Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@21:03:38 GMT

شکایت ۵۰ وکیل حقوقی از نخست‌وزیر تونس

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۸۳۳۵۷

شکایت ۵۰ وکیل حقوقی از نخست‌وزیر تونس

۵۰ وکیل حقوقی در تونس شکوائیه‌ای علیه نخست‌وزیر این کشور در خصوص دریافت پول‌هایی از انگلیس با هدف بهره‌برداری از اعتراضات اجتماعی اخیر به نفع خود، ارائه کردند.

خبرگزاری فارس: در حالیکه درخواست‌ها برای برکناری «یوسف الشاهد» نخست‌وزیر تونس افزایش یافته است، ۵۰ نفر از وکلای حقوقی نیز شکوائیه‌ای به دستگاه قضایی ارائه و الشاهد را به دریافت پول‌هایی از انگلیس با هدف بدنام کردن اعتراضات اجتماعی اخیر در تونس و بهره‌برداری از آن به نفع خود، متهم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«نزار بوجلال» هماهنگ‌کننده گروه وکلای مذکور در این باره می‌گوید که این شکایت علیه دولت تونس به اتهام دریافت پول‌های غیرقانونی از انگلیس با هدف بدنام کردن اعتراضات مسالمت‌آمیز اخیر در کشور تنظیم شده است.

به گفته وی در صورت اثبات این اتهام مجازات آن به حد اعدام می‌رسد.

بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، بوجلال افزود که پارلمان انگلیس و نیز پارلمان تونس اجرای تحقیقات درباره این موضوع را آغاز کرده‌اند.

اوایل ماه جاری میلادی روزنامه گاردین انگلیس نوشت که لندن مبالغی مالی به شرکت تبلیغات جهانی به منظور حمایت از دولت تونس به دنبال تظاهرات اخیر مردمی در این کشور در اعتراض به بودجه عمومی و افزایش قیمت‌ها، پرداخت کرده است.

سفارت انگلیس در تونس البته این خبر را تکذیب و تأکید کرد که «دولت انگلیس کمک‌های فنی به تونس ارائه می‌کند که از طریق برنامه‌های توسعه‌ای و کمک به بخش عمومی برای تعامل شفاف با ملت تونس صورت می‌گیرد.»

«إیاد الدهمانی» سخنگوی دولت تونس نیز گزارش گاردین را رد کرد و گفت که دولت هیچ گونه قراردادی با هیچ شرکت تبلیغاتی امضا نکرده است.

شکایت وکلای حقوقی از الشاهد در حالی است که اخیرا درخواست احزاب مختلف تونس از وی برای استعفا افزایش یافته و هفته پیش نیز «الباجی قائد السبسی» رئیس‌جمهور تونس بر ضرورت خروج از وضعیت کنونی کشور با دستیابی به اجماع سیاسی و یا استعفای دولت تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه وضعیت کنونی کشور نباید استمرار یابد، تصریح کرد که وضعیت به حدی رسیده که می‌توان گفت: از وضعیت بد به سمت بدتر شدن پیش می‌رویم و لذا باید این وضعیت متوقف شود.

رئیس‌جمهور تونس افزود که در صورت نبودن اجماع و توافق سیاسی با همه گروه‌ها، ممکن نیست که هیچ دولتی بتواند خواسته‌های ملتش را برآورده سازد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003YOB

منبع: فردا

کلیدواژه: شکایت وکیل حقوقی نخست وزیر تونس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۳۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌هایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.  

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • عکس| تصاویری از کنسرت خواننده عصر جدید در کشورهای عربی/خوانندگی احسان یاسین در تونس
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • دولت انتقالی هائیتی در بحبوحه آشوب باندهای خلافکار آغاز به کار کرد