Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شاکله اصلی تمام نهادها مشارکت مردم و جمع گرایی است، اظهار کرد: تشکل های اجتماعی براساس نیاز مردم در قالب قوانین تشکیل و شروع به فعالیت می کنند.

وی افزود: برای رفع مشکلات بخش کشاورزی تشکل‌های مختلفی ایجاد شده تا حلقه اتصال و ارتباط بین بهره‌ برداران بخش کشاورزی و مسئولان این بخش فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگری با اشاره به اینکه فدراسیون صنایع غذایی در حال شکل گیری است، گفت: افرادی که در حوزه صنایع غذایی کار می کنند با هدایت، نظارت و حمایت دفتر تشکل های کشاورزی فعالیت خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: نظام صنفی در حدود ۹ سال است که در کشور شروع به کار کرده است، اعلام کرد: در این مدت بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر عضو نظام صنفی شده اند.

این مسئول با اعلام اینکه حدود ۹۰۰ هزار پروانه فعالیت برای کشاورزان صادر شده است، افزود: پروانه فعالیت در واقع شناسنامه شغلی کشاورز است در این راستا کدهای  شغلی استانداردسازی شده تا براساس این کدها پروانه فعالیت صادر شود.

 عسگری ادامه داد: اطلاعات مندرج در پروانه فعالیت، اطلاعات دقیقی بوده که هر ساله به روزرسانی می‌شود و در حال حاضر ۳۳۰ شغل کدگذاری و شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه طبق قانون در هر شهرستان یک نظام صنفی کشاورزی فعالیت می کند، اعلام کرد: ۴۱۷ نظام صنفی در شهرستان ها و ۳۲ نظام صنفی در استان ها از حق و حقوق کشاورزان دفاع می کنند.

این مسئول اضافه کرد: با وجود ۶ نظام صنفی در شهرستان های استان قزوین، بیش از ۱۲ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در استان قزوین عضو نظام صنفی کشاورزی هستند.

عسگری با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های تولیدکنندگان بخش کشاورزی بحث تولید و فروش و بازاریابی محصولاتشان است، گفت: نظام‌های صنفی در چند سال اخیر تأثیر مستقیم و مثبتی در امر قیمت‌گذاری محصولات براساس نیاز کشاورز و سیاست های دولت داشته است تا حلقه تعادل صورت گیرد.

وی تاکید کرد: نظام صنفی صدای رسای کشاورز است و باید جهت بهبود اوضاع بهره بردار با ادارات و دستگاه های دولتی ارتباط و تعامل های لازم را داشته باشد.

این مسئول همچنین با اشاره به برگزاری جلسات کمیته مشورتی حول موضوعات مختلف، افزود: برگزاری جلسات با کارشناسان و مسئولین تشکل های سایر استان ها، خرد جمعی و استفاده از تجربیات و نظریات علمی را به دنبال دارد.

کد خبر 4361748

منبع: مهر

کلیدواژه: تعاون روستایی قزوین قانون نظام صنفی بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان مشهد خرم آباد شهرکرد یاسوج شیراز دهه کرامت خطبه های نماز جمعه بیرجند زلزله سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) کار عجیب و هنرمندانه برنجکار تایلندی برای جذب گردشگر

زی‌سان: کشاورز «تانیاپونگ جایخام» و تیمی از کارگران این نهال‌ها را در نقاط مختلف مزرعه در استان شمالی «چیانگ‌رای» کاشتند تا گربه‌های کارتونی را به تصویر بکشند، به این امید که گردشگران و گربه دوستان را جذب کنند.

به گزارش زی‌سان و به نقل از رویترز، وی گفت: «ما انتظار داریم ده‌ها هزار نفر بیایند و این هنر را در مزارع برنج ببینند». 

کشاورز تایلندی گفت که این فرآیند قرار دادن نهال‌ها دقیقا مانند طرح اولیه هنرمند به مختصات GPS وابسته است. گیاهان در فرآیند رشد رنگ‌شان هم تغییر می‌کند. وی افزود: «قرار دادن دقیق آن‌ها بسیار مهم است و برنج به تدریج سایه‌های خود را در طول زمان تغییر می‌دهد تا اینکه در مرحله نهایی یعنی زمان برداشت پرتره گربه‌ای که در طراحی از آن الگوبرداری شده کاملا خود را نمایان می‌کند.

برجک‌هایی در اطراف مزرعه ساخته می‌شوند تا بازدیدکنندگان بتوانند از بالا طرح کامل را ببینند. این طراحی بر اساس یک ضرب‌المثل تایلندی است: «ماهی در آب و برنج در مزارع وجود دارد».

تایلند که دومین صادرکننده بزرگ غلات جهان پس از هند است، قصد دارد امسال ۸.۵ میلیون تن را صادر کند. تانیاپونگ گفت، جوانانی که مایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد تعامل هنر و فناوری هستند نیز می‌توانند از این سایت بهره‌مند شوند. وی گفت: پیش از این برنج عمدتاً برای مصرف در نظر گرفته می‌شد، اما این رویکرد به ما امکان می‌دهد گردشگری و کشاورزی را به طور همزمان توسعه دهیم.»

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • (عکس) کار عجیب و هنرمندانه برنجکار تایلندی برای جذب گردشگر
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • معرفی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ ۸۲ صاحب‌الأمر (عج) استان قزوین