Web Analytics Made Easy - Statcounter

 
آیا واکسن زگیل تناسلی باعث جلوگیری از ابتلا به زگیل می‌شود؟
خیر، تزریق واکسن زگیل تناسلی فقط برای جلوگیری از ابتلا به دو نوع ویروس زگیل تناسلی که باعث ایجاد سرطان دهانه رحم می‌شوند مؤثر است و باعث جلوگیری از ابتلا به نوع‌های دیگر زگیل نمی‌شود.


بهترین زمان تزریق واکسن چه زمانی است؟
بهترین زمان تزریق واکسن برای دختر خانم‌ها در سن ۱۱-۱۲ سالگی و قبل از شروع فعالیت‌های جنسی است و بعد از ابتلا به زگیل تناسلی زدن واکسن هیچ فایده‌ای ندارد و توصیه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکسن تنها زمانی مؤثر است که فعالیت جنسی شروع نشده است.



زمان‌های تزریق واکسن کی است؟
واکسن در سه دوز و به فاصله ۲ و ۶ ماه بعد از تزریق اول و مجموعاً سه دوز می‌باشد.


چه کسانی نباید از واکسن استفاده کنند؟
۱- آن‌هایی که به زگیل مبتلا هستند

۲- آن‌هایی که حساسیت به تزریق واکسن دارند

۳- زنان حامله

۴- بیماران مبتلا به ضعف ایمنی، سرطان و ایدز

آیا تزریق واکسن خطراتی برای سلامتی دارد؟
درد محل تزریق، تب خفیف و خارش از عوارض موقتی تزریق می‌باشند که خودبخود برطرف می‌شوند و در افراد معمولی که بیماری‌های ذکر شده را نداشته باشند عوارض زیادی ندارد.


آیا واکسن‌های جدیدی برای درمان HPV کشف شده است؟
در حال حاضر سه نوع واکسن در دنیا برای زگیل تناسلی وجود دارد که عبارتند از:

۱- Cervavic ۲- گارداسیل ۳- گارداسیل ۹

که بهترین آن‌ها گارداسیل و گارداسیل ۹ می‌باشند چرا که محافظت بیشتری در مقابل انواع زگیل تناسلی دارند مخصوصا ًآن‌هایی که باعث سرطان می‌شوند.

آیا تزریق واکسن برای آقایان نیز مفید است؟
بله، تزریق واکسن برای مردان مجرد که سابقه هیچ تماس جنسی ندارند بسیار مفید و توصیه می‌گردد.


تکلیف خانم‌هایی که مبتلا به زگیل تناسلی هستند، چیست؟
بهتر است ابتدا با کرایوتراپی زگیل‌های برجسته را درمان و سپس هر ۶ ماه تا یکسال معاینه و پاپ اسمیر انجام دهند واصلاً نگران نباشند چرا که در صورت تشخیص زودرس بیماری بلافاصله درمان انجام می‌شود و هیچ خطر آنچنانی سلامتی آن‌ها را تهدید نخواهد کرد.

آیا تزریق یک دوره واکسن تا آخر عمر نقش پیشگیری دارد؟
بله، تزریق سه دوز واکسن گارداسیل ۹ و یک دوره کافی است و نیازی به تکرار آن نیست و نقش محافظتی در برابر زگیل‌های ایجاد کننده سرطان گردن رحم را دارد و کافی است.

آیا تزریق واکسن باعث ریزش خودبخودی زگیل‌ها می‌شود؟
خیر، تزریق واکسن فقط از تبدیل شدن زگیل‌ها به سرطان جلوگیری می‌کند و باعث ریزش نمی‌شود، ولی خیلی از زگیل‌ها خودبخود از بین می‌روند.   منبع: سیمرغ 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: واکسن زگیل تناسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۱۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد
  • خدمات صندوق صعب‌العلاج برای بیماران تالاسمی
  • تزریق خون جدید در فدراسیون دوومیدانی/کار خوب کاربلدها
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند