Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اداری و پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تک تک دانشگاه‌ها در زمینه بهره‌گیری از پتانسیل‌های موجود در بخش‌های اداری تجربیات بسیار با ارزشی وجود دارد که باید با تعامل با هم از این تجربیات مثبت استفاده کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، اباصلت خراسانی با اشاره به تدوین الگوی کلان مدیریت آموزش عالی و اعطای برخی اختیارات قابل واگذاری ستاد وزارت به دانشگاه‌ها اظهار کرد: انتظار ما این است که وزارت علوم در بخش HR کمک و همفکری بیشتری با سیستم داشته باشد تا با اتکا به تجارب انباشته شده فراوان و التزام به ضرورت‌های ناشی از نگاه توسعه‌ای به آموزش عالی گام مهمی به سوی استقلال بیشتر دانشگاه‌ها برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: فقدان سند برنامه توسعه انسانی و سند برنامه توسعه رفاهی برای کارکنان و بازنشستگان کاملاً در حوزه ستادی حس می‌شود در حالی که منابع قابل استفاده در وزارت علوم، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بسیار زیاد است ولی استفاده بهینه از آنها صورت نمی‌گیرد.

خراسانی با تاکید بر حرکت به سوی همدلی و ایجاد فرهنگ کار جمعی، هم‌اندیشی و همفکری در خصوص مشکلات مشترک کاری گفت: در حوزه‌های استخدام و جذب نیرو و همچنین در حوزه بازنشستگی مشکلات مشترکی وجود دارد که انتظار ما از دبیران مناطق این است تا با هم فکری و هم‌اندیشی و شرکت در جلسات بتوانیم از پیشنهادات سازنده دبیران در خصوص حل این مشکلات بهره‌مند شویم و با کمک هم موانع را از سر راه برداریم.

مدیرکل امور اداری و پشتیبانی وزارت علوم با اشاره به برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و هماهنگی‌های بیشتر در حوزه امور اداری و پشتیبانی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گفت: یکی از مشکلات عمده و مشترک در دانشگاه‌ها در بخش‌های مربوط به سامانه الکترونیکی و فعالیت‌های دانشگاه‌ها در بخش های مرتبط در وب سایت مناطق و سیستم‌های مکانیزه است که هر کدام به شیوه‌ای متفاوت عمل کرده و گاه مشاهده می‌شود که اطلاعات و آمار دانشگاه ها اعتبار سنجی لازم را نداشته لذا بررسی و ارائه پیشنهادات در خصوص نقاط قوت و ضعف این سیستم ها می تواند نقش مهمی در چشم انداز توسعه‌ای و ایجاد وحدت رویه در برنامه‌های حوزه امور اداری و پشتیبانی ایفا کند.

در پایان این نشست مدیران مناطق ۱۰ گانه اداری و پشتیبانی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به ایراد نقطه نظرات خود در زمینه مباحث ارائه شده در سند دستورالعمل منطقه‌بندی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی پرداختند.

انتهای پیام/4060

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۳۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جشنواره شهید مطهری به صورت متمرکز، ۱۲ اردیبهشت ماه در تهران و پس از آن در قطب‌های کلان منطقه ۹ آموزشی برگزار می‌شود و مشارکت دانشجویان در حوزه اجرایی و پنل‌های آموزشی، یکی از رویداد‌های جدید آموزشی در این دوره از جشنواره شهید مطهری است.   دکتر حمیدرضا کیانی فر افزود: هفت پنل و رویداد آموزشی توسط دانشجویان اجرایی می‌شود که محوریت آنها بر مبنای حضور دانشجو در حوزه آموزش به عنوان دستیار یا کمک کننده آموزش است.   وی با بیان اینکه توانمندی دانشجویان در حوزه هوش مصنوعی، آموزش رباتیک و واقعیت افزوده، مثال زدنی است، اظهار داشت: بر این اساس هفت پنل آموزشی توسط این دانشجویان ارائه می‌شود و در مجموع ۲۹ رویداد آموزشی برای هفدهمین دوره جشنواره شهید مطهری در نظر گرفته شده است.   مدیر توسعه آموزش علو م پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در این پنل‌ها به مشکلات آموزشی کلان منطقه ۹ و راهکار‌های آن پرداخته می‌شود، گفت: علاوه بر این سه مسابقه در زمینه یادگیری و آموزش برگزار می‌شود که مسابقه اتاق فرار آموزشی یکی از رخداد‌های جذاب این دوره برای دانشجویان خواهد بود.   دکتر کیانی فر با اشاره به اینکه یک مسابقه علمی نیز در افتتاحیه برای دانشجویان برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در این جشنواره از تعداد قابل توجهی از اساتید و دانشجویان برتر قدردانی می‌شود و از فرایند‌هایی که طی سال گذشته ارائه و داوری شده نیز قدردانی به عمل می‌آید.   وی ادامه داد: جایزه تداوم آموزشی نیز به کسانی تعلق می‌گیرد که در طی پنج سال یا بیشتر، اقدام نوآورانه و مورد تایید آموزش را به طور مستمر انجام داده است.   مدیر توسعه آموزش علو م پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: برای اولین بار از استاد و دانشجویان پایان نامه‌های برتر در حوزه آموزش علوم پزشکی قدردانی می‌شود.   وی با بیان اینکه در این جشنواره غرفه‌های در اختیار دانشگاه‌های کلان منطقه ۹ قرار می‌گیرد و به غرفه برتر جایزه ویژه اهدا می‌شود، تصریح کرد: در مجموع بیشتر از ۱۰۰ نفر در هفدهمین جشنواره مطهری قدردانی خواهند شد.   دکتر کیانی فر ابراز کرد: افتتاحیه این جشنواره با حضور موثر دانشجویان و اختتامیه با حضور دانشجویان و اساتید برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟