Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@01:38:40 GMT

سیر تا پیاز قاچاق در قطعات یدکی‌ هواپیمایی

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۳۹۸۳۷

سیر تا پیاز قاچاق در قطعات یدکی‌ هواپیمایی

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی ،وقوع قاچاق در قطعات یدکی‌ هواپیمایی را تکذیب کرد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، مقصود اسعدی‌ سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه قاچاق قطعات یدکی‌ هواپیما در بخش هوایی واقعیت ندارد، گفت:استفاده از کوچکترین قطعه یدکی‌ هواپیما منوط به اخذ گواهینامه‌های لازم و تأیید کارشناسان هوایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمایشگاهی از قطعات و لوازم یدکی‌ هواپیما که ساخت دست متخصصان و کارشناسان خبره ایرانی است،‌ در چند روز آینده برگزار می شود.(نمایشگاه فرصت های طراحی و ساخت قطعات مورد نیاز صنعت هوانوردی 1 و 2 مردادماه)در این نمایشگاه شاهد توانمندی‌های متخصصان ایرانی در صنعت هوایی خواهیم بود.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره عدم تحویل هواپیماهای اِی تی آر و ایرباس از سوی شرکت‌های هواپیمایی بوئینگ گفت: این اقدام شرکت‌های هواپیمایی خارجی عجیب نیست و ما آن را پیش بینی کرده بودیم.

سامانی افزود: شرکت‌های هواپیمایی ایران برای تأمین ناوگان مورد نیاز خود از تمامی کشورهای خارجی استفاده خواهد کرد و برنامه‌هایی برای این بخش در نظر گرفته‌ است.

وی درباره صحبت‌های اخیر یک خلبان که مدعی شده بود برخی از شرکت‌های هواپیمایی خلبانان را مجبور می‌کنند که با وجود نقص فنی پرواز کنند، گفت: چنین اقدامی امکان پذیر نیست چراکه شرکت‌های هواپیمایی و سازمان هواپیمایی به لحاظ قانونی نمی‌توانند خلبانان را مجبور به چنین پروازهایی‌ کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه

فخرالدین کشاورز مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس اظهار کرد: فرودگاه شهید دستغیب شیراز به عنوان نخستین فرودگاه دارای نظامنامه جامع فرودگاهی منطبق با پارت ADR و مقررات اجرایی آن، گواهینامه فرودگاهی دریافت می‌کند.

او گفت: این گواهینامه، فردا پنجم اردیبهشت ماه توسط رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی و جمعی از مقامات استانی و فعالان حوزه هوانوردی در محل فرودگاه شهید آیت الله دستغیب شیراز اعطا خواهد شد.

کشاورز بیان کرد: فرودگاه شیراز، پس از طی فرایند‌های مختلف تدوین نظامنامه، دستورالعمل‌های عملیاتی، برگزاری کلاس‌های آموزشی، انجام ممیز‌های متعدد و رفع یافته‌های غیراستاندارد موفق به اخذ گواهینامه فرودگاهی از سازمان هواپیمایی کشوری شده است.

او ادامه داد: این فرایند با همکاری کامل و سازنده دفتر مقررات فرودگاهی، پست مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و مدیریت ایمنی شرکت و دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان با موفقیت انجام شده است.

اخذ گواهینامه فرودگاهی که در زمره شاخص‌های توسعه خدمات و ارتقای ایمنی هوانوردی از منظر سازمان جهانی هواپیمایی کشور (ایکائو) است، یکی از الزامات ملی و بین‌المللی است که شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بابد نسبت به اخذ آن در درجه اول برای فرودگاه‌های بین‌المللی اقدام کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه
  • قیمت جت شخصی چند؟
  • خرید جت؛ جنجال بر سر یک قانون ۲۰ ساله!