Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بسیج سازندگی استان اردبیل تفاهمنامه همکاری انعقاد کردند تا با افزایش همکاری‌ها، گام‌های موثرتری را برای محرومیت‌زدایی در مناطق محروم این استان بردارند.

حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل در این جلسه با اشاره به اینکه با استفاده از ظرفیت‌های سازمان بسیج سازندگی و همکاری‌های چندجانبه تلاش داریم برای خانوار تحت حمایت که فاقد سرپناه هستند، ۶۰ مسکن مددجویی بسازیم، گفت: هر پروژه‌ای که در سال ۹۶ برای ساخت مسکن مددجویی در نظر گرفته شده بود، به طور صددرصد مورد بهره‌برداری قرار گرفت که با همکاری‌های گسترده‌تر می‌کوشیم در سال‌جاری نیز به این مهم دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر اساس تفاهمنامه همکاری فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه‌های ساخت مسکن، ایجاد اشتغال، بهداشت و درمان و توزیع سبد غذایی صورت گرفته است، افزود: بسیج سازندگی در کنار کمیته امداد به خصوص در رسیدگی به مناطق محروم و مرزنشین استان اردبیل خدمات قابل توجهی را به اقشار آسیب‌پذیر ارائه کرده است.

دشتی با اشاره به اینکه درصدد هستیم از تنوع طرح‌های اشتغال بسیج سازندگی برای مددجویان تحت حمایت استفاده کنیم، بیان کرد: بسیج سازندگی با اجرای طرح‌های متنوع اشتغال‌زایی نقش بسزایی را در ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و نوین ایفا می‌کند که می‌توانیم با بهره‌گیری از این طرح‌ها، مددجویان بیشتری را وارد بازار کار کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه به دلیل ضریب بالای محرومیت در روستاها، رسیدگی به مناطق محروم و دور افتاده در اولویت ارائه خدمات کمیته امداد و بسیج سازندگی قرار گرفته است، گفت: با افزایش حمایت‌ها و خدمت‌رسانی به مناطق محروم و مرزنشین امیدواریم شاهد توسعه و پیشرفت این مناطق باشیم.

وی با اشاره به اینکه با اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی برای مددجویان ساکن در مناطق محروم تلاش داریم ضمن ترویج مهاجرت معکوس روستاییان از شهرها به محل سکونت خود، به رونق اقتصادی این مناطق کمک کنیم، اعلام کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل مهاجرت اهالی روستاهای کمتر توسعه یافته و مناطق محروم به شهرهای بزرگ نبود امکانات مناسب شغلی و رفاهی در این مناطق است که با همکاری مضاعف بسیج سازندگی و سایر دستگاه‌های اجرایی می‌توانیم بخش قابل توجهی از مشکلات ساکنان این مناطق را بر طرف کنیم.

دشتی با بیان اینکه تعامل و همکاری همه جانبه دستگاه‌های اجرایی و خیران می‌تواند مسیر خدمت رسانی به اقشار آسیب‌پذیر ساکن در مناطق محروم و مرزنشین را هموارتر کرده و مشکلات آنها را کاهش دهد، افزود: یاری رسانی به نیازمندان و مستمندان اردبیلی همیاری تمامی آحاد مردم، مسئولان و نیکوکاران را می‌طلبد تا شاهد ارتقای همبستگی اجتماعی و ریشه‌کن شدن فقر و محرومیت از منطقه باشیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه جنگ اقتصادی پیش‌آمده توسط دشمنان فشار مضاعفی را بر مددجویان تحت حمایت و افراد نیازمند وارد می‌کند، گفت: خانوار بی‌بضاعت جامعه در شرایط سختی به سر می‌برند که توسعه همکاری‌ها و مشارکت در یاری‌رسانی به محرومان، تلاش دشمن را برای دستیابی به اهداف شوم خود ناکام خواهد گذاشت.

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی همچون سنوات گذشته یاریگر کمیته امداد در هجمه‌های روانی دشمنان بر علیه این نهاد بود، اعلام کرد: ورود بسیج به بحث حمایت و جلب اعتماد عمومی به کمیته امداد موجب شد تا هجمه‌های روانی در همان دقایق نخست خنثی شود و شاهد همبستگی اجتماعی در برابر مطالب نادرست و غلط دشمنان باشیم.

دشتی با اشاره به اینکه توسعه همکاری‌های کمیته امداد و بسیج سازندگی آبادانی و پیشرفت مناطق محروم استان اردبیل را رقم خواهد زد، بیان کرد: بر اساس رویکرد جدید کمیته امداد، درصدد هستیم بیش از پیش از ظرفیت گسترده «بسیج» در زمینه‌های اشتغال، فرهنگی، عمرانی و مشارکت‌های مردمی بهره‌مند شویم تا نتایج مثبت آن موجب توسعه منطقه شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است