Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما گفت: تقویت فرهنگ بومی و احیای ارزش‌های منطقه‌ای از مهمترین رسالت رسانه‌های استانی است که با حمایت همه جانبه مسوولان رسانه ملی محقق می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت و به نقل از صدا و سیمای مرکز گیلان، احمد شهریاری، معاون منابع مالی و سرمایه انسانی و هیات همراه در نخستین سفر استانی سازمانی خود پس از نشست با مدیرکل و معاونان مرکز از بخش‌های مختلف مرکز بازدید و عمده‌ترین اولویت‌ها و مهمترین ظرفیت‌های رسانه استانی در حوزه تولید محتوا و تقویت فرهنگ بومی مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در این نشست با اشاره به پیشینه غنی فرهنگی و تاریخی و توانمندی‌های متنوع استان در ابعاد انسانی و هنری تصریح کرد: تقویت فرهنگ بومی و احیای ارزش‌های منطقه‌ای از مهمترین رسالت رسانه‌های استانی است که با حمایت همه جانبه مسوولان رسانه ملی محقق می‌شود.

 

شهریاری با اشاره به فراز و نشیب‌های اقتصادی اخیر در جامعه و محدودیت‌های مالی مشهود در نظام اداری کشور بر ضرورت صرفه جویی در روند هزینه کرد منابع مالی و تعیین اولویت‌های فرهنگی و برنامه سازی در رسانه‌های استانی تاکید کرد و افزود: مجموعه مدیران و دست اندرکاران تولید محتوا در رسانه ملی امروز تلاش خود را برای بهره‌گیری از فرصت‌ها در شرایط سخت مالی معطوف داشته تا در بستر تعامل و همدلی نیل به اهداف مطلوب محقق شود.

 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست گزارشی از روند برنامه‌سازی در سه حوزه صدا، سیما و خبر ارایه کرد و گفت: صدا و سیمای مرکز گیلان به طور 24 ساعته فعالیت می‌کند و در هرم تولید جز پنج مرکز برتر است و به عنوان قطب تولید فیلم و سریال در کشور شناخته شده است.

 

ظهیری جایگاه این رسانه استانی را در تولید آثار نمایشی تشریح کرد و گفت: سیمای مرکز گیلان تله فیلم‌های بسیاری تولید کرده و تولید و پخش هفت تله فیلم را در یک سال و در سال گذشته نیز تولید سریال خانه پدری 1و2، جایزه 1و2 و ملاحت را در کارنامه کاری خود دارد.

 

وی افزود: تولید سریال 26 قسمتی «گنج راه شیری» با محوریت سرگذشت  منجم گیلانی دیلمی از منجمان و ریاضی دانان بنام ایران در قرن پنجم هجری نیز در اسفند 96 با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس رسانه ملی کلید خورد و تا شهریور ماه امسال نیز بخش عمده تصویر برداری این سریال به پایان می‌رسد که پس از تدوین و آماده سازی از شبکه های سراسری پخش خواهد شد.

 

وی میزان هزینه کرد این سریال را با اعتبار استانی و سازمانی حدود چهار میلیارد تومان اعلام کرد.

 

در پایان این نشست مهندس شهریاری، معاون منابع مالی و سرمایه انسانی رسانه ملی از مراحل ساخت و تجهیز ساختمان جدید صدا و سیمای مرکز گیلان و سریال «گنج راه شیری» بازدید کرد.  

 

 

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس تحریم خبرگزاری شبستان روز خبرنگار دولت نمایشگاه مطبوعات حسن روحانی مذاکره با آمریکا حج سبک زندگی منتظرانه احیا فرهنگ بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۴۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت مادر تخصصی برق حرارتی، عبدالرسول پیشاهنگ در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو به عملکرد صنعت برق حرارتی در طول سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۸۹ میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاه‌های کشور تولید شده است که نیروگاه‌های حرارتی با تولید ۳۶۰ میلیارد کیلووات ساعت انرژی بالغ بر ۹۲.۵ درصد برق مورد نیاز کشور را تأمین کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، ادامه داد: ضریب آمادگی نیروگاه‌های حرارتی در دوره اوج بار سال گذشته به ۹۸ درصد رسیده بود که در تلاشیم امسال نیز عملکرد بسیار مناسبی را در این بخش به ثبت برسانیم.

پیشاهنگ با تاکید بر اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور در سال گذشته از ۳۹.۱ درصد به ۳۹.۳ درصد رسیده است، گفت: در دولت سیزدهم به منظور کاهش ناترازی میان تولید و مصرف برق، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری برنامه‌ای برای افزایش ۲۰ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون هشت هزار و ۹۶۴ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، اضافه کرد: این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، دو هزار مگاوات افزایش توان عملی و رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده و تا پایان دولت سیزدهم نیز ۹ هزار و ۱۶۱ مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد.

ایران نهمین تولید کننده برق حرارتی جهان

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، افزود: در حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تأمین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند و کشورمان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های حرارتی رتبه نهم جهان را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد نیروگاه‌های کشور ساخت داخل است، گفت: در حال حاضر ۹۵ درصد تجهیزات مورد نیاز نیروگاه‌های کشور توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود و تا پایان سال نیز با تولید پره‌های توربین کلاس F (راندمان بالا) در کشور، کاملاً در عرصه ساخت این نوع توربین‌ها بی‌نیاز خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ بدین منظور همکاران پرتلاش صنعت نیروگاهی کشورمان از مهرماه سال گذشته به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای ورود به روزهای اوج مصرف برق تابستان امسال بالغ بر ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاهی را در دستور کار قرار داده‌اند.

رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود

پیشاهنگ با بیان اینکه ۹۸ درصد از برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی عملیاتی شده است، ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده است طی چند روز آینده با اتمام برنامه‌های پیش‌بینی شده در این بخش ضمن ثبت رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور، شاهد آمادگی کامل این واحدها برای ورود به فصل گرم سال باشیم.

وی تاکید کرد: پرسنل صنعت برق حرارتی از ماه‌ها قبل به صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا با انجام به موقع برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی، افتتاح واحدهای جدید نیروگاهی، ارتقای ظرفیت عملی و رفع محدودیت‌های تولید واحدهای حرارتی موجود بتوانند بخش اعظم برق مورد نیاز پیک تابستان امسال مشترکان سراسر کشور را به صورت بی‌وقفه تأمین کنند.

کد خبر 6094481 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • مهران مدیری مجوز «پدر قهوه» را گرفت؟
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • ۲۴ اردیبهشت سنندج میزبان جشن بزرگ «روز دختر» است
  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور