Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کانون انجمن‌های صنفی رانندگان استان قزوین گفت: 6 هفته پیش که صدای اعتراض رانندگان بلند شد وزیر راه و شهرسازی جلسه ای با مسئولان تشکل‌ها برگزار کرد و اولین قول افزایش 20 درصدی کرایه رانندگان بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ؛  صبح قزوین؛ چندی پیش بود که شاهد اعتراضات سراسری کامیوندارن حوزه حمل و نقل در کشور و همچنین استان قزوین بودیم که به وضعیت معیشتی و بیمه ای و عدم نوسازی ناوگان حمل و نقل اعتراض داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


علی‌اکبر سیارمه در گفت‌وگو با  صبح قزوین درباره مشکلات کامیونداران استان قزوین اظهار می‌کند: 12 سال پیش همزمان با 26 آذر سال 85 در سالروز حمل و نقل، گردهمایی مسئولان حمل و نقل در بندرعباس برگزار شد و همه مشکلات صنف کامیونداران جمع آوری شد.

وی می‌افزود: در این گردهمایی مشکلات کامیونداران در جزوه ای با عنوان رنج نامه جان و مال برکفان جاده‌های کشور جمع آوری شد، اما با گذشت 12 سال گذشته تا به امروز این مشکلات حل نشده بلکه انباشته شده است. 

رئیس کانون انجمن‌های صنفی رانندگان استان قزوین ادامه می‌دهد: حدود 70 درصد سرمایه گذاری در ناوگان حمل و نقل توسط رانندگان صورت می‌گیرد و این عزیزان هم نیروی انسانی و هم سرمایه گذار این حوزه هستند و در جاده‌ها با حوادث زیادی دست و پنچه نرم می‌کنند. 

وعده‌ها هنوز محقق نشده است 
وی عنوان می‌کند: رانندگان جان و مال خود را در کف جاده‌ها گذاشته اند و با حوادث زیادی مواجه اند و در شرایط مختلف کشور در صف اول حمایت از نظام قرار دارند و این انتظار وجود دارد، طی این سال‌ها حداقل مطالبات توسط مسئولان ذی ربط انجام شود. 

این مسئول اضافه می‌کند: سوخت مصرفی رانندگان از 16.5تومان به 150 تومان و از این شرایط به 300 تومان افزایش یافته است؛ در دوره‌ای به ما قول داده شده بود که 50 درصد پول بیمه کامیونداران پرداخت شود اما هنوز این قول‌ها محقق نشده است. 

وی با اشاره به اعتراضات اخیر کامیونداران در سراسر کشور گفت: 6 هفته پیش که صدای اعتراض رانندگان بلند شد وزیر راه و شهرسازی جلسه ای با مسئولان تشکل‌ها برگزار کرد و اولین قول افزایش 20 درصدی کرایه رانندگان بود. 

سیارمه عنوان کرد: با توجه به عدم افزایش نرخ کرایه‌های بار طی سه سال گذشته و مشکلات معیشتی رانندگان، این مسئله باعث اعتراض آنان شده بود؛ برای ایجاد مطالبات این حوزه و جبران بخشی از گرانی ایجاد شده در برخی از قطعات خودرو، افزایش نرخ متعادل در دستور کار قرار گرفت.

وی تصریح کرد: البته هنوز این 20درصد اعمال نشده و یکی از درخواست‌های رانندگان این است که این نرخ کرایه با توجه به شهرهای مختلف کشور توازن داشته باشد، هم اکنون کارگروهی برای تعیین نرخ کرایه کف با عنوان "تُن کیلومتر" تشکیل شده تا نتیجه قطعی اعلام شود. 

رئیس کانون انجمن‌های صنفی رانندگان استان قزوین ابراز کرد: طی 2 هفته هماهنگی با سازمان تعزیرات و بازرگانی و صنعت و معدن جلساتی برگزار شده تا توزیع لاستیک به خوبی صورت بگیرد؛ 125جفت لاستیک هماهنگی شده اما رانندگان به قیمت دولتی لاستیک‌ها گلایه دارند. 

اعتراضات کامیونداران از سوءاستفاده کنندگان جداست 
وی تصریح کرد: از دولت به واسطه افزایش 20 درصدی کرایه رانندگان تشکر میکنیم اما لازمه تحقق این موضوع این است که هزینه تن کیلومتر تعیین شود تا در سراسر ایران یکدست باشد و برای مناطق خاص و شرایط خاص مثل انتقال کالاهای بنادر نرخ‌های بیشتری تعیین شود. 

این مسئول افزود: اگر ما احساس کنیم که اراده دولت براین است که مشکلات کامیونداران حل شود، ما هم همراهی لازم را با دولت خواهیم داشت تا مطالبات رانندگان به صورت معقول انجام شود. 

وی بیان کرد: مشکلات کامیونداران در حوزه نوسازی ناوگان، افزایش نرخ کرایه‌ها و حل شدن مشکل بیمه آنهاست، البته جلسات کاری از طریق وزارت راه و مجلس و وزیر کار برای حل مشکلات درحال انجام است و آگاهی داریم که اراده دولت براین است که با کامیونداران به تعامل برسد اما درخواست ما ایت است که در حل مشکلات ما تسریع شود. 

سیارمه اذعان کرد: عده خاصی که در حوزه مشکلات کامیوندارن به دنبال سوءاستفاده و موج سواری از اعتراضات مردم هستند تکلیفشان جداست؛ امروز اکثر مردم دچار مشکل اقتصادی هستند. 

وی عنوان کرد: ما رانندگان با توجه به حساسیت شغلی که داریم و بخشی از اقتصاد وابسته به حوزه حمل و نقل است و یکی از فاکتورهای اساسی و زیربنایی برای توسعه هر کشوری حوزه حمل و نقل است بنابراین باید توجه ویژه ای به این حوزه شود. 

افزایش حقوق بازنشستگی کامیونداران 
احمد مشیریان معاون «امور روابط کار» وزیر کار اخیرا گفته است که مشکلات قانونی کامیون داران در وزارت کار قطعا پیگیری خواهد شد و راهکارهای قانونی برای آن پیش بینی می‌شود اما واقعیت این است که عمده مشکلات این صنف مربوط به سایر دستگاه‌ها است که توسط وزارتخانه‌های مربوطه پیگیری می‌شود. 

مشیریان می‌افزاید: افزایش حقوق بازنشستگی به تناسب میزان مابه التفاوت پرداختی از سوی خود رانندگان، برقراری بیمه تکمیلی و قرار گرفتن در شمول مشاغل سخت و زیان آور، مطالبات رانندگان در حوزه وزارت کار است. 

پیش از این نیز معاون وزیر کار در مورد وضعیت رسیدگی به مشکلات کامیون داران برای استفاده از مزایای مشاغل سخت و زیان آور گفته بود: "اگر این رانندگان به صورت فردی درخواست بدهند در صورت احراز شرایط، مشمول مشاغل سخت و زیان آور می‌شوند اما مطالبه مشخص آنها این است که این موضوع به صورت یک قانون برای تمام رانندگان کامیون و برون شهری اجرایی شود.

در این زمینه با درخواست رانندگان طرحی در سال ۹۵ از سوی نمایندگان مجلس در حال تهیه بود اما ظاهرا مسکوت مانده است." 

بر اساس این گزارش، یکی از مهمترین درخواست‌های کامیون‌داران و رانندگان مربوط به افزایش حقوق بازنشستگی آنها است مبنی بر اینکه «حقوق بازنشستگی» رانندگانی که از شمول قانون کار خارج هستند و از بیمه اجباری خویش فرما برخوردارند، به تناسب حق بیمه ای که پرداخت می‌کنند، افزایش یابد. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۱۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب

آمار نشر در فروردین ماه حاکی از افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در فروردین ماه نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته دارد، در حال شمارگان کتاب نیز ۵۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تسنیم، براساس آمار‌های موجود در خانه کتاب و ادبیات ایران، در نخستین ماه از سال جدید، نشر ایران شاهد انتشار ۵ هزار و ۲۱ عنوان کتاب تازه بوده است، که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته شاهد افزایش ۲۴ درصدی بوده‌ایم.

از این میان ۳ هزار و ۶۶۲ عنوان تالیفی و هزار و ۳۵۹ عنوان ترجمه بوده است. ناشران تهرانی ۳ هزار و ۶۳۳ عنوان کتاب منتشر کرده و ناشران شهرستانی هزار و ۳۳۸ عنوان.

در میان کتاب‌های منتشر شده فروردین ماه، ۳ هزار و ۱۰ عنوان چاپ اول و ۲ هزار و ۱۱ عنوان تجدید چاپ بوده است، شمارگان کل کتاب‌های منتشر شده شش میلیون و سیصد و سی هزار و دویست و شصت و چهار نسخه بوده است، اگرچه تعداد عناوین نسبت به بازه زمانی مشابه ۲۴ درصد افزایش داشته است،، اما شمارگان کل کتاب‌ها با ۵۰ درصد افزایش روبرو بوده است.

میانگین شمارگان هر عنوان نیز هزار و ۲۶۰ نسخه بوده است که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته افزایش داشته است که نسبت به بازه زمانی مشابه ۵۷ درصد افزایش داشته است.

ارزش ریالی کتاب‌های منتشر شده در فروردین ماه، ۱۱ میلیارد و شصت و دو میلیون و پانصد و هفتاد و یک هزار و نود ریال بوده و میانگین قیمت کتاب نیز به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که در فروردین ماه سال گذشته میانگین قیمت کتاب ۸۱ هزار تومان بوده است، یعنی افزایش ۱۱۰ درصدی را در قیمت‌ها در آستانه نمایشگاه کتاب تجربه می‌کنیم. میانگین قیمت کتاب نیز از صفحه‌ای ۵۰۰ تومان به صفحه‌ای هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در آستانه نمایشگاه کتاب در حالی اتفاق افتاده است که قیمت کاغذ نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته افزایشی نداشته و تعرفه‌های چاپ نیز اخیراً و برای ماه‌های پیش رو با افزایش همراه بوده است.

در میان رده‌های دیویی نشر کودک و نوجوان با ۹۲۱ عنوان کتاب در صدر قرار دارد و پس از آن ادبیات با ۹۰۹ عنوان و کمک درسی با ۷۳۱ عنوان در رده‌های بعدی قرار دارند، کمترین عناوین منتشره نیز با ۶۰ عنوان به حوزه کلیات اختصاص دارد.

در حوزه کودک و نوجوان از ۹۲۱ عنوان کتاب منتشره ۵۶۸ عنوان تالیفی و ۳۵۳ عنوان ترجمه بوده است، اگر چه فاصله ترجمه و تالیف در این حوزه چندان نگران کننده نیست،، اما وقتی آمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه را در قیاس با تجدید چاپی‌ها بررسی کنیم، خواهیم دید که روند حرکت ناشران به سمت کتاب‌های تجدید چاپ و کاهش تالیفات تازه در این حوزه ادامه دار بوده و وضعیت نگران‌کننده‌ای را ایجاد کرده است.

شمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه ۴۳۵ عنوان و شمار تجدید چاپی‌ها ۴۸۶ عنوان بوده است. میانگین شمارگان کتاب در حوزه کودک و نوجوان نیز هزار و ۴۵۸ نسخه بوده است. اما قیمت کتاب‌های کودک و نوجوان نیز با افزایش روبرو بوده است، از ۵۲ هزار تومان در فروردین سال گذشته به ۷۶ هزار تومان رسیده است. به عبارت دیگر ۴۴ درصد گران‌تر شده است.

دیگر خبرها

  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • گلایه رانندگان از روکش فرسوده آسفالت جاده سبزوار - بردسکن + تصاویر
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد افزایش یافت
  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد ۵۰ درصد افزایش یافت
  • پایان شگرد گران‌فروشی «عجله» برای اسنپ و تپسی
  • نرخ جدید کرایه تاکسی و اتوبوس در کرمانشاه اعلام شد
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب