Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - در پايان جلسه خود با انتشار بيانيه اي اعلام کرد: مسئولان محترم کشور با اقتدار لازم در برابر توطئه دشمنان، فعالانه ايستادگي کنند.

به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، متن چهارمين نشست مشترک هيات رييسه و کميسيون هاي مجلس خبرگان به شرح زير است:
«بسم الله الرحمان الرحيم
درخت تنومند انقلاب اسلامي چهلمين سال عمر خود را در حالي سپري مي کند که غارتگران بين المللي و دشمنان قسم خورده اش براي چندمين بار تلاش هاي مأيوسانه خود را براي ضربه زدن به آن تجربه مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دشمنان در اين سالها مهمترين عامل موفقيت نظام اسلامي در طول چهل سال گذشته که همان اعتماد مردم است را مورد هدف قرار داده اند و با منتقل کردن اطاق جنگ با ايران به وزارت خزانه داري امريکا، بدنبال اعمال فشار بر مردم شريف ايران از طريق تحريمهاي اقتصادي و در نتيجه ايجاد فاصله بين مردم و نظام هستند.
در شرايط کنوني لازم است مسئولان محترم کشور با اقتدار لازم در برابر توطئه دشمنان، فعالانه ايستادگي کنند و با پرهيز از دلخوش کردن به وعده هاي اروپايي، از معطل گذاشتن ساير ظرفيت ها و سرمايه هاي کشور، خودداري کرده و با جديت در مسير تحقق سياستهاي اقتصاد مقاومتي گام بردارند و از انجام هر امري که مايه سلب اعتماد مردم از نظام شود خودداري کنند.
خبرگان ملت با تبريک دهه کرامت و ميلاد ثامن الحجج حضرت امام علي بن موسي الرضا عليه آلاف التحيه و الثناء و تشکر از حضور مؤمنانه و عاشقانه آحاد مردم در برنامه هاي اين دهه پر خير و برکت، نکات زير را مورد تأکيد قرار مي دهد:
خبرگان ملت، در جهت صيانت از نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و ولايت فقيه و دفاع از حقوق ملت و حل مشکلات معيشتي و فرهنگي آنان، بر تحقق مطالبات کلان رهبري از قواي سه گانه تأکيد ويژه مي نمايد.
از دولت محترم انتظار ميرود براي جلوگيري از نابساماني هاي اقتصادي با حرکت در مسير ايجاد شفافيت اقتصادي از طريق ايجاد بانک جامع اطلاعاتي اقدام کرده، براي کنترل نقدينگي افسار گسيخته در کشور، با اصلاح نظام بانکي، زمينه حرکت به سمت توليد همراه با سرمايه گذاري اشتغال آفرين را فراهم کند و با اصلاح نظام مالياتي کشور، که بسياري از توليد کنندگان واقعي را با مشکل مواجه نموده زمينه سودجويي فعالان عرصه هاي کاذب اقتصادي مانند بازار سکه و ارز را فراهم کرده است؛ در جهت ساماندهي بازار، اقدام نمايد و نيز با استفاده از ابزارهاي تعرفه اي و هدفمند کردن واردات و مجهز کردن کامل گمرکات به تجهيزات کنترل خودکار واردات در جهت حمايت از توليد داخل گام بردارد.
همچنين با برقراري رابطه فعال و تعامل مستمر با همسايگان همراه و نيز ساير کشورهاي همسو، از فشار تحريمي غرب کاسته و زمينه فعاليت اقتصادي بازار و خروج از رکود را فراهم کنند و با حمايت هاي ويژه از محرومين و مستضعفين، زمينه سوء استفاده دشمنان از احساسات اين طبقه از افراد جامعه را از بين ببرند.
از دستگاه قضايي در خواست مي شود با برخورد با اقتدار و قاطعانه در برابر مفسدان اقتصادي و سودجوياني که به دنبال سوء استفاده از فرصتهاي پيش آمده در شرايط کنوني هستند، ايستادگي کرده و با مجازات عادلانه آنان، زمينه اعتماد بيشتر مردم به نظام را فراهم کند و با پيگيري جدي معوقات بانکي زمينه بازگشت سرمايه هاي ملي را فراهم نمايد.
از مجلس شوراي اسلامي انتظار مي رود با اقتدارکامل و با نظارت دقيق بر عملکرد مسئولان و با وضع قوانين مناسب و نظارت بر اجراي آن در جهت تحقق ساسيتهاي اقتصاد مقاومتي رسالت خويش را عملي کند.
از شوراي عالي فضاي مجازي انتظار مي رود، همچنان به طور فعال در جهت ساماندهي فضاي مجازي و مقابله با ابتذال اخلاقي و جنگ رواني دشمن، چاره انديشي کنند و از دستگاه هاي دولتي بطور مؤکد انتظار مي رود جهت راه اندازي و تقويت شبکه ملي اطلاعات، پايش و رصد و مقابله با شبکه هاي معاند، و غير اخلاقي گامي جدي بردارند.
از رسانه ملي انتظار مي رود با پرهيز از ترويج روحيه مصرف گرايي از جمله تبليغ کالاهاي خارجي و لوکس در جهت اصلاح فرهنگ اقتصادي گام بردارد.
مردم بزرگ ايران، صاحبان اصلي انقلابند و در عرصه هاي گوناگون حفظ نظام اسلامي درخشيده اند. صحنه هاي دفاع مقدس، و شکوه همياري و کمک به مناطق محروم و آسيب پذير و آسيب ديده و حضور آنان در بحران ها ماندگار است و همگان شاهد بوده اند که توطئه هاي پيچيده دشمن و ضد انقلاب با حضور مردم در صحنه خنثي شده است.
امروز که صحنه پيچيده جنگ تمام عيار دشمن بويژه در فشار اقتصادي و رواني و فشار عملي و تلاش مذبوحانه براي مقابله با آرمانهاي امام و شهداء در دستور کار اطاق مکر و فريب دشمن قرار دارد از مردم شريف ايران درخواست مي شود آنچنان که تا کنون با ولايتمداري خويش، انقلاب را حفظ کرده اند هم اکنون نيز با انگيزه بيشتر، اين راه نوراني را با عنايت به رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله العظمي خامنه اي «دامت برکاته» دنبال کرده و با حفظ اتحاد و انسجام خود، مانند هميشه مايه يأس دشمن و ناکامي وي شوند.»
سيام**9314**1601**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به روزنامه اطلاعات گفت: پارسال در نظارت‌های مستمری که داشتیم، بیش از ۷۰ پارکینگ دپو و محل توقف خودروها شامل۲۰ پارکینگ رسمی و ۵۰ پارکینگ غیررسمی را کنترل کردیم، یکی از مشکلات پلیس با خودروسازان داخلی پارکینگ‌های «غیررسمی» است که اغلب قابلیت کنترل ندارد.

 رحیمی ادامه می‌دهد: ما فقط در یک پارکینگ‌ غیررسمی ۱۲ هزار و ۵۰۰ خودرو را کشف کردیم و ادامه این پایش به جد در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی به مورد دیگری از احتکار خودروسازان اشاره می‌کند و می‌افزاید: اواخر پارسال مطلبی در فضای مجازی نشر شد مبنی بر این که تعداد قابل توجهی خودروی نیسان در یکی از پارکینگ‌های غیررسمی احتکار شده است که بلافاصله پلیس امنیت اقتصادی به این موضوع ورود کرد و در بررسی پلیس مشخص شد که افزون بر ۱۴ هزار دستگاه‌های وانت نیسان زامیاد و پادرا که احتمال احتکار هم داشتند، در آن پارکینگ غیررسمی دپو و انبار شده بود و این در حالی است که مردم حواله خرید خودروها داشتند و علیرغم این همه خودرو، به مردم خودرویی تحویل نمی‌شد، که پس از هماهنگی با تعزیرات شروع به توزیع خودروهای یادشده کردیم و این روند حتی تا ۲۹ اسفندماه پارسال ادامه یافت و هنوز هم ادامه دارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ادامه می دهد: در مورد احتکار، چه کالاهای اساسی و چه خودرو باشد، گله‌مند هستم و باید در این بخش با متخلفان برخوردهای قاطع‌تری انجام ‌شود.

ضرورت رفع معضل خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره راهکارهای پلیس برای کاهش مخاطرات خودروهای شوتی در مناطق مستعد قاچاق تأکید می‌کند: در این باره ابتدا باید به علل و عوامل شکل‌گیری معضل خودروهای شوتی اشاره کنم.

خودروهای شوتی معلول ورود بی‌رویه کالاهای قاچاق هم از مبادی رسمی و هم از مبادی غیررسمی است که از کشورهای همسایه و بعضاً از چین به سواحل و بنادر و در بعضی از موارد به بعضی از شهرهای غربی کشورمان وارد می‌شوند.

وی با بیان این که عامل شکل‌گیری خودروهای شوتی وفور کالاهای قاچاق در این نقاط است که در شهرهای مرزی و بنادر دپو می‌شود و طبیعتاً باید به عمق کشور انتقال یابد، تأکید می‌کند: چون این کالاها به‌طور غیرقانونی وارد کشور و شهرهای مرزی شده‌اند، پس به‌طور غیرقانونی هم باید به عمق کشور و شهرهایی مانند تهران و سایر کلانشهرها که خاستگاه این کالاها هستند، برسد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی کشور ادامه می‌دهد: ما برخورد همه‌جانبه‌ای را طی سال‌های گذشته و به‌ویژه در سال ۱۴۰۲ داشتیم، اما متأسفانه تعداد این خودروها سالانه رو به افزایش است.

رحیمی تأکید می‌کند: بخش دیگر، آسیب رسیدن به اقتصاد کشور است که حجم قابل توجهی از کالاهای قاچاق به‌وسیله این خودروها به عمق کشور منتقل می‌شود که مغایر قانون است.

حمایت برخی مسئولان از پدیده خودروهای شوتی!

سردار رحیمی همچنین می‌گوید: با صراحت باید بگویم که با وجود چنین خسارت‌ها و آسیب‌هایی که کشور و اقتصادمان متحمل می‌شود، برخی افرادی که مسئولیت‌های دولتی هم دارند، به‌طور رسمی و علنی در حال دفاع کردن از خودروهای شوتی هستند.

وی از برخورد بسیار ضعیف قانونی با این قبیل مجرمان و متخلفان به عنوان نکته دیگر یاد می‌کند و می‌افزاید: در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بر اثر رفتارهای خارج از عرف و غیرقانونی رانندگان خودروهای شوتی، ۱۲۲۴ هموطن جان خود را از دست دادند و بالغ بر ۱۶۰۰ نفر هم مجروح و مصدوم شدند که بسیاری از این ها ممکن است برای همیشه زمینگیر شوند و این اعداد بسیار قابل توجه و تأمل است، و از اینرو این دوستان باید رفتارهای غلط خود را کنار بگذارند.

سردار رحیمی از متوقف کردن ۲۴ هزار خودروی شوتی در سال گذشته خبر می‌دهد و این که افزایش ۵۰ درصدی نسبت به سال پیش از آن داشته و نگران‌کننده است.

استان‌های با بیشترین قاچاق کالا

رحیمی همچنین درباره استان‌های با بیشترین قاچاق کالا می‌گوید: باید استان‌ها را به ۲ گروه تقسیم کنیم؛ یک گروه استان‌هایی که مبداء قاچاق هستند که طبیعتاً شامل استان‌های جنوبی مانند بوشهر، هرمزگان، خوزستان و بخشی از سیستان و بلوچستان به صورت عمده و همچنین استان‌های کردستان و آذربایجان غربی با کولبری، جزو استان‌های مهم شکل‌گیری شبکه‌ها و کاروان‌های قاچاق کالا هستند و در عمق کشور هم بیشترین کالاهای قاچاق در تهران بزرگ و استان‌های اصفهان و البرز انبار می‌شود و از آنجا به سایر نقاط کشور انتقال می‌یابد ،البته برنامه های جامعی برای مقابله با این معضل اعم از پیش از ورود،در مرزها، کنترل محورهای مواصلاتی،انبارها و سرانجام واحدهای صنفی، پاساژها و مغازه‌هایی که کالاهای قاچاق به مردم عرضه می‌شود را در دستور کار داریم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • پلیس در اجرای «طرح نور» هوشمندانه و با ظرافت اقدام کند
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • داوطلبان مورد حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی در زنجان و خدابنده
  • کاندیداهای موردحمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی درزنجان و خدابنده
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است