Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار سنندج گفت: کامیون حامل مازوت که در حادثه ترمینال سنندج تصادف کرد جزو کامیون‌های چینی و غیراستاندارد بود که نباید اجازه تردد به آنها داده شود چون اکثرا مشکل ترمز دارند.

به گزارش ایسنا، حشمت الله صیدی روز پنج شنبه در شورای پیشگیری از وقوع جرم استان که با دستور کار حذف نقاط حادثه خیز استان برگزار شد، اظهار کرد: محل حادثه ترمینال سنندج کمربندی نیست و بلوار است که در گذشته و قبل از احداث آن، کامیون‌ها از خیابان گلشن تردد می‌کردند و باعث ترافیک و خطرات بسیاری شده بود که بلوار دکتر حسینی توسط مهندسان و با استانداردهای روز دنیا طراحی و احداث شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حداکثر شیب مجاز در این مکان هشت درصد است که شیب فعلی آن هفت و شش دهم درصد بوده و استاندارد است.

شهردار سنندج عنوان کرد: عملیات تعریض را در این مکان شروع کرده‌ایم و مکان دسترسی به تعویض پلاک هم در این مکان تغییر می‌کند.

وی تصریح کرد: کامیون حامل مازوتی که در حادثه ترمینال سنندج تصادف کرد جزو کامیون‌های چینی و غیر استاندارد بود که باید اجازه تردد آنها داده نشود چون اکثرا مشکل ترمز دارند.

صیدی گفت: تابلوهای لازم هم در بلوار دکتر حسینی نصب شده که اگر راننده رعایت می‌کرد شاهد این حادثه نبودیم.

وی ادامه داد: به جای اینکه شهرداری را مقصر بدانیم باید به فکر احداث کنارگذر باشیم تا دیگر شاهد اتفاقات این چنینی نباشیم.

شهردار سنندج در بخشی دیگر از سخنان خود عنوان کرد: کمربندی بهشت محمدی از چند سال پیش در شورای ترافیک مصوب شده که راهداری متولی آن است چون کارکرد برون شهری دارد و شهرداری متولی آن نیست که باید این مصوبه مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی ورودی سنندج – دیواندره هم که یکی دیگر از نقاط حادثه خیز است در حال انجام بوده و به صورت تعریض و ایجاد میدان انجام می‌شود.

رئیس شورای شهر سنندج هم در این جلسه اظهار کرد: یک از ایراداتی که به حادثه ترمینال مسافربری سنندج می‌گرفتند شیب بلوار دکتر حسینی بود در صورتی که میزان این شیب استاندارد است .

جلال شریعتی، خواستار جلوگیری از تردد تانکرهای حامل سوخت در شهر سنندج شد و گفت: امیدواریم فرماندار و نمایندگان مجلس و سایر مسئولان استانی تدبیری برای این مسئله بیندیشند تا دیگر شاهد اتفاقات ناگواری همچون حادثه ترمینال سنندج نباشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۳۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • فوت ۲ نوجوان بر اثر واژگونی موتورسیکلت در یزد
  • فوت ۲ نوجوان یر اثر واژگونی موتورسیکلت در یزد
  • فوت ۲ نوجوان در واژگونی موتورسیکلت
  • بازهم سرعت غیر مجاز حادثه آفرید/ فوت جوان ۱۷ ساله قمی در بلوار غدیر
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود