Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه در فضای ملکی سازمان تامین اجتماعی، درمان برای بیمه شدگان رایگان است، گفت: این افتخاری است که سازمان تامین اجتماعی در دولت تدبیر و امید در راستای توسعه کمی و کیفی فضاهای فیزیکی ملکی قدم برداشته است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، عبدالرحمن تاج الدین درمراسم افتتاح اورژانس، هتلینگ و ام آر آی بیمارستان تامین اجتماعی آتیه همدان که با حضور استاندار این استان برگزار شد، با بیان اینکه به مناسبت هفته تامین اجتماعی ده‌ها پروژه در اقصی نقاط کشور و عموماً در مناطق کمتر توسعه‌یافته مورد بهره‌برداری قرار گرفت، اظهار کرد: امروز درمانگاه شهرستان رزن به عنوان یکی از درمانگاه‌های سازمان تامین اجتماعی طبق استانداردهای روز بهره‌برداری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان بهار در استان همدان به زودی ساخته می‌شود، گفت: در حوزه به‌روزرسانی تجهیزات پزشکی به اندازه یک دهه در عرصه درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی اقدام شده است.

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در این راستا شاهد ورود دستگاه‌هایی همچون «MRI»، «سی تی اسکن» و نیز سیستم «پکس» در بیمارستان آتیه همدان هستیم، خاطرنشان کرد: افتخار می‌کنیم سازمان تامین اجتماعی در کسب رضایتمندی بیمه‌شدگان تلاش کرده است.

تاج‌الدین با تاکید به اینکه برخی از فضاهای بیمارستانی سازمان تامین اجتماعی در شأن بیمه‌شدگان، بیمار، پزشک، پرستار و کارکنان بیمارستان نبود و برای بهسازی آنها اقدام شد، گفت: امروز فضای آرام‌بخشی فراهم شده که این مهم نه تنها در ارائه خدمات با کیفیت بلکه در افزایش روحیه نشاط بیماران نیز موثر است.

وی با بیان اینکه استاندار همدان امروز از اقدامات صورت گرفته در بیمارستان آتیه رضایتمند است ، افزود: سازمان تامین اجتماعی هر ماه ٦ هزار میلیارد تومان هزینه می کند.

معاون حقوقی و امور مجلس تامین اجتماعی با اشاره به اینکه تامین اجتماعی یک سازمان درآمد هزینه است، خاطرنشان کرد: این سازمان باید خود تجهیز منابع و توزیع منابع را انجام دهد و درآمدی از نفت و ردیف اعتباری از بودجه دولتی ندارد.

وی از وجود ٣ میلیون و ٢٠٠ هزار بازنشسته تامین اجتماعی در کشور خبر داد که با خانواده‌هایشان بیش از ٥ میلیون نفر می‌شوند و در ادامه افزود: در ارائه خدمات بهتر به این افراد تلاش کرده‌ایم اما معتقدیم خدمات هنوز کامل نیست .

تاج الدین با اشاره به اینکه در مجلس در قالب برنامه پنجم توسعه برای نخستین بار بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی نهادینه شده است، خاطرنشان کرد: بر اساس این برنامه امسال در بودجه سالانه کشور ٥٠ هزار میلیارد تومان دولت موظف شد با اولویت سازمان تامین اجتماعی نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کند.

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: در راستای تجهیز فضاهای درمانی و توسعه اقدامات بیمه‌ای در استان همدان کارهای خوبی صورت گرفته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان نیز در این مراسم گفت: اورژانس بیمارستان آتیه با اعتباری بالغ بر ٢٣ میلیارد ریال و مرکز ام آر آی با اعتبار ٧٠ میلیارد ریال راه اندازی شده است.

دکتر علیرضا صفری افزود: انبار دارویی بیمارستان غرضی ملایر نیز به مساحت هزار متر مربع و اعتبار ٧٠ میلیارد ریال نیز آماده بهره برداری است که در هفته های آینده بهره برداری می شود.زایشگاه بیمارستان غرضی با ١٠ میلیارد ریال اعتبار نیز در حال بازسازی است که به زودی بهره برداری می شود.

وی تعداد بیمه شده تامین اجتماعی استان همدان را ٧٨٠ هزار نفر ذکر کرد و افزود: تعداد تخت فعال در استان همدان ٣٠٠ تخت است که نسبت بیمه شده به تخت فعال در رتیه پنجم کشور هستیم.

مدیر درمان  تامین اجتماعی استان همدان اظهار داشت: کلینیک بیهوشی بیمارستان آتیه همدان نیز راه‌اندازی شده که مراحل جراحی بیماران را مطلوب تر کرده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تامین اجتماعی پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۳۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین