Web Analytics Made Easy - Statcounter

 
آرایشگاه ها دارای وسیله های مخلتفی است که با برخی از آنها تا حدی آشنا هستید. در این مطلب به چند مورد از بیماری هایی که ممکن است در آرایشگاه ها به آنها مبتلا شوید اشاره می کنیم. بهتر است آنها را جدی بگیرید.


حقیقت این است که هم در آرایشگاه های سنتی و هم در آرایشگاه های مدرن و گران قیمت، امکان انتقال بیماری هایی وجود دارد که شما حتی فکرش را هم نمی کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از روش های صاف کردن مو دربعضی از آرایشگاه ها، استفاده از ترکیبات حاوی فرمالدئید همراه با سشوار یا اتوی داغ است. فرمالدئیدها با قرار گرفتن در معرض دمای بالا، ترکیباتی از خود متصاعد می کند که می تواند باعث بروز سردرد، حالت تهوع، سوزش چشم و گلو شود. مصرف مقادیر زیاد این ماده شیمیایی، نمایان شدن آثار سمی آن را در بدن به دنبال دارد و مقادیر اندک آن نیز باعث تحریک سوزش و خارش چشم و ریزش اشک می شود. مسمومیت خون، افزایش اسید خون و کاهش شدید حرارت بدن هم از عوارض جذب فرمالدئید از طریق دستگاه گوارش است.


آرایش ناخن ها و عفونت
برداشتن قسمتی از ناخن ها که از آن با عنوان cuticle نام برده می شود، ممکن است ظاهر آن ها را بهتر کند، اما احتمال ورود عفونت به این بخش از بدن را افزایش می دهد. Cuticle  ها بین پوست انگشت و ورقه ناخن قرار می گیرد و یک پوشش محافظتی و ضدآب روی آن به وجود می آورد، اما در صورت آسیب دیدگی می تواند دچار عفونت شود.



لامپ های مانیکور و سرطان

همه ما می دانیم که استفاده از تخت های برنزه کننده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد، اما تعداد کمی هستند که از خطر لامپ های کوچک مانیکور که با هدف سفت و سخت کردن ناخن های مصنوعی تولید شده اند، مطلع باشند. با این که نور حاصل از این لامپ ها روی ناحیه بسیار کوچکی از پوست می تابد، اما باز هم تعدادی از استفاده کنندگان را دچار سرطان پوست کرده است.   منبع: سیمرغ

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۴۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • ببینید | ناخن طلا برای کاشت برای خانم‌های پولدار!
  • این ۴ عادت به تدریج جان شما را می‌گیرد
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود