Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه همشهری در شماره امروزش پرونده ای جالب با عنوان «همه بدهکاران استقلال» بررسی کرده و در در پیوست، نام 108 نهاد، شخص حقوقی، مربی، بازیکن و... را آورده که از استقلال بیش از 50 میلیون طلب دارند!

در صدر این لیست، دو نوع مالیات قرار دارد. اولی «مالیات عملکرد» که احتمالا بخش اعظم آن بدهی مالیاتی بازیکنان و مربیانی است که باشگاه پرداخت آن را برعهده گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدهی مالیاتی دیگر، «مالیات بر ارزش افزوده» است و این دو، روی هم بیش از 114 میلیارد تومان بدهی روی دست باشگاه استقلال گذاشته اند!

سپس نوبت به ایرانسل، سازمان لیگ، توسعه صنایع نوین، موسسه مالی اعتباری کوثر، شاهرخ سبک دست نودهی و شرکت سرمایه گذاری ساحتمانی قهرمانان و پیشکسوتان می رسد. در این بین بدهی به شرکت های اسپانسری بسیار عجیب به نظر می رسد و به نوعی انتظار می رفت عکس این موضوع وجود داشته باشد! اما باشگاه ها برای جبران بدهی هایشان، معمولا از حساب اسپانسر پیش خور می کنند!

همچنین بدهی 2 میلیارد و 845 میلیون تومانی به شاهرخ سبک دست که زمانی اسپانسر باشگاه بود، شاید هواداران را شگفت زده کند چرا که هواداران استقلال انتظار دارند تیم محبوبشان از ایرانسل، موسسه مالی اعتباری کوثر و افرادی مثل سبک دست طلبکار باشد نه «بدهکار».

پس از این ها به بازیکنان و مربیان می رسیم. آرش برهانی نزدیک یک میلیارد و 500 میلیون تومان و امین حاج محمدی بیش از یک میلیارد و 100 میلیارد تومان از استقلال طلبکار هستند! پس از این ها نوبت به بدهکاران زیر یک میلیارد و می رسد که برای سهولت در بررسی، آن ها را به سه دسته بالای 500 میلیون، بالای 300 میلیون و بالای 50 میلیون تومان تقسیم بندی می کنیم.

 

 

امیرحسین صادقی، فرهاد مجیدی، حنیف عمران زاده، هرایر مگویان، خسرو حیدری، پرویز مظلومی، هتل المپیک (!)، یعقوب کریمی، احمد جمشیدیان و هاشم بیگ زاده در دسته بالای 500 میلیون قرار می گیرند. در این بین حضور هتل المپیک عجیب تر از بقیه است چرا که پرداخت هزینه 30 روز اقامت در یک فصل فوتبالی نمی تواند آن قدر ها سخت باشد اما مدیران وقت، حتی حوصله رسیدگی به این چنین مطالبات را هم نداشتند!

می رسیم به دسته بالای 300 میلیون تومان که چهره های ناشناخته و نوستالژیکی را در خود دارد. مجتبی جباری، آندو تیموریان، میلاد فخرالدینی، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، پرویژیک، حسین کنعانی زادکان، جابر انصاری، وریا غفوری، روزبه چشمی، سیدمهدی رحمتی، فرشید باقری، جواد نکونام، پژمان نوری، آرامیس مهر پارسه ایرانیان، صندوق حمایت از پیشکسوتان و مجید صالح! در این لیست هم یک شرکت اسپانسرینگ دیده می شود. همچنین حضور بازیکنان نظیر آندو تیموریان، جواد نکونام و پژمان نوری که حضورشان در استقلال به نیم دهه قبل بازمی‌گردد، کمی تعجب برانگیز است! در واقع باید از مدیران وقت پرسید که قرارداد این ها چقدر بود که حالا پس از این همه سال، بیش از 300 میلیونش باقی مانده؟

دسته بندی بالای 50 میلیون تومان، بیش از 50 عضو دارد و بهتر است از روی عکس دنبال شود اما چند نام، توجه ها را جلب می کند. امین نوروزی، حیدر پستانی، علیرضا فلاح نجم آبادی، محسن خدایی، امیر حاجی زاده، مسلم حبیبی، کاوه ستوده، بهزاد امامی، ایوب اصغرخانی، امیر عباس رفیعا و 2 مدیران نامدار پیشین استقلال: علی فتح الله زاده و علی امیری!

آبی ها به 4 هتل، 7 شرکت اسپانسری، یک شرکت هواپیمایی، به فدراسیون ژیمناستیک چند مجموعه ورزشی بدهکارند و البته این ها همگی بالای 50 میلیون تومان هستند.

 

در مجموع 170 میلیارد و 889 میلیون بدهی روی دست باشگاه استقلال مانده و این در حالی است که یک سال پیش و پیش از لیگ قهرمانان آسیا گفته می شد آن ها با بدهکارانشان تسویه حساب کرده اند.

 

افراد داخل این تصویر شگفت انگیز به نظر می رسد اما فراموش نکنیم اوضاع در پرسپولیس هم به این شکل است. قرمزها باید افشین قطبی ،اشپیتیم آرفی، بابک حاتمی، احمدرضا و امیر عابدزاده، علیرضا نورمحمدی، محسن بنگر، حسین بادامکی، حامد کاویانپور، محمد پنجعلی، بهروز سلطانی، جمشید شاه‌محمدی، حمیدرضا علی‌عسگری، سهراب انتظاری، علی دایی، محمدامین آرام‌طبع، رضا نوروزی، مسعود همامی و خانواده مرحوم نوروزی را راضی کنند و قرار به تسویه حساب بگذارند تا بتوانند در لیگ قهرمانان 2019 شرکت کنند! جدا از سرخابی ها، بعید است وضعیت دیگر تیم های ایرانی هم بهتر باشد...

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: استقلال مالیات باشگاه استقلال سرمایه گذاری پیشکسوتان المپیک جواد نکونام فتح الله زاده لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس افشین قطبی خانواده لیگ قهرمانان استقلال افشین قطبی باشگاه استقلال پرسپولیس بدهی استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۳۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز

معاون وزیر نفت در امور گاز با تأکید بر اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران، این موضوع را اقدامی مهم برای تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و رفاه عمومی دانست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مجید چگنی در دومین نشست کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها در سال ۱۴۰۳ که با هدف ارائه گزارش وضع مطالبات شرکت‌های گاز استانی در سال ۱۴۰۲ و بررسی چالش‌ها و تمهیدهای پیش­‌بینی‌شده برای امسال برگزار شد، با اشاره به نقش مهم وصول مطالبه‌ها بر تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و تأمین رفاه عمومی با اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران تأکید کرد.

وی گفت: ارائه مستمر خدمات دولت، رونق اقتصادی کشور در طرح‌ها و پروژه‌های زیرساختی، منوط به تأمین منابع مالی است و یکی از اجزای مطلوب مصادیق آن توجه به وصول مطالبات است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: مدیران­‌عامل شرکت­‌های گاز استانی به ‌عنوان رئیس کمیته وصول مطالبه‌ها در استان و مدیران مالی این شرکت‌ها به‌عنوان دبیر کمیته، اهتمام ویژه‌­ای به تحقق وصول مطالبه‌ها داشته باشند.

سیدمحمدحسین حسینی، مدیر مالی شرکت ملی گاز ایران نیز گزارشی از فرآیند وصول مطالبه‌ها ارائه و اقدام‌های حوزه مالی این شرکت در این باره را تشریح کرد.

مسلم رحمانی، مدیرهماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران نیز به‌عنوان دومین سخنران نشست، بیان کرد: وصول مطالبه‌ها و بهینه­‌سازی مصرف از اولویت‌های شرکت ملی گاز ایران است و بی‌­تردید حصول به نتیجه در این فرآیند با سختی و مشکلاتی همراه است.

وی ادامه داد: کمک به بخش مولد اقتصاد کشور با هدف جهش تولید، دغدغه جدی شرکت ملی گاز ایران است، اما در صورت نبود همراهی صنایع در پرداخت مطالبات، شرکت در خدمات­‌رسانی با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

مدیران­‌ عامل شرکت‌های گاز استانی هم در این نشست ضمن بیان گزارشی از وضع وصول مطالبه‌ها در حوزه مأموریتشان، پیشنهادهایی به‌منظور تسهیل در این امر ارائه دادند.

براساس این گزارش، کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها، برای هماهنگی با هدف گرفتن تصمیم برای اخذ بدهی از مشترکان به‌ویژه بدهکاران عمده تشکیل شده است که در نشست‌های مستمر با رصد اقدام‌های شرکت‌های تابع، تمهیدهای لازم اندیشیده می‌شود و هماهنگی‌های لازم را به‌منظور تسهیل این فرآیند فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • وقتی روبات‌ها به کمک شرکت‌های پست می‌آیند + فیلم
  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • اولین معامله مالکین جدید سرخابی‌ها/ تسویه بدهی میلیاردی استقلال با مالک پرسپولیس!
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • اولین اثر بانکی شدن پرسپولیس: تهاتر پاداش AFC