Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مرتضی رضایی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین مشکلات هنگام وقوع زمین لرزه، قطع برق شهری و به تبع آن قطع شدن برق آنتن‌های دکل های اپراتورهاست، گفت: برای پیشگیری از این موضوع باید برای تامین برق مورد نیاز دکل های BTS  پیش بینی لازم را کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اکثر سایت‌ها دارای باتری هستند اما باید به طور مرتب رصد شوند و امکانات مورد نیاز مواقع بحران از جمله دیزل ژنراتور برای تامین برق مورد نیاز پیش بینی شود، از برگزاری مانور پایش باتری آنتن‌های BTS خبر داد و افزود: سازمان تنظیم مقررات منطقه شمال در 26 و 27 تیرماه امسال مانوری در حوزه آزمایش منابع تامین برق آنتن‌های BTS اپراتورها برگزار کرد که نتیجه آن ظرف چند روز آینده اعلام می‌شود.

در همین زمینه جواد غلامپور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهکیلویه و بویراحمد در جلسه کارگروه ارتباطات و مخابرات شورای هماهنگی مدیریت بحران این استان، از برگزاری مانور پایش میزان دوام باتری ایستگاه های تلفن همراه اپراتورهای مختلف در این استان از 25 تیر تا 5 مرداد خبر داد. 

ندا رحیمی مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب نیز با اعلام استقرار تیم ها در محل ایستگاه های تلفن همراه گفت: در این مانور قطعی برق در سایت ها بصورت دستی صورت می گیرد.

وی ادامه داد: به منظور پیشگیری از بروز قطعی در زمان وقوع حوادث احتمالی میزان شارژ و دشارژ شدن منابع برق سایت ها نیز در این مانور مورد ارزیابی قرار می گیرد.

همچنین مسعود الهامی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در جلسه هماهنگی برگزاری مانور و آزمایش پایداری سیستم های تغذیه نیروی شبکه های ارتباطی اپراتورها با اشاره به نقش کلیدی باتری های کارآمد و تعمیرات و نگهداری دوره ای باتری ها، ژنراتورها و یک سوکننده های ایستگاه های مخابراتی به همراه تحلیل نتایج و اعلام آنها به مراجع نظارتی، گفت: لازم است آخرین دستورالعمل های استاندارد منتشره در رابطه با تغذیه ایستگاه های مخابراتی توسط اپراتورها طی دوره های منظم لحاظ شود.

وی در ادامه خواستار تقویت بخش تغذیه سیستم های مخابراتی توسط اپراتورها برای ارتقاء سطح استان در رتبه بندی کشوری شد.

محسن قاسمی مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جنوب شرق نیز اظهار کرد: نظارت در بخش تغذیه و برگزاری مانورها بر اساس درخواست های اداره کل ICT استان کرمان شروع و از طریق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب شرق پیگیری شده است که در این راستا این اداره کل در خصوص فرآیند بازرسی و ارزیابی فنی سایت های استان با تمام ظرفیت اعلام آمادگی کرده است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: باتری برق تغذیه تلفن همراه زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۴۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • موتور پمپ‌های غیرمجاز روی رود قره آغاج قیر و کارزین جمع‌آوری شدند
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا