان انجام شود که پذیرفتند و باید پیگیری‌ها در این راستا صورت گیرد تا مشکل جامعه زورخانه‌ای برطرف شود.

نکونام به اشاره به روز ایمنی حمل و نقل، بیان کرد: ایمنی حمل و نقل و راه‌ها از جمله مسائل مهم است، سال‌هاست راه‌های مواصلاتی به دلیل مشکلات با تصادفات و ضایعات انسانی و اقتصادی مواجه است که باید این بحث هر چه بیشتر دنبال و ایمنی حاکم شود.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به روز شوراها و ضرورت توجه به این امر، اضافه کرد: شوراها یکی از مسائل مهم و از ظرفیت‌های نظام اسلامی است، مسئله شعار سال نشان از حضور مردم در عرصه‌های مختلف به صورت همه‌جانبه است، اما گاهی گلایه‌هایی در مورد مطرح نکردن مطالبات مردم مطرح می‌شود که باید شوراها واقعیات را مطرح کنند، همچنین مسئولان نسبت به شوراها عنایت لازم را داشته باشند تا با همدلی و همکاری مشکلات مردم رفع شود.

نکونام با اشاره به روز معلم و شهادت شهید مطهری، بیان کرد: شهید مطهری الگوی تمام عیار، شخصیتی جامع، موثر و مفید برای جامعه به ویژه فرهنگیان است، امروز فرهنگیان با انگیزه در صحنه حاضرند اما ضرورت‌ها بیش از پیش است.

وی ادامه داد: تربیت نسل جوان و نوجوان، جهت‌دهی فکری، اخلاقی، علمی و ایمانی آن‌ها کاری است که عمده آن در آموزش و پرورش و به دست معلمان شکل می‌گیرد که باید انگیزه لازم در معلمان ایجاد شود کما اینکه خلاءهایی وجود دارد که باید رفع شوند، بنابراین معلمان باید باانگیزه کافی تربیت نسل جوان و نوجوان را مفید و کارا انجام دهند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه نماز جمعه پایگاه مردمی و حامی قدرت است، تصریح کرد: سخن اصلی در این پایگاه‌ها سخن مردم است، مواضع امام جمعه از مواضع رهبری اخذ می‌شود و باید خط مشی رهبری دنبال شود، در مواضع مقام معظم رهبری مطالبات مردم بیان می‌شود به گونه‌ای که ائمه جمعه باید حرف دل مردم را بیان کنند و باید اجازه دهند با رعایت موازین، اخلاق و حفظ حریم و حرمت مسئولان مطالبات بیان شود و با سعه صدر پیگیر و شنوای مطالبات مردم باشند.

نکونام با اشاره به روز جهانی کار و کارگر و روز جهانی مطبوعات، افزود: در جلسه‌ای که با برخی از تشکل‌های کارگری داشتم عمده حرف آنها این بود که باید حرف‌های ما توسط مسئولان شنیده شود و مسئولان فرصت‌هایی را ایجاد کنند تا آنها بتوانند رو در رو مطالب خود را بیان و خلاءها پر شود، در صورتی که مشکلات آنها برطرف نشد بهترین مکان نماز جمعه است، با اخلاق و با رعایت نظم و موازین مختلف مطالب بیان تا مشکلات رفع شود.

وی گفت: کارگر باید با نشاط و محیط کار با نشاطی را داشته و به آینده خود امیدوار باشد تا جهشی که مقام معظم رهبری بیان کردند محقق شود، از طرفی رسانه‌ها و مطبوعات موظفند که مسائل و مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند، به ویژه در این دولت که مسئولان حضور میدانی دارند، باید مطالبات مردم به ویژه در بحث مسکن، راه‌ها، مصوبات سفر و ... کاملا سالم، درست و با هم‌افزایی مطرح شود.

انتهای پیام


 

دیگر خبرها

  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار خانواده خود تجربه کند
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه