Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سازمان هاي بشردوستانه روز پنجشنبه اعلام کردند هزاران کودک يمني هر روز از حملات بمباران بندر الحديده فرار مي کنند و به همين دليل در معرض خطر گرسنگي و بيماري قرار مي گيرند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از خبرگزاري رويترز؛ صندوق خيريه نجات کودکان اعلام کرد در حدود شش هزار نفر هر روز شهر الحديده را ترک مي کنند که نيمي از آنها کودک هستند، آماري که نشان مي دهد مجموع تعداد افراد فرار کرده از زمان آغاز حملات در ژوئن بيش از 330 هزار نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تمر کرولوس، رئيس اين سازمان بشردوستانه با انتشار بيانيه اي گفت:« با اقتصاد از هم پاشيده يمن و تاسيسات تخريب شده بهداشتي و درماني در سراسر اين کشور، شرايط اکنون براي گسترش بيماري هاي واگيردار و گرسنگي مهيا شده است.»
وي در ادامه افزود «آژانس هاي کمک رسان هر آنچه مي توانند انجام مي دهند تا مردم را زنده نگه دارند اما در نهايت تلاش هاي ما مانند يک چسب زخم بر يک زخم عميق است.»
شهر الحديده بندر اصلي کشور يمن محسوب مي شود و باور بر اين است که حدود 8.4 ميليون نفر يمني در آستانه قحطي و گرسنگي قرار داشته باشند.
حملات عليه اين شهر در ماه ژوئن و توسط ائتلاف عربي به رهبري عربستان سعودي آغاز شد و تاکنون به کشته شدن بيش از 10 هزار نفر منجر شده است.
طبق اعلاميه گروه نجات کودکان، مناطق اطراف الحديده نمي توانند پاسخگوي هجوم عظيم مردمي باشند که از اين حملات فرار مي کنند. از اين ميان بسياري از اين تعداد در تلاش هستند تا غذا، آب و دارو بدست بياورند.
جوليت توما، سخنگوي آژانس کودکان سازمان ملل درباره اين شرايط گفت حملات هفته گذشته «تاثير فاجعه باري» بر توانايي اين آژانس براي تامين آب بهداشتي براي مردم گذاشته است.
وي گفت:« اين حملات مي توانند به افزايش بيماري هاي مربوط به آب کمک کنند، به ويژه کودکان اولين گروهي هستند که در معرض بيماري هايي مانند وبا و اسهال قرار مي گيرند.»
توما تاکيد کرد «جنگ عليه کودکان در يمن وجود دارد به گونه اي که اماکن بسيار معدودي هستند که براي يک کودک يمني ايمن باشند.» سازمان ملل همچنين نسبت به خطرات براي زنان باردار در يمن هشدار داده است، کشوري که اکنون نيز يکي از بالاترين آمار مرگ و مير مادران در جهان را داراست.139/112

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: کاهش شدت صرع در کودکان با مکمل‌های پروبیوتیک

وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229163 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • زنی که کودکان بازمانده از تحصیل را نجات می‌دهد
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • سربازان زن صهیونیست به دلیل امتناع از حضور در جنگ در معرض بدرفتاری قرار دارند