Web Analytics Made Easy - Statcounter

با آغاز توزیع سکه‌های پیش‌فروشی، قیمت در بازار روند صعودی گرفت و دلالان به بهانه اینکه تعداد بسیار قلیلی از پیش فروش ها با نرخ غیرقطعی است،تلاش کردند قیمت ها را بالا نگه دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ توزیع سکه‌های پیش‌فروشی میان خریداران از امروز در شعب منتخب بانکی آغاز شده است؛ اما بر خلاف آنچه که تصور می‌رفت توزیع این سکه‌ها نرخ را در بازار متعادل کند، اما این اتفاق از صبح امروز به نحو دیگری رقم خورد و دلالها اجازه ندادند روند کاهش قیمت سکه که از ساعات ابتدای امروز آغاز شده بود، ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بانکها از امروز عرضه دو میلیون قطعه سکه پیش فروش شده را آغاز کردند و قرار است این تعداد سکه تا ۱۶ آبان ماه به تدریج و متناسب با زمان ثبت نام متقاضیان، توزیع شود. از این ۲ میلیون و ۵۸۰ هزار قطعه سکه پیش فروش شده، کلا ۵۰ هزار قطعه با قیمت غیرقطعی بوده و قرار است به قیمت روز واگذار شود اما مابقی این سکه ها با قیمت قطعی بوده و مبنای محاسبه قیمت در زمان تحویل، قیمت زمان پیش خرید است. 

در مورد ۵۰ هزار قطعه سکه ای که با قیمت غیرقطعی پیش فروش شده،  خریدار باید نرخ روز سکه را با احتساب ۴ درصد تخفیف به بانک بپردازد و در مقابل سکه خود را دریافت کند.

گزارش‌های میدانی خبرنگار مهر حکایت از آن دارد که هم اکنون بازار سکه با افزایش ۲۶۰ هزار تومانی مواجه شده و نرخ نسبت به معاملات اول صبح امروز با حباب بالایی روبرو شده است. بر این اساس در آغاز معاملات امروز نرخ سکه به ۳ میلیون تومان هم کاهش یافته بود اما هم اکنون در محدود سه میلیون و ۳۰۰هزار تومانی سیر می‌کند.

یک مقام مسئول در نظام بانکی در گفتگو با مهرگفت: بانک مرکزی دو نوع قرارداد را برای فروش‌های سکه در نظر گرفته بود که در نوع اول، پیش‌فروش با نرخ قطعی صورت می‌گرفت، اما در دسته دوم، پیش‌فروش با نرخ روز به علاوه ۴درصد تخفیف صورت گرفته بود که توزیع سکه‌های مرتبط با آن، در بازار آغاز شده است.

وی افزود: از روز اول در قراردادها این موضوع ذکر شده بود و خریداران باید در زمان انعقاد قرارداد به آن توجه می‌کردند. نکته این است که ۵۰ هزار قطعه سکه تمام بهار آزادی با قیمت غیرقطعی به فروش رسیده است.

هم اکنون(تا لحظه تنظیم این خبر ۱۳:۳۵) نرخ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، سکه طرح قدیم با ۱۳۰ هزار تومان افزایش به سه میلیون و ۱۰۱ هزار تومان، نیم سکه با افزایش ۶۰ هزار تومانی ۸۵۰ هزار تومان، ربع سکه با افزایش ۳۰ هزار تومانی ۸۵ هزار تومان و سکه یک گرمی ۴۷۰ هزار تومان است.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۶۰۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار امروز در برنامه زنده پرسمان شبکه خاوران گفت: طی دو سه سال اخیر، روز‌های بهاری متفاوتی را در خراسان جنوبی تجربه می‌کنیم و بارش‌های مناسبی هم امسال داشتیم.


عباس زاده با بیان اینکه این بارش‌ها برای خراسان جنوبی که چندین سال از خشکسالی رنج می‌برد، بسیار نوید بخش است، افزود: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱ و نیم میلی متر است که به دنبال همین بارش‌های اخیر (اسفندماه و فروردین ماه) حاصل شده است.


وی گفت: متوسط میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال گذشته ۹۴.۷ دهم میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی داشته ایم، اما هنوز به متوسط بارش‌ها در بلند مدت نرسیده ایم و باید به ۱۱۷.۶ دهم میلی متر برسیم.


معاون استاندار با بیان اینکه نسبت به دوره بلند مدت مشابه ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم، افزود: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ دهم میلیمتر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.


عباس زاده با اشاره به حرف مردم در زیرکوه که چنین بارشی را در ۶۰ سال گذشته بی سابقه خوانده بودند، گفت: بارش شدید از ساعت ۱:۲۰ تا پنج صبح در زیرکوه، سیلاب را جاری کرد که البته با توجه به هشدار‌های هواشناسی برای پنج شهرستان، همه در آماده باش کامل بودیم و به محض اینکه تمرکز بارش‌ها در زیرکوه اتفاق افتاد، امکانات برای رفع مشکلات بسیج شد.


وی با بیان اینکه مهمترین خسارت سیل به محور‌های مواصلاتی بوده، گفت: حجم سیلاب بالا بود لذا برخی راه‌ها بسته شد البته پلیس راه و راهداری تا آخر شب همه‌ی محور‌ها را بازگشایی کردند، اما شانه‌ی جاده‌ها شسته شده و زیر آسفالت جاده‌ها خالی و ناایمن شده است و قطعاً ترمیم آن زمان بر است.


معاون استاندار از همراهی همه دستگاه‌ها با وجود فاصله زیاد زیرکوه تا مرکز استان قدردانی کرد و افزود: به درخواست فرماندار زیرکوه، جلسه مدیریت بحران در استان برگزار و امکانات و دستگاه‌ها برای کمک رسانی بسیج شدند.


عباس زاده با بیان اینکه یک اقدام و همکاری خوب در شرایط بحران را تجربه کردیم، گفت: معادن اطراف حاجی آباد، فرمانداری قاین، راهداری، بنیاد مسکن، هلال احمر، بسیج سازندگی، قرارگاه شهید ناصری و ارتش پای کار آمدند و تا ظهر عمده دغدغه‌ها رفع شده بود.


وی با ذکر اینکه روستا‌های در مسیر سیل بازدید شده، افزود: خسارت به واحد‌های مسکونی و محل‌های نگهداری دام‌ها و بخش کشاورزی در سطح روستا‌ها زیاد بود.


معاون استاندار گفت: تیم‌های ارزیاب از روز گذشته در محل حاضر شده اند و خسارت‌ها بعد از برآورد در روز‌های آینده جمع بندی و اعلام خواهند شد.


عباس زاده با اشاره به دغدغه بازماندگان کنکور در سیل زیرکوه، افزود: از ساعت ۵ صبح دغدغه حضور بموقع دانش آموزان در کنکور را داشتیم و تمهیداتی هم در این زمینه اندیشیده شد، اما تعدادی دانش آموز گرفتار سیلاب شده بودند، هلیکوپتر هم جوابگوی حجم دانش آموزان نبود و به زمان کنکور هم نمی‌رسیدیم.


وی با تأکید بر اینکه بلافاصه گزارش بازماندگان کنکور اطلاع رسانی شد، گفت: استاندار با رئیس سازمان سنجش صحبت کرد و اعلام شد که ظرف یکی دو هفته آینده آزمون مجدد برای بازماندگان کنکور برگزار خواهد شد و برگزاری مجدد آزمون کنکور در سطح ملی بی سابقه است و خوشحالیم که مشکل بازماندگان کنکور استان حل شد.


عباس زاده با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های رسمی و رصد‌های علمی در کنار تغییر اقلیم، نوع بارش باران در کشور تغییر کرده و بارش‌ها مقطعی و سیلاب آسا شده است، گفت: در اکثر نقاط کشور ما شاهد این بارش‌ها هستیم، در سیستان و بلوچستان و یا ۱۵ استان جنوبی کشور سال گذشته این مهم اتفاق افتاده است.


وی افزود: خراسان جنوبی پهناور و حوزه آبریز استان وسیع است و برای مدیریت آن، نیاز به تدابیر ویژه دارد، البته سد‌ها و بند‌های خاکی و سازه‌های آبخیزداری برای مدیریت سیلاب و تأمین آب در حال انجام است.


عباس زاده با تأکید بر ضرورت بیمه شدن واحد‌های مسکونی و کارگاهی و مزارع کشاورزی، گفت: در همان ظهر روز حادثه سیلاب، مدیران بیمه کارآفرین که دو هزار بیمه گذار در شهر حاجی آباد دارند، در منطقه حضور پیدا کردند و مقرر شد امروز شنبه غرامت خسارت دیدگان را واریز کنند.

دیگر خبرها

  • فرونشست زمین در خیابان علامه مجلسی اصفهان
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • قیمت جانشین کلوپ معلوم شد!‏
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • شروین برای مجتبی حسینی طلا شد!
  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟