Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@11:03:10 GMT

تن ندادن ۴۰ اداره به کاهش مصرف برق

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۷۱۵۲۱

تن ندادن ۴۰ اداره به کاهش مصرف برق

دولت برای کاهش مصرف برق و کاستن از خاموشی‌های گسترده، ساعات کاری ادارات را یک ساعت به جلو آورد تا از وسایل سرمایشی کمتر استفاده شود، اما بخش قابل توجهی از دستگاه‌های دولتی کرمانشاه همچنان به مدیریت مصرف تن نداده‌اند.

ایرنا: آنچنان که مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه به ایرنا گفت: با تغییر ساعات کار اداری در استان انتظار داشتیم که مصرف برق این بخش حدود ۵۰ مگاوات کاهش یابد، اما این رقم از ۳۵ مگاوات بیشتر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیمراد مرادی مجد افزود: حدود ۴۰ اداره استان دستورالعمل دولت برای مدیریت مصرف برق را رعایت نکرده اند که اسامی آن‌ها را به استانداری اعلام کرده ایم.
در بخشی از استان‌ها از اول تیر و در تعدادی دیگر از جمله کرمانشاه از نیمه تیر تا زمان خنک شدن هوا، ساعت کار اداری یک ساعت به جلو کشیده شده است.
در حالی که میانگین مصرف برق بخش اداری در کشور حدود ۱۲ درصد کل مصرف است، اما این رقم در استان کرمانشاه از مرز ۲۰ درصد هم گذشته است.
مصرف برق استان کرمانشاه در زمان اوج بار (پیک) حدود ۷۰۰ مگاوات است که ۱۵۰ مگاوات آن در ادارات استان مصرف می‌شود.

** هشدار استاندار
استاندار کرمانشاه ۲۸ تیر در نشست ستاد مدیریت بحران استان تاکید کرد: به صورت جدی بر نحوه مصرف برق در ادارات و ارگان‌ها نظارت می‌شود و در صورت مشاهده افزایش مصرف برق با دستگاه‌های متخلف برخورد خواهد شد.
هوشنگ بازوند اظهار داشت: بازرسی‌های لازم انجام می‌شود و در صورتی که مصرف برق ادارات نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته باشد با آن‌ها برخورد خواهد شد.
او همچنین بانک‌ها را تهدید کرد که در صورت صرفه جویی نکردن، برق آن‌ها توسط شرکت توزیع قطع می‌شود.
رئیس جمهوری اوایل تیر ماه در جلسه هم اندیشی مدیران اجرایی سراسر کشور گفت: در فصل تابستان مدام به مردم گفته می‌شود که در مصرف آب و برق صرفه جویی کنند، ولی نباید از این نکته غافل شویم که دولت، ادارات و وزارتخانه‌های آن بایستی در خط مقدم صرفه جویی آب و برق باشند.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی با تاکید بر کنترل مصرف آب و برق تابستان در تمامی وزارتخانه‌ها و زیرمجموعه‌های آن‌ها گفت: اگر مصرف این بخش‌ها بالاتر از سال گذشته باشد باید مسئولان مربوطه آن بخش را عوض کنند.
در راستای همین دستور بود که عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور روز ۹ تیر استانداران سراسر کشور را مکلف به پیگیری صرفه جویی و نظارت بر نحوه مصرف آب و برق در دستگاه‌های اجرایی، کاهش ۲۰ درصدی در مصرف آب و ۱۰ درصدی در مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال ۹۶ کرد.
در صورت رعایت نکردن صرفه جویی در دستگاه ها، استانداران موظف به قطع آب و برق آن‌ها شده اند.
قرار دادن دمای وسایل سرمایشی بر روی دمای ۲۵ درجه و خاموش کردن آن‌ها در ساعات غیراداری از مهمترین جزئیات دستور دولت به ادارات زیرمجموعه است، اما آنچنان که مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه اظهار داشت: برخی ادارات به این دستورات عمل نمی‌کنند و با بی‌توجهی به رعایت دمای توصیه شده، حتی سیستم‌های سرمایشی را در ساعات غیراداری روشن می‌گذارند.
مرادی مجد از اداراتی هم که دیزل ژنراتور دارند خواست در ساعات اوج مصرف از این منبع استفاده کنند.

** کلافگی از قطعی مکرر برق
به دنبال تشدید گرمای هوا و افزایش مصرف برق در استان کرمانشاه، خاموشی‌های مستمر در دستور کار شرکت توزیع نیروی برق استان قرار گرفته و اکنون در بیشتر روز‌ها برق مناطق مختلف استان دست کم به مدت ۲ ساعت قطع می‌شود.
استان کرمانشاه در ۱۰ سال گذشته قطعی‌های برنامه‌ریزی برق نداشته و به همین دلیل تحمل این خاموشی‌ها برای شهروندان سخت و طاقت فرسا شده است، زیرا همزمان با برق، آب و بسیاری از خدمات عمومی سطح شهر هم قطع می‌شود و تحمل گرمای هوا شهروندان را کلافه می‌کند.
صنایع و کسبه استان هم از تداوم قطعی برق دچار خسارت‌های قابل توجه شده اند.
به گفته مرادی مجد، تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف در زمان پیک، دیگر شاهد قطعی برق در تابستان نخواهیم بود.
البته اگر تابستان هم اندکی مراعات کند و چند درجه‌ای از گرمای خود بکاهد، احتمالا قطعی برق استان منتفی می‌شود.
در ازای افزایش هر یک درجه گرمای هوا، مصرف برق در کشور حدود هزار و ۵۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد که به گفته مرادی مجد این رقم در استان کرمانشاه حدود ۵۰ مگاوات برآورد می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه اظهار داشت: تا حدود سه هفته آینده قطعی برق پایان می‌یابد.
استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۷۵۰ هزار مشترک برق دارد که ۶۲۵ هزار مورد آن خانگی، ۲۵ هزار مشترک عمومی و ۱۰ هزار مشترک کشاورزی و صنعتی هستند و بقیه مشترکان هم در 'سایر مصرف و روشنایی معابر' تعریف می‌شوند.
تمامی شهر‌ها و ۲ هزار و ۶۲۲ روستای استان (غیر از روستا‌های خالی از سکنه یا دارای کمتر از سه خانوار) به شبکه توزیع برق متصل هستند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003YKa

منبع: فردا

کلیدواژه: خاموشی مصرف برق مجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۱۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ اگرچه اشتیاق ما برای مصرف شیرینی همیشه وجود دارد، اما مصرف شکر طول عمر را کاهش می‌دهد. به خاطر داشته باشید که همه شکر‌ها بطور یکسان مضر نیستند و شکر سفید تصفیه شده، نوعی است که می‌تواند به طور جدی بر سلامتی تاثیر بگذارد.
مهم است مضرات مصرف شکر را بدانید و اینکه چه تاثیر منفی روی بدن دارد.

وضعیت بدن بلافاصله بعد از ترک قند و شکر
بسیاری از افراد میزان مصرف قند خود را بسیار ناچیز می‌دانند در صورتی که مصرف آن‌ها بسیار بیشتر از آنچه است که تصور می‌کنند.

پس از یک ساعت
شکر اعتیاد آور است و واکنش دوپامین را در مرکز مغز، مانند یک دارو فعال می‌کند.
بسته به مقدار شکری که روزانه مصرف می‌کنید، ممکن است تغییرات مختلفی در سطح قند خون، عرق ریختن، لرزش، افسردگی، گرسنگی را تجربه و با مصرف سبزیجات تازه، فیبر، منابع پروتئینی ضد التهاب و چربی‌های سالم با این نشانه‌ها مقابله کنید.

بعد از یک روز:
یک روز پس از قطع مصرف شکر شاید برایتان سخت باشد و ممکن است علائمی از جمله سردرد و افت در سطح انرژی را تجربه کنید.
اما بدن شروع به التیام می‌کند و شکر میکروارگانیسم‌های مضر، مانند، کاندیدا را تغذیه می‌کند که با رشد بیش از حد می‌تواند سلامت دل و روده را تحت تاثیر قرار دهد.
قطع شکر فرآوری شده به حفظ آن میکرو ارگانیسم‌ها کمک می‌کند.

بعد از یک هفته:
وقتی مصرف شکر را برای یک هفته کنار می‌گذارید بدن شما به سرعت شروع به ترمیم و بهبود در سطوح انسولین و واکنش‌های التهابی می‌کند.
ظرف مدت ۷۲ ساعت، از آنجا که سطح انسولین شروع به تثبیت می‌کند، هورمون‌های دیگر (مانند آن‌هایی که در ذخیره سازی چربی دست دارند) نیز به سطوح نرمال باز خواهند گشت که به شفافیت پوست و کاهش پف صورت می‌انجامد.

بعد از یک ماه:
افزایش اشتها و وزن و عفونت‌های قارچی و التهاب مفاصل همگی جز مواردی هستند که به دلیل مصرف زیاد شکر ایجاد می‌شود.
اما با ترک مصرف شکر شاهد کاهش وزن طبیعی، سلامت شکم و مغز خواهید بود.

بعد از شش ماه:
با ترک مصرف شکر حدود شش ماه علاوه بر ثبات قند خون، کاهش وزن به سلامت کلی خواهید رسید و ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی و پیری زودرس کاهش می‌یابد.

فواید و اثرات مثبت ترک قند و شکر برای بدن
ترک قند و شکر می‌تواند تاثیر مثبتی بر سلامتی قلب و بدن بگذارد.

بهبود سطح انرژی:
بسیاری از افراد نوشیدنی‌های قندی شیرین، نوشیدنی‌های انرژی زا، و نوشیدنی‌های حاوی شکر را زمانی که احساس می‌کنند به انرژی بیشتری نیاز دارند، می‌نوشند.
با این حال، مطالعات نشان داده اند که مصرف قند بیش از حد در بدن می‌تواند باعث اختلال در فعالیت‌های روزمره شود.
مصرف زیاد شکر توانایی بدن را برای حفظ ذخایر انرژی آن تا جایی که ممکن است، مسدود می‌کند پس با ترک این عادت از آسیب‌های این چنینی در امان خواهید بود.

سلامت قلب:
طبق تحقیقات منتشر شده در ژورنال انجمن قلب آمریکا، کاهش مصرف شکر نیز خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش می‌دهد.

محافظت در برابر سرطان:
مطالعات متعددی در سراسر جهان نشان داده اند که شکر مواد غذایی سلول‌های سرطانی را تامین می‌کند؛ بنابراین اگر مصرف قند را کاهش دهید یا متوقف کنید، ممکن است به جلوگیری از انواع مختلف سرطان کمک کنید.
علاوه بر این، با ترک مصرف شکر می‌توانید گسترش و تکثیر سلول‌های بدخیم را متوقف سازید.

محافظت از کبد:
فروکتوز و گلوکز می‌توانند منجر به تجمع سموم در کبد شوند، مشابه آنچه در زمان نوشیدن بیش از حد الکل رخ می‌دهد.
متخصصان توصیه می‌کنند که سم زدایی کبد بطور متناوب ریسک ابتلا به مشکلات کبد را کاهش می‌دهد.

بهبود خواب:
مصرف شکر می‌تواند باعث کاهش سطح انرژی شود. هم چنین می‌تواند خواب شما را مختل کند.
افرادی که از مصرف شکر پرهیز می‌کنند به سرعت متوجه می‌شوند که بهتر می‌خوابند.

جوان سازی پوست:
مصرف مقدار زیادی شکر می‌تواند با تولید کلاژن و الاستین که دو منبع پروتئین اصلی پوست هستند، اختلال ایجاد کند.
در دراز مدت قند بیش از حد می‌تواند باعث پیری زودرس و دیگر بیماری‌های پوستی شود.

کنترل وزن:
غذا‌های قندی شامل مقادیر بالایی از چربی ها، کربوهیدرات‌ها و کالری بالا هستند که می‌تواند باعث افزایش وزن شود.
حدف شکر از رژیم غذایی روزانه شما به محدود کردن این مواد کمک می‌کند و رسیدن به یک وزن متعادل و سالم را آسان‌تر می‌سازد.

بهبود هضم:
با کاهش مصرف شکر، سیستم گوارشی برای پردازش غذا بهبود می‌یابد. این کار به جلوگیری از یبوست و مشکلات مربوط روده به کمک می‌کند.

احساس رضایت:
مطالعات مختلف نشان داده اند که مصرف زیاد شکر باعث مقاومت در برابر لپتین می‌شود، هورمونی که به مغز پیام می‌دهد شما سیر هستید.

سلامت بهتر دندان:
باکتری موجود در دهان با مصرف قند رشد می‌کند. خوردن بسیاری از غذا‌های شیرین احتمال پوسیدگی دندان و دیگر مشکلات دندانی را افزایش می‌دهد.
با توقف مصرف قند به بهبود سلامت دندان‌ها و لثه کمک کنید.

دیگر خبرها

  • حجم و درآمد صادرات نفت روسیه کاهش یافت
  • جامعه عشایری سومین جامعه استان کرمانشاه
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • سومین نشست صمیمی؛ مدیرعامل پست بانک ایران با معاونین ادارات مستقل و ستادی برگزار شد
  • نوشیدن آب داغ باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • کاهش سرقت در اردبیل