Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-04@03:43:33 GMT

رئیسی: بانک قرض الحسنه رضوی تاسیس می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۲۰۲۹۳

رئیسی: بانک قرض الحسنه رضوی تاسیس می‌شود

به گزارش پارس نیوز، 

بررسی اولویت‌ها و عملکرد آستان قدس رضوی موضوع گفت‌وگوی ویژه خبری امشب 1 مردادماه بود که با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی برگزار شد.

رئیسی با بیان اینکه مردم نباید فکر کنند که درآمد هنگفتی از سازمان ها نصیب آستان قدس می شود ادامه داد: برخی از شرکت هایی که وضعیت زیان‌ده داشتند با تغییر برنامه هایشان سود ده می‌شوند، لذا اساس کار بر ساماندهی اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برخی از شرکت ها را برای واگذاری آماده کرده ایم اظهار کرد: دو، سه کار را برای آستان قدس رضوی تعریف کرده ایم که باید انجام شود، در وضعیت شرکت ها ساماندهی خوبی در حال انجام است که فکر می کنم بتوانند آماده برای واگذاری شوند، باید شرکت ها را در وضعیت خوبی واگذار کرد، نشان ما از سازمان های اقتصادی نشان خوبی است، علیرغم مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد وضعیت و شرایط رو به بهبود است.

وی تصریح کرد: بنای ما این است که هر وقف و نذری باید براساس نظر واقف باشد، لذا آنچه در وقف نامه آمده دقیقا بدون کم و کاست باید عمل شود.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه بنا داریم درآمد شرکت را اعلام کنیم که در کجا مصرف می شود، گفت: به مرور زمان وضعیت شرکت ها ساماندهیِ بهتری پیدا می‌کند لذا، باورمان به شفافیت است.

رئیسی با اشاره به این‌که دلیل افزایش نذورات و موقوفات کارهایی است که انجام می‌دهیم، افزود: اطعام حرم حضرت رضا به دست نذورات مردم است لذا ، تمام خدام از اقشار مختلف مردم هستند که خدمت رسانی می کنند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به موسسه توسعه رضوی گفت: در رابطه با این موسسه کارشناسان مالی بسیار متبحری داشتیم تا بدانیم چه کار انجام می دهیم، اشکالاتی بر این موسسه گرفته شد و نظر بر این بود تا موسسه تغییر وضعیت بدهد، با بانک مرکزی صحبت کردیم تا بانک قرض الحسنه بتواند متناسب با ماموریت های آستان قدس رضوی عمل کند.

وی افزود: مجموعه بررسی های کارشناسان ما و کارشناسان بانک مرکزی بر این بود که بانک قرض الحسنه رضوی می‌تواند برای آستان قدس مفید باشد، لذا ما پیگیری‌های لازم را انجام داده‌ایم و تمام اسناد و مدارک آن در بانک مرکزی موجود است و منتظر اعلام نظر بانک مرکزی هستیم، لذا قرار است قرض الحسنه واقعی داشته باشیم و هیچ بهره ای در این رابطه وجود نداشته باشد و سود آن به صورت مستقیم برای مردم باشد، این بانک می‌تواند وضعیت آستان قدس رضوی را شفاف‌تر و در یک انضباط مالی بهتری قرار دهد ، قریب به یکسال است که منتظر صدور مجوز بانک مرکزی هستیم .


انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سید ابراهیم رئیسی آستان قدس رضوی درآمد مشکلات اقتصادی خدمت رسانی بانک مرکزی قرض الحسنه آستان قدس رضوی بانک مرکزی سید ابراهیم رئیسی قرض الحسنه مشکلات اقتصادی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۲۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید

به گزارش خبرگزاری مهر دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش نفت در خصوص نامه انجمن ها به رهبر انقلاب در خصوص سرکوب نرخ ارز در سامانه نیما گفت: در سالی که جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است باید زمینه های مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد با حذف ارز چند نرخی از سوی بانک مرکزی رقم بخورد زیرا پس از سال ها تجربه، اثبات شده که ارز چند نرخی فساد آور است.

ناصر عاشوری دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش نفت اظهار داش: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، باید زمینه های لازم از سوی دولت و مجلس برای افزایش تولید با مشارکت مردم و بخش خصوصی فراهم شود اما کماکان سیاست های بر ضد این شعار کماکان در اقتصاد وجود دارد.

وی به سیاست های ارزی بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: ارز چند نرخی مشکلات زیادی به همراه دارد و فساد آور است و از طرفی هم انگیزه لازم را از تولیدکنندگان می گیرد.

وی افزود: لذا باید سازوکارهایی تعبیه شود تا مشارکت سرمایه گذار و بخش خصوصی و مردم در اقتصاد بیشتر شود زیرا با گذشت ۴۰ سال از انقلاب، همچنان سهم بخش خصوصی در اقتصاد ملی بسیار ناچیز است و به نظر می رسد یکی از راهکارهای اصلی افزایش مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد، حذف ارز چند نرخی از سوی بانک مرکزی است.

کد خبر 6094072 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • بازگشایی جاده ارتباطی روستای گو بخش مرکزی نیکشهر
  • موزه آستان قدس رضوی نفائسی مرتبط با امام صادق(ع) در خود دارد /به جامانده از صادق آل محمد(ع)
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد